caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Ciobanesc de Berna de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Ciobanesc de berna de vanzare. Caini de companie, insa pot efectua si serviciul de paza al proprietatilor, sunt recmandat familiilor de orice varsta, cu copii sau fara.Sunt caini extrem de echilibrati care se ataseaza foarte puternic de stapanii lui.

Durata de viaţă :  7 – 10 ani;

Grupa : Mastiff, de muncă;

Ţara de origine: Elveţia;

Înălţime: 61-71cm. la masculi, 58-69cm. la femele;

Greutate : 38-50kg. la masculi, 36-48kg. la femele;

Talie: extra mare;

Blana: medie;

Culoare : o haină negru închis cu margini albe şi roşiatice în jurul ochilor şi a labelor;

Năpârlire: mare;

Condiţii de trai : Nu este un caine recomandat vieţii în apartament. Sunt relativ inactivi în interior şi cel mai bine se vor descurca dacă vor avea la îndemână o curte îngrădită, mare. Preferă climatele răcoroase pentru că blana sa deasă şi bogată îi conferă o stare de disconfort pe timp de căldură.

 Istoric

 Deşi originile exacte ale rasei nu sunt pe deplin cunoscute, se presupune că totul a început la fermele din munţii Elveţiei. Picturi şi tablouri de la sfârşitul secolului al 18-lea ne arată tipul ciobăneştilor de Berna. Până la sfârşitul secolului al 19-lea, multe rase străine au fost importate în Elveţia şi a existat riscul ca rasele native să dispară. Profesorii Albert Heim, Franz Schertenleib şi alţii au depus toate eforturile de a păstra rasele elveţiene native prin găsirea specimenelor rămase şi stabilizarea standardelor pentru Berner Sennenhund (ciobanesc alpin de Berna) ca şi rasa autonomă. Rasa a fost denumită după regiunea, cantonul elveţian unde era foarte cunoscută. Rezistentul ciobanesc de Berna a fost folosit pentru mânuirea turmelor, alte munci la fermă, pentru paza şi protecţie. Datorită temperamentului său gentil, jovial, Ciobanescul de Berna este un potrivit companion pentru familie. Talentele sale sunt numeroase, şi aici vă expunem câteva: de urmărire, mânuire, paza, protecţie, căutare şi salvare, tragere la sanie şi supunerea în competiţii.

Ciobanescul de Berna, cunoscut şi ca Berner Sennenhund, este unul dintre cele patru varietăţi de caini elveţieni de munte. Celelalte trei variante sunt Appenzeller Sennenhund, Entlebucher Sennenhund şi Greater Swiss Mountain Dog. Dintre aceste varietăţi, rasa Ciobanesc de Berna este al doilea ca dimensiuni şi singurul care o blană lungă. Strămoşii lor au fost cainii Mastiff aduşi în Elveţia acum mai bine de 2.000 de ani. Încrucişarea lor cu cainii locali au dus la un alt caine oarecum mai mic şi la fel de demn de încredere. Iniţial, rasa ciobanesc de Berna a fost folosit pentru a mânui turmele de animale şi pentru a împinge cărucioare cu produse în Berna. Mai apoi rasa a fost dusă în America de Nord la mijlocul anilor 1920 şi a fost recunoscută în 1937 de către asociaţiile chinologice din America.

Descriere

Rasa Ciobanesc de Berna este un caine rezistent, cu greutate şi o superbă blană dublă tri-coloră, rezistentă la apă. Cainele ar trebui să aibă o pată albă pe piept, la fel pe cap şi labele picioarelor şi urme sau pete de roşiatic pe fiecare ochi, obraji, părţile pieptului, în zona cozii şi pe fiecare picior. Blana este moderat de lungă, fie dreaptă, fie uşor cârlionţată. Capul mare are o urmă uşoară pe mijloc, urechile sunt de dimensiuni medii triunghiulare. Ochii de culoare închisă au o expresie blândă şi nasul este negru. Corpul este compact, cu un piept larg şi adânc. Coada este lungă şi stufoasă, purtată jos atunci când este în repaus, iar când este atent va fi uşor arcuită în sus.

Este un caine dependent de prezenţa dumneavoastră, consistent şi simte o nevoie puternică de a face pe placul stăpânilor, întotdeauna par a controla situaţia. Rasa Ciobanesc de Berna este una excelent a  ca si companion pentru familii; fiind devotat, credincios şi plin de afecţiune pentru membrii familiei de adopţie. Nu este un caine de lăsat mereu pe dinafară şi al propriu şi la figurat, ci mai degrabă trebuie făcut membru complet al familiei. Atitudinea sa este una calmă, blândă, ceea ce-l face să se înţeleagă bine cu copiii şi cu alte animale. Pare a fi reticent sau suspicios faţă de străini, dar nu este niciodată agresiv sau timid. Cu toate că intimidează prin lătrat şi înfăţişarea impozantă, cainii din rasa Ciobanesc de Berna nu sunt un caini de paza, ci mai degrabă sunt caini prietenosi.

Rasa de caini Ciobanesc de Berna se maturizează mai greu fizic şi poate dura până la trei ani să atingă nivelul complet de dezvoltare. Exerciţii zilnice sunt necesare pentru a menţine adulţii la anumite dimensiuni, la fel ca şi alte rase mari, dar trebuie să fiţi atenţi să nu exageraţi cu exerciţiile atunci când catelusul este în perioada de creştere.

 Temperament

Sunt caini blânzi, voioşi, care iubesc compania copiilor. Sunt firi foarte inteligente, uşor de dresat, caini de paza naturali; dar nu excesiv de agresivi, ci mai degrabă un prietene pe viaţă. Sunt extremi de loiali şi de cele mai multe ori vor avea probleme de adaptare dacă îşi schimbă stăpânul după vârsta de 18 luni. Aceşti caini sunt încrezători în propriile forţe, alerţi şi cu o fire calmă şi echilibrată din naştere. Se împacă cu alte animale de companie şi cu alţi caini; dar nu va fi prietenos cu străinii din prima. Maturizarea lor durează puţin  mai mult şi uneori se vor comporta prosteşte, ca un catel mic până la maturitate. Rasa Ciobanesc de Berna are nevoie de prezenţa omului, si nu alungata în curtea din spate sau închisa în cuşcă. Ca orie alt caine, Ciobanescul de Berna trebuie să fie bine socializat din timp pentru a se evita alte probleme de mai târziu. Sunt caini sensibili şi trebuie să fie dresaţi cu blândeţe şi răbdare.

Este un caine extrem de sociabil şi foarte loial familiei de adopţie. În mod obişnuit, un astfel de caine se ataşează de unul dintre membrii familiei în special. Rasa de caini Ciobanesc de Berna este uşor de dresat, inteligenta, iubitoare de companie şi jocuri, distracţii; este un prieten de încredere şi minunat pentru întreaga familie.

Probleme de sănătate

Este o rasa rezistentă nu numai la greutăţile sarcinii îndeplinite, dar şi în ceea ce priveşte starea lor de sănătate. Fiţi atenţi la displazia de şold şi cea de cot sau genunchi. Mai sunt predispuşi la  umflarea stomacului şi probleme la nivelul pleoapelor; torsiuni gastrice, boli ereditare ale ochilor.

Din cauza numărului redus de exemplare care au stat la baza re-formării şi standardizării rasei; există anumite riscuri crescute de apariţie a bolilor genetice. Asemenea probleme includ displazia de şold, boli ereditare ale ochilor, boli auto-imune, cancer, aorte stenice şi probleme cu rinichii. Alte preocupări ale stării lor de sănătate pot cuprinde boala von Willebrand, afecţiuni ale pielii sau blănii, dereglări ale glandei tiroide.

Blana lor este una lungă şi pentru a-şi menţine strălucirea naturală va trebui periată zilnic.  Dacă este îndeplinit zilnic pieptănatul va ajuta ca firele de păr să nu se încâlcească, dar şi ca să arate minunat de sănătos, mătăsos şi arătos. O îngrijire în plus va trebui acordată atunci când aceşti caini năpârlesc. Îmbăiaţi cainele şi folosiţi şampon cu concentraţie slabă  doar atunci când este absolut necesar. O atenţie în îngrijire mai trebuie acordată şi unghiilor şi dinţilor.

Exerciţii şi dresaj

Sunt caini de talie mare, foarte activi şi vor necesita lungi plimbări zilnice. Fiţi atenţi cu ei atunci când sunt în perioada de creştere; nu îi veţi lua în plimbări lungi, obositoare şi zilnice decât atunci s-au dezvoltat complet. Deşi preferă să se lungească alături de stăpân, este bine să îi supuneţi la mişcare pentru a-i menţine sănătoşi. Astfel, plimbările şi sesiunile de joacă sunt esenţiale; dar să nu le permiteţi să se joace cu copiii prea mici pentru a nu se întâmpla accidente nefericite. Fiind o fire care învaţă repede, inteligentă nu vor fi greu de dresat. Totuşi, dresajul este bine a se îndeplini cu consistenţă, răbdare şi afecţiune. Nivelul lor de supunere este înalt, au capacitate de a rezolva probleme şi răspund foarte bine şi eficient la un dresaj pozitiv. Vor necesita o socializare de timpuriu pentru a nu manifesta un comportament agresiv faţă de alte rase sau alţi caini.

Are nevoie de spaţiu destul de mare pentru a se plimba, alerga, juca în aer liber; eliminându-se astfel ca alegere pentru traiul lor zonele urbane aglomerate. Deoarece nu este un caine predispus la foarte multă muncă sau mişcare fizică, precum alţi caini ciobanesti, nu va fi absolută nevoie de a trăi în mediul rural, unul sub-urban va fi suficient pentru ei.

 

caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Ciobanesc de Berna de Vanzare


ciobanesc de berna de vanzare
masculi si femele
2 luni



Parteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Ciobanesc de Berna


Ciobanesc de berna de vanzare. Caini de companie, insa pot efectua si serviciul de paza al proprietatilor, sunt recmandat familiilor de orice varsta, cu copii sau fara.Sunt caini extrem de echilibrati care se ataseaza foarte puternic de stapanii lui.

Durata de viaţă :  7 – 10 ani;

Grupa : Mastiff, de muncă;

Ţara de origine: Elveţia;

Înălţime: 61-71cm. la masculi, 58-69cm. la femele;

Greutate : 38-50kg. la masculi, 36-48kg. la femele;

Talie: extra mare;

Blana: medie;

Culoare : o haină negru închis cu margini albe şi roşiatice în jurul ochilor şi a labelor;

Năpârlire: mare;

Condiţii de trai : Nu este un caine recomandat vieţii în apartament. Sunt relativ inactivi în interior şi cel mai bine se vor descurca dacă vor avea la îndemână o curte îngrădită, mare. Preferă climatele răcoroase pentru că blana sa deasă şi bogată îi conferă o stare de disconfort pe timp de căldură.

 Istoric

 Deşi originile exacte ale rasei nu sunt pe deplin cunoscute, se presupune că totul a început la fermele din munţii Elveţiei. Picturi şi tablouri de la sfârşitul secolului al 18-lea ne arată tipul ciobăneştilor de Berna. Până la sfârşitul secolului al 19-lea, multe rase străine au fost importate în Elveţia şi a existat riscul ca rasele native să dispară. Profesorii Albert Heim, Franz Schertenleib şi alţii au depus toate eforturile de a păstra rasele elveţiene native prin găsirea specimenelor rămase şi stabilizarea standardelor pentru Berner Sennenhund (ciobanesc alpin de Berna) ca şi rasa autonomă. Rasa a fost denumită după regiunea, cantonul elveţian unde era foarte cunoscută. Rezistentul ciobanesc de Berna a fost folosit pentru mânuirea turmelor, alte munci la fermă, pentru paza şi protecţie. Datorită temperamentului său gentil, jovial, Ciobanescul de Berna este un potrivit companion pentru familie. Talentele sale sunt numeroase, şi aici vă expunem câteva: de urmărire, mânuire, paza, protecţie, căutare şi salvare, tragere la sanie şi supunerea în competiţii.

Ciobanescul de Berna, cunoscut şi ca Berner Sennenhund, este unul dintre cele patru varietăţi de caini elveţieni de munte. Celelalte trei variante sunt Appenzeller Sennenhund, Entlebucher Sennenhund şi Greater Swiss Mountain Dog. Dintre aceste varietăţi, rasa Ciobanesc de Berna este al doilea ca dimensiuni şi singurul care o blană lungă. Strămoşii lor au fost cainii Mastiff aduşi în Elveţia acum mai bine de 2.000 de ani. Încrucişarea lor cu cainii locali au dus la un alt caine oarecum mai mic şi la fel de demn de încredere. Iniţial, rasa ciobanesc de Berna a fost folosit pentru a mânui turmele de animale şi pentru a împinge cărucioare cu produse în Berna. Mai apoi rasa a fost dusă în America de Nord la mijlocul anilor 1920 şi a fost recunoscută în 1937 de către asociaţiile chinologice din America.

Descriere

Rasa Ciobanesc de Berna este un caine rezistent, cu greutate şi o superbă blană dublă tri-coloră, rezistentă la apă. Cainele ar trebui să aibă o pată albă pe piept, la fel pe cap şi labele picioarelor şi urme sau pete de roşiatic pe fiecare ochi, obraji, părţile pieptului, în zona cozii şi pe fiecare picior. Blana este moderat de lungă, fie dreaptă, fie uşor cârlionţată. Capul mare are o urmă uşoară pe mijloc, urechile sunt de dimensiuni medii triunghiulare. Ochii de culoare închisă au o expresie blândă şi nasul este negru. Corpul este compact, cu un piept larg şi adânc. Coada este lungă şi stufoasă, purtată jos atunci când este în repaus, iar când este atent va fi uşor arcuită în sus.

Este un caine dependent de prezenţa dumneavoastră, consistent şi simte o nevoie puternică de a face pe placul stăpânilor, întotdeauna par a controla situaţia. Rasa Ciobanesc de Berna este una excelent a  ca si companion pentru familii; fiind devotat, credincios şi plin de afecţiune pentru membrii familiei de adopţie. Nu este un caine de lăsat mereu pe dinafară şi al propriu şi la figurat, ci mai degrabă trebuie făcut membru complet al familiei. Atitudinea sa este una calmă, blândă, ceea ce-l face să se înţeleagă bine cu copiii şi cu alte animale. Pare a fi reticent sau suspicios faţă de străini, dar nu este niciodată agresiv sau timid. Cu toate că intimidează prin lătrat şi înfăţişarea impozantă, cainii din rasa Ciobanesc de Berna nu sunt un caini de paza, ci mai degrabă sunt caini prietenosi.

Rasa de caini Ciobanesc de Berna se maturizează mai greu fizic şi poate dura până la trei ani să atingă nivelul complet de dezvoltare. Exerciţii zilnice sunt necesare pentru a menţine adulţii la anumite dimensiuni, la fel ca şi alte rase mari, dar trebuie să fiţi atenţi să nu exageraţi cu exerciţiile atunci când catelusul este în perioada de creştere.

 Temperament

Sunt caini blânzi, voioşi, care iubesc compania copiilor. Sunt firi foarte inteligente, uşor de dresat, caini de paza naturali; dar nu excesiv de agresivi, ci mai degrabă un prietene pe viaţă. Sunt extremi de loiali şi de cele mai multe ori vor avea probleme de adaptare dacă îşi schimbă stăpânul după vârsta de 18 luni. Aceşti caini sunt încrezători în propriile forţe, alerţi şi cu o fire calmă şi echilibrată din naştere. Se împacă cu alte animale de companie şi cu alţi caini; dar nu va fi prietenos cu străinii din prima. Maturizarea lor durează puţin  mai mult şi uneori se vor comporta prosteşte, ca un catel mic până la maturitate. Rasa Ciobanesc de Berna are nevoie de prezenţa omului, si nu alungata în curtea din spate sau închisa în cuşcă. Ca orie alt caine, Ciobanescul de Berna trebuie să fie bine socializat din timp pentru a se evita alte probleme de mai târziu. Sunt caini sensibili şi trebuie să fie dresaţi cu blândeţe şi răbdare.

Este un caine extrem de sociabil şi foarte loial familiei de adopţie. În mod obişnuit, un astfel de caine se ataşează de unul dintre membrii familiei în special. Rasa de caini Ciobanesc de Berna este uşor de dresat, inteligenta, iubitoare de companie şi jocuri, distracţii; este un prieten de încredere şi minunat pentru întreaga familie.

Probleme de sănătate

Este o rasa rezistentă nu numai la greutăţile sarcinii îndeplinite, dar şi în ceea ce priveşte starea lor de sănătate. Fiţi atenţi la displazia de şold şi cea de cot sau genunchi. Mai sunt predispuşi la  umflarea stomacului şi probleme la nivelul pleoapelor; torsiuni gastrice, boli ereditare ale ochilor.

Din cauza numărului redus de exemplare care au stat la baza re-formării şi standardizării rasei; există anumite riscuri crescute de apariţie a bolilor genetice. Asemenea probleme includ displazia de şold, boli ereditare ale ochilor, boli auto-imune, cancer, aorte stenice şi probleme cu rinichii. Alte preocupări ale stării lor de sănătate pot cuprinde boala von Willebrand, afecţiuni ale pielii sau blănii, dereglări ale glandei tiroide.

Blana lor este una lungă şi pentru a-şi menţine strălucirea naturală va trebui periată zilnic.  Dacă este îndeplinit zilnic pieptănatul va ajuta ca firele de păr să nu se încâlcească, dar şi ca să arate minunat de sănătos, mătăsos şi arătos. O îngrijire în plus va trebui acordată atunci când aceşti caini năpârlesc. Îmbăiaţi cainele şi folosiţi şampon cu concentraţie slabă  doar atunci când este absolut necesar. O atenţie în îngrijire mai trebuie acordată şi unghiilor şi dinţilor.

Exerciţii şi dresaj

Sunt caini de talie mare, foarte activi şi vor necesita lungi plimbări zilnice. Fiţi atenţi cu ei atunci când sunt în perioada de creştere; nu îi veţi lua în plimbări lungi, obositoare şi zilnice decât atunci s-au dezvoltat complet. Deşi preferă să se lungească alături de stăpân, este bine să îi supuneţi la mişcare pentru a-i menţine sănătoşi. Astfel, plimbările şi sesiunile de joacă sunt esenţiale; dar să nu le permiteţi să se joace cu copiii prea mici pentru a nu se întâmpla accidente nefericite. Fiind o fire care învaţă repede, inteligentă nu vor fi greu de dresat. Totuşi, dresajul este bine a se îndeplini cu consistenţă, răbdare şi afecţiune. Nivelul lor de supunere este înalt, au capacitate de a rezolva probleme şi răspund foarte bine şi eficient la un dresaj pozitiv. Vor necesita o socializare de timpuriu pentru a nu manifesta un comportament agresiv faţă de alte rase sau alţi caini.

Are nevoie de spaţiu destul de mare pentru a se plimba, alerga, juca în aer liber; eliminându-se astfel ca alegere pentru traiul lor zonele urbane aglomerate. Deoarece nu este un caine predispus la foarte multă muncă sau mişcare fizică, precum alţi caini ciobanesti, nu va fi absolută nevoie de a trăi în mediul rural, unul sub-urban va fi suficient pentru ei.

 

caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Caini de vanzare



Suntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920