caini de vanzare
caini de vanzare
Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Termeni si conditii:Accesul dumneavoastra si utilizarea site-ului nostru sunt supuse si reglementate de toate legile si regulamentele in materie si acesti termeni si conditii de utilizare, inclusiv orice politici sau alte conditii mentionate in prezentul document si disponibile pe Site, conform modificarilor intervenite in decursul timpului ('Termeni si Conditii').Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu plasati comanda. Daca veti continua sa utilizati site-ul nostru si implicit sa plasati comanda, vom considera ca ati acceptat acesti Termeni si Conditii.
Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment acestora Termeni si Conditii prin postarea pe site-ul nostru, fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate in maniera adecvata. Asigurati-va ca recititi Termenii si Conditiile in mod regulat deoarece daca accesati sau utilizati acest site se va considera ca ati fost de acord cu Termenii si Conditiile in versiunea publicata pe site-ul nostru la momentul vizitei dvs.

Nu aveti dreptul sa abuzati de site-ul nostru prin introducerea cu buna stiinta de virusi sau alte materiale, care sunt rau intentionate sau daunatoare tehnologic, prin incercarea de a obtine acces neautorizat pe site-ul nostru, sau prin atacarea site-ului nostru printr-un atac de tip refuz serviciu (DdoS denial – of service attack ). O incalcare a acestei dispozitii poate constitui infractiune si este posibil sa va raportam autoritatilor competente pentru astfel de acte, fara a aduce atingere altor mijloace legale disponibile pentru a ne recupera daunele suferite.

Ne rezervam dreptul de a suspenda sau anula oricand accesul la site-ul nostru (sau parti din acesta), in special daca noi consideram ca utilizati site-ul nostru in orice mod care este contrar oricaror dintre acesti Termeni si Conditii sau intr-un mod daunator. Daca tipariti, copiati sau descarcati orice parte a Site-ului nostru si/sau folositi aceste copii sau parti ale Site-ului nostru care incalca acesti Termeni si Conditii, trebuie, la alegerea noastra, sa returnati sau sa distrugeti copiile materialelor pe care le-ati efectuat si in caz de distrugere, sa oferiti dovezi in acest sens.

Disponibilitate si defecte
Site-ul nostru nu va fi intotdeauna disponibil si poate avea anumite erori. Acesta este furnizat pe principiul 'asa cum este' si 'asa cum este disponibil', si in masura permisa de lege, fara garantari, conditii sau garantii de orice fel.

Nu avem nici o obligatie de a actualiza informatiile de pe site-ul nostru, cu exceptia cazului in care se prevede altfel in legislatia in vigoare. Ne rezervam dreptul de a modifica, edita, sterge, suspenda sau intrerupe, temporar sau permanent, site-ul nostru si/sau informatiile, materialele, produsele si/sau serviciile disponibile prin acesta.

Definitii si Termeni:
- Companion: Este denumirea comerciala (brandul) sub care se ofera serviciile noastre; Companion este un Pet Agency (agentie de animale de companie/agentie de intermediere) si are drept scop/rol prezentarea ofertelor de vanzare ale crescatorilor/proprietarilor de animale de companie pe care agentia ii are in portofoliu si cu care colaboreaza. Companion presteaza acest serviciu in baza unui comision incasat de la client.
- Crescator: Persoana fizica care creste animale de companie si pe care le are in proprietate. Crescatorul este proprietarul de facto al animalelor de companie furnizate catre clientii agentiei (Companion).
- Client: Persoana fizica / persoana juridica care apeleaza la serviciile agentului comercial Companion.
- Animal de companie: Este reprezentat de tot ceea ce inseamna caini si pisici de rasa din cadrul ofertei / siteului.
- Site: Domeniul www.caini-de-vanzare.ro ; www.pisicidevanzare.ro si toate celelalte siteuri partenere cat si subdomeniile acestora.
- Contract: prezentul regulament reprezentat de 'Termeni si Conditii'.
- Oferta: Reprezinta emailul personalizat trimis de catre Companion fiecarui client care solicita o astfel de oferta.

Aceasta cuprinde imagini cu exemplarele/animalele de companie disponibile la crescator, pretul total al animalului de companie care este alcatuit din pretentiile pecuniare ale crescatorului plus comisionul agentiei Companion.
Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre furnizor.
Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Client/Cumparator fata de un serviciul prestat de agentie. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Client asupra serviciului. Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic sau de apreciere, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.
Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre animalele de companie sau serviciile din pagina respectiva.
Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o intrebare in Site, in pagina unui anumit tip de animal de companie. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Drepturi si obligatii ale partilor:
- Crescatorul: este raspunzator de calitatea animalelor de companie, de starea de sanatate a acestora cat si de actualitatea imaginilor cu animalelor de companie ofertate catre agentie; De asemenea acesta se angajeaza sa ofere clientului agentiei tot ceea ce este prezentat in oferta. In caz de imbolnavire si/sau deces in termenul prevazut in oferta, acesta are obligatia de a schimba/inlocui animalul de companie cu un altul clinic sanatos din aceeasi rasa, sex, particularitate de culoare intr-un termen de maxim 60 zile.
Pozele din ofertele trimise pe email sunt cu titlu de prezentare.
Crescatorul are obligatia de a transporta in conditii optime animalul de companie strict pana in orasul solicitat de catre client cu conditia ca acest oras sa se regaseasca in oferta trimisa pe email sau pagina oficiala de facebook. - Companion: in calitate de pet agency (agentie de animale de companie / agentie de intermediere) are obligatia sa urmareasca indeplinirea de catre crescator a obligatiilor ce-i revin conform cu oferta, obligatii care sunt scrise in cadrul ofertei trimise pe email: livrarea exemplarului din rasa solicitata, sa se respecte particularitatea de culoare solicitata de client si sa-i asigure transportul in conditiile expuse in cadrul ofertei scrise si trimise clientului pe email, facebook sau orice alt mijloc de comunicare.
Preturile valabile sunt doar cele prezentate clientului in cadrul ofertei. De asemenea facilitatile oferite pentru animalul de companie solicitat sunt cele strict prezentate in cadrul ofertei trimise pe email.
- Clientul: Clientul are dreptul de a renunta la comanda si implicit recuperarea comisionului platit, daca livrarea animalului de companie se lasa asteptata mai mult de 30 zile. Livrarea propriu-zisa a animalului de companie si implicit plata restului de suma conform cu oferta inaintata pe email sau facebook se face prin intalnirea directa (intalnire fata in fata) intre client si crescator. Clientul are obligatia de a verifica la momentul livrarii, animalul de companie, din toate punctele de vedere. De asemenea clientul are dreptul ca la livrarea propriu-zisa sa fie insotit de catre un specialist (medic veterinar, specialist chinolog etc). Dreptul de returnare al animalului de companie este posibila doar in cazul in care acesta este suferind de una din afectiunile prezentate in cadrul ofertei. De asemenea clientul va trebui sa achite diferenta de pret (pretul total din oferta minus comisionul platit anterior angentiei Companion) direct crescatorului/propritarului strict la momentul livrarii animalului de companie. Clientul este obligat sa verifice suma platita crescatorului. Daca clientul plateste in plus sau in minus fata de ceea ce scrie in oferta o face pe propria raspundere, Companion neasumandu-si nici un fel de responsabilitate, fiind strict o problema intre client si crescator. Clientul in cazul in care considera ca i se percepe o suma mai mare decat cea din oferta are dreptul de a refuza efectuarea platii. In acest caz va trebui sa anunte Companion pentru a obliga crescatorul sa-si indeplineasca obligatiile pe parte financiara din cadrul ofertei trimise pe email sau facebook; daca clientul nu mai doreste sa cumpere de la crescatorul initial, Companion poate prezenta clientului oferta altui crescator; daca nici in acest caz clientul nu este multumit de noul crescator atunci clientului i se va returna comisionul platit agentiei.

Facturare - Plata
Clientul primeste factura fiscala in urma platii comisionului catre Companion, urmand cu restul de suma (conform cu oferta) sa fie platita direct crescatorului/proprietarului animalului de companie, strict la intalnirea dintre acestia. Plata efectuata catre crescator reprezinta banii ce-i revin acestuia pentru animalul de companie (suma totala din oferta din care s-a scazut comisionul nostru). Acesti bani ii apartin crescatorului si ca atare Companion nu-si asuma raspunderea de nici o natura pentru acestia. De asemenea, crescatorul este cel caruia ii revine sarcina de a furniza documentele animalelor de companie, atat de natura medicala, cat si fiscala si nu firmei noastre. Rolul Companion este strict acela de a pune in legatura clientul cu crescatorul in baza comisionului incasat si facturat.

Informatii despre oferta
Oferta trimisa pe email de catre noi (Companion) catre client este singura valabila si singura luata in calcul. Anunturile de pe siteurile noastre sunt pur informative si pot oricand suferi modificari datorita numarului mare de crescatori cu care noi colaboram, motiv pentru care doar oferta trimisa clientului este cea valabila. Facilitatile oferite clientului sunt strict cele prezentate in oferta trimisa; nu se iau in calcul alte anunturi: nici de pe siteurile noastre si nici de pe alte siteuri pe care sunt plasate anunturile noastre.

Date despre parcursul comenzii:
Odata platit comisionul catre agentie (Companion), clientul primeste factura fiscala; acest document reprezinta faptul ca deja comanda este activa la crescator; Daca clientul doreste sa afle datele de contact ale crescatorului, o poate face printr-un simplu apel telefonic sau email catre agentie (Companion). De asemenea conform protocolului, cu aproximativ 24 ore inainte, fiecare client este sunat de catre crescator si i se aduc la cunostinta localitatea de livrare (in cazul in care clientul nu isi are domiciliul intr-unul din orasele din oferta), ora de livrare si locatia.

Termen de livrare
Acesta este direct dependent de varsta animalului de companie ofertat si poate fi cuprins intre 1-30 zile. Clientul este anuntat inca din debutul/plasarea comenzii care este acest termen de livrare. Pot exista situatii cand independent de vointa Companion, crescatorul nu se poate incadra in termen din motive obiective (reactii neasteptate in urma vaccinarii, deparazitarii etc); in acest caz clientul poate solicita returnarea comisionului daca nu doreste sa astepte peste termenul de livrare promis initial.

Orice renuntare de comanda din partea clientului mai devreme de 15 zile lucratoare se soldeaza cu retinerea comisionului.

Garantia oferita pentru animalele de companie livrate:
Aceasta se ofera de catre crescatorul/furnizorului animalului de companie si nu de Companion. Garantia se ofera strict pentru bolile virale pentru care animalul de companie a fost vaccinat si nu pentru alte probleme: defecte de ordin congenital, displazie de sold etc. Garantia se ofera strict pentru o perioada de 3 zile calendaristice si consta in inlocuirea animalului de companie bolnav sau decedat cu un altul clinic sanatos. Inlocuirea se va efectua intr-un termen maxim de 60 zile. Pentru a putea beneficia de garantie (inlocuirea animalului de companie cu un altul clinic sanatos), clientul trebuie sa prezinte agentiei sau crescatorului (la alegere) dovezi din care sa reiasa diagnosticul. Nu se iau in calcul documente emise pe suprafata altului stat decat cel roman. Dovezile la care se face referire sunt: test rapid de diagnostic, foaie de observatie, examen necropsic si poze cu animalul de companie decedat.

De retinut:
Companion isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii, avand in vedere ca ceea ce se oferteaza sunt animale de companie (fiinte vii) iar acestea trebuie sa ajunga la persoane pe deplin responsabile si care sa aiba posibilitatile materiale necesare in vederea intretinerii acestora.

Parteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise
COSMOTE | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Termeni si conditii

Termeni si conditii:Accesul dumneavoastra si utilizarea site-ului nostru sunt supuse si reglementate de toate legile si regulamentele in materie si acesti termeni si conditii de utilizare, inclusiv orice politici sau alte conditii mentionate in prezentul document si disponibile pe Site, conform modificarilor intervenite in decursul timpului ('Termeni si Conditii').Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu plasati comanda. Daca veti continua sa utilizati site-ul nostru si implicit sa plasati comanda, vom considera ca ati acceptat acesti Termeni si Conditii.
Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment acestora Termeni si Conditii prin postarea pe site-ul nostru, fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate in maniera adecvata. Asigurati-va ca recititi Termenii si Conditiile in mod regulat deoarece daca accesati sau utilizati acest site se va considera ca ati fost de acord cu Termenii si Conditiile in versiunea publicata pe site-ul nostru la momentul vizitei dvs.

Nu aveti dreptul sa abuzati de site-ul nostru prin introducerea cu buna stiinta de virusi sau alte materiale, care sunt rau intentionate sau daunatoare tehnologic, prin incercarea de a obtine acces neautorizat pe site-ul nostru, sau prin atacarea site-ului nostru printr-un atac de tip refuz serviciu (DdoS denial - of service attack ). O incalcare a acestei dispozitii poate constitui infractiune si este posibil sa va raportam autoritatilor competente pentru astfel de acte, fara a aduce atingere altor mijloace legale disponibile pentru a ne recupera daunele suferite.

Ne rezervam dreptul de a suspenda sau anula oricand accesul la site-ul nostru (sau parti din acesta), in special daca noi consideram ca utilizati site-ul nostru in orice mod care este contrar oricaror dintre acesti Termeni si Conditii sau intr-un mod daunator. Daca tipariti, copiati sau descarcati orice parte a Site-ului nostru si/sau folositi aceste copii sau parti ale Site-ului nostru care incalca acesti Termeni si Conditii, trebuie, la alegerea noastra, sa returnati sau sa distrugeti copiile materialelor pe care le-ati efectuat si in caz de distrugere, sa oferiti dovezi in acest sens.

Disponibilitate si defecte
Site-ul nostru nu va fi intotdeauna disponibil si poate avea anumite erori. Acesta este furnizat pe principiul 'asa cum este' si 'asa cum este disponibil', si in masura permisa de lege, fara garantari, conditii sau garantii de orice fel.

Nu avem nici o obligatie de a actualiza informatiile de pe site-ul nostru, cu exceptia cazului in care se prevede altfel in legislatia in vigoare. Ne rezervam dreptul de a modifica, edita, sterge, suspenda sau intrerupe, temporar sau permanent, site-ul nostru si/sau informatiile, materialele, produsele si/sau serviciile disponibile prin acesta.

Definitii si Termeni:
- Companion: Este denumirea comerciala (brandul) sub care se ofera serviciile noastre; Companion este un Pet Agency (agentie de animale de companie/agentie de intermediere) si are drept scop/rol prezentarea ofertelor de vanzare ale crescatorilor/proprietarilor de animale de companie pe care agentia ii are in portofoliu si cu care colaboreaza. Companion presteaza acest serviciu in baza unui comision incasat de la client.
- Crescator: Persoana fizica care creste animale de companie si pe care le are in proprietate. Crescatorul este proprietarul de facto al animalelor de companie furnizate catre clientii agentiei (Companion).
- Client: Persoana fizica / persoana juridica care apeleaza la serviciile agentului comercial Companion.
- Animal de companie: Este reprezentat de tot ceea ce inseamna caini si pisici de rasa din cadrul ofertei / siteului.
- Site: Domeniul www.caini-de-vanzare.ro ; www.pisicidevanzare.ro si toate celelalte siteuri partenere cat si subdomeniile acestora.
- Contract: prezentul regulament reprezentat de 'Termeni si Conditii'.
- Oferta: Reprezinta emailul personalizat trimis de catre Companion fiecarui client care solicita o astfel de oferta.

Aceasta cuprinde imagini cu exemplarele/animalele de companie disponibile la crescator, pretul total al animalului de companie care este alcatuit din pretentiile pecuniare ale crescatorului plus comisionul agentiei Companion.
Review - o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre furnizor.
Rating - modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Client/Cumparator fata de un serviciul prestat de agentie. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Client asupra serviciului. Comentariu - apreciere sau observatie cu scop critic sau de apreciere, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.
Intrebare - formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre animalele de companie sau serviciile din pagina respectiva.
Raspuns - informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o intrebare in Site, in pagina unui anumit tip de animal de companie. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Drepturi si obligatii ale partilor:
- Crescatorul: este raspunzator de calitatea animalelor de companie, de starea de sanatate a acestora cat si de actualitatea imaginilor cu animalelor de companie ofertate catre agentie; De asemenea acesta se angajeaza sa ofere clientului agentiei tot ceea ce este prezentat in oferta. In caz de imbolnavire si/sau deces in termenul prevazut in oferta, acesta are obligatia de a schimba/inlocui animalul de companie cu un altul clinic sanatos din aceeasi rasa, sex, particularitate de culoare intr-un termen de maxim 60 zile.
Pozele din ofertele trimise pe email sunt cu titlu de prezentare.
Crescatorul are obligatia de a transporta in conditii optime animalul de companie strict pana in orasul solicitat de catre client cu conditia ca acest oras sa se regaseasca in oferta trimisa pe email sau pagina oficiala de facebook. - Companion: in calitate de pet agency (agentie de animale de companie / agentie de intermediere) are obligatia sa urmareasca indeplinirea de catre crescator a obligatiilor ce-i revin conform cu oferta, obligatii care sunt scrise in cadrul ofertei trimise pe email: livrarea exemplarului din rasa solicitata, sa se respecte particularitatea de culoare solicitata de client si sa-i asigure transportul in conditiile expuse in cadrul ofertei scrise si trimise clientului pe email, facebook sau orice alt mijloc de comunicare.
Preturile valabile sunt doar cele prezentate clientului in cadrul ofertei. De asemenea facilitatile oferite pentru animalul de companie solicitat sunt cele strict prezentate in cadrul ofertei trimise pe email.
- Clientul: Clientul are dreptul de a renunta la comanda si implicit recuperarea comisionului platit, daca livrarea animalului de companie se lasa asteptata mai mult de 30 zile. Livrarea propriu-zisa a animalului de companie si implicit plata restului de suma conform cu oferta inaintata pe email sau facebook se face prin intalnirea directa (intalnire fata in fata) intre client si crescator. Clientul are obligatia de a verifica la momentul livrarii, animalul de companie, din toate punctele de vedere. De asemenea clientul are dreptul ca la livrarea propriu-zisa sa fie insotit de catre un specialist (medic veterinar, specialist chinolog etc). Dreptul de returnare al animalului de companie este posibila doar in cazul in care acesta este suferind de una din afectiunile prezentate in cadrul ofertei. De asemenea clientul va trebui sa achite diferenta de pret (pretul total din oferta minus comisionul platit anterior angentiei Companion) direct crescatorului/propritarului strict la momentul livrarii animalului de companie. Clientul este obligat sa verifice suma platita crescatorului. Daca clientul plateste in plus sau in minus fata de ceea ce scrie in oferta o face pe propria raspundere, Companion neasumandu-si nici un fel de responsabilitate, fiind strict o problema intre client si crescator. Clientul in cazul in care considera ca i se percepe o suma mai mare decat cea din oferta are dreptul de a refuza efectuarea platii. In acest caz va trebui sa anunte Companion pentru a obliga crescatorul sa-si indeplineasca obligatiile pe parte financiara din cadrul ofertei trimise pe email sau facebook; daca clientul nu mai doreste sa cumpere de la crescatorul initial, Companion poate prezenta clientului oferta altui crescator; daca nici in acest caz clientul nu este multumit de noul crescator atunci clientului i se va returna comisionul platit agentiei.

Facturare - Plata
Clientul primeste factura fiscala in urma platii comisionului catre Companion, urmand cu restul de suma (conform cu oferta) sa fie platita direct crescatorului/proprietarului animalului de companie, strict la intalnirea dintre acestia.

Informatii despre oferta
Oferta trimisa pe email de catre noi (Companion) catre client este singura valabila si singura luata in calcul. Anunturile de pe siteurile noastre sunt pur informative si pot oricand suferi modificari datorita numarului mare de crescatori cu care noi colaboram, motiv pentru care doar oferta trimisa clientului este cea valabila. Facilitatile oferite clientului sunt strict cele prezentate in oferta trimisa; nu se iau in calcul alte anunturi: nici de pe siteurile noastre si nici de pe alte siteuri pe care sunt plasate anunturile noastre.

Date despre parcursul comenzii:
Odata platit comisionul catre agentie (Companion), clientul primeste factura fiscala; acest document reprezinta faptul ca deja comanda este activa la crescator; Daca clientul doreste sa afle datele de contact ale crescatorului, o poate face printr-un simplu apel telefonic sau email catre agentie (Companion). De asemenea conform protocolului, cu aproximativ 24 ore inainte, fiecare client este sunat de catre crescator si i se aduc la cunostinta localitatea de livrare (in cazul in care clientul nu isi are domiciliul intr-unul din orasele din oferta), ora de livrare si locatia.

Termen de livrare
Acesta este direct dependent de varsta animalului de companie ofertat si poate fi cuprins intre 1-30 zile. Clientul este anuntat inca din debutul/plasarea comenzii care este acest termen de livrare. Pot exista situatii cand independent de vointa Companion, crescatorul nu se poate incadra in termen din motive obiective (reactii neasteptate in urma vaccinarii, deparazitarii etc); in acest caz clientul poate solicita returnarea comisionului daca nu doreste sa astepte peste termenul de livrare promis initial.

Orice renuntare de comanda din partea clientului mai devreme de 15 zile lucratoare se soldeaza cu retinerea comisionului.

Garantia oferita pentru animalele de companie livrate:
Aceasta se ofera de catre crescatorul/furnizorului animalului de companie si nu de Companion. Garantia se ofera strict pentru bolile virale pentru care animalul de companie a fost vaccinat si nu pentru alte probleme: defecte de ordin congenital, displazie de sold etc. Garantia se ofera strict pentru o perioada de 7 zile calendaristice si consta in inlocuirea animalului de companie bolnav sau decedat cu un altul clinic sanatos. Inlocuirea se va efectua intr-un termen maxim de 60 zile. Pentru a putea beneficia de garantie (inlocuirea animalului de companie cu un altul clinic sanatos), clientul trebuie sa prezinte agentiei sau crescatorului (la alegere) dovezi din care sa reiasa diagnosticul. Nu se iau in calcul documente emise pe suprafata altului stat decat cel roman. Dovezile la care se face referire sunt: test rapid de diagnostic, foaie de observatie, examen necropsic si poze cu animalul de companie decedat.

De retinut:
Companion isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii, avand in vedere ca ceea ce se oferteaza sunt animale de companie (fiinte vii) iar acestea trebuie sa ajunga la persoane pe deplin responsabile si care sa aiba posibilitatile materiale necesare in vederea intretinerii acestora.

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact
COSMOTE | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920