caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Fox Terrier de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Fox Terrier de vanzare. Caini de companie extrem de haiosi si jucausi, mereu in actiune, partenerul ideal de joaca pentru copiii dumneavoastra.Detin un nivel ridicat de inteligenta iar la nevoie pot face si serviciul de paza (atat cat le permite statura).

ultimele cautari: Fox Terrier de vanzare, rasa Fox Terrier de vanzare, caini, vand Fox Terrier, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Ţara de origine: Anglia;

Clasa: Terrieri;

Aşteptarea de viaţă: 15 -16 ani;

Înălţime: 36-41 cm. la mascul, 33-38 cm. la femelă;

Greutate: 7-9 kg. la mascul, 6-8 kg. la femelă;

Culoare: Cainii din rasa Fox Terrier este alb cu pete maronii sau negre, complet alb, maroniu-roşcat, roşcat sau roşcat închis, albul trebuie să fie predominant; 

Blana: deasă, scurtă, dreaptă şi moale, sub-blana este moale şi fină;  sau deasă, aspră şi sârmoasă;

Condiţii de trai: Un apartament este adecvat dacă are parte de suficient exerciţiu, dar locul ideal este o casă cu o curte îngrădită, deoarece sunt activi. Nu lăsaţi aceşti caini singuri prea mult timp în curte pentru că vor începe să latre şi să sape pentru a scăpa. Stăpânul unui astfel de caine este bine să aibă experienţă cu cainii sau să aibă un stil de viaţă activ şi o casă în zona sub-urbană sau rurală.

Istoric

Fox Terrier-ul a fost observat pentru prima dată ca şi rasă în anii 1860. La început acesti caini erau crescuţi pentru a vâna animalele mici dăunătoare şi vulpile, aşa cum sugerează şi numele rasei. Descendenţii lor sunt alţi terrieri din ţinuturile englezeşti, precum Cheshire şi Shropshire cu posibilitatea prezenţei sângelui de Beagle. Alte rase de caini care se presupune că au fost incluse în amestec sunt terrier negri cu cafeniu, bull terrier şi greyhound. Fox Terrier-ul este documentat începând cu anul 1790, când o înregistrare a rasei s-a petrecut prin imprimarea unor pânze de tablouri. Rasa care era în anul 1790 este foarte similară în trăsături cu rasa de astăzi. Varietatea de Fox terrier cu păr sârmos a provenit iniţial din regiunile Durham şi Derbyshire din Anglia şi Wales. Nu este la fel de clar de unde provine varietatea cu păr moale, dar este evident că acesta a fost primul. Amândouă varietăţile, cea cu păr moale şi cea cu păr sârmos, împart aceeaşi conformaţie fizică şi erau considerate a fi parte din aceeaşi rasa, până în 1984 când s-au stabilit standardele şi s-au separat rasele.

ultimele cautari: Fox Terrier de vanzare, rasa Fox Terrier de vanzare, caini, vand Fox Terrier

Descriere

Fox Terrier-ul este un caine energic, curios, jucăuş adorând să alerge, să urmărească ceva sau să exploreze. Sunt foarte prietenoşi şi se împacă bine cu copiii. Totuşi, va încerca să domine alţi caini, iar animalele de companie mai mici de talie ca el vor primi un tratament asemănător celui pe care îl acordă vulpilor. Cainii din această rasa, fiind terrieri, iubesc să latre şi să sape ori de câte ori au ocazia sau simt nevoia. Sunt firi alerte, hotărâte, pregătiţi pentru a fi buni caini de paza. Acest Fox Terrier este un caine plin afecţiune, încredere şi nerăbdare în a face pe plac stăpânului.

Rămân caini mici entuziaşti cu picioarele puţin mai lungi decât ale majorităţii terrierilor. Corpurile lor sunt majoritar albe, cu o constituţie musculoasă, scurtă şi bine legată. Uneori au pete de maroniu şi negru, mai ales pe faţă. Faţa lor este lungă şi mai ascuţită decât a unui Jack Russell Terrier, căruia i se aseamănă. Sunt similari cu Fox Terrier-ul cu păr sârmos, mai puţin în ceea ce priveşte blana, dar Fox Terrier-ul cu păr moale este una dintre cele mai vechi rase de terrier care au fost dezvoltaţi pentru a săpa prin găuri pentru a alunga afară din culcuşuri vulpile sau să prindă alte animale mici. Cei cu părul sârmos au fost dezvoltaţi din cei cu părul sârmos, încrucişându-i cu o altă rasa canina, neidentificată care avea părul sârmos. Uşor de întreţinut şi adoră să facă parte din familia de adopţie, să fie membrii cu drepturi depline. Este un caine foarte elegant, inteligent şi stilat de talie mică, cu o blană scurtă, albă şi însemne, pete negre sau maronii. Craniul este plat, îngust şi ascuţit; iar urechile se cutează. Coada este în mod normal tăiată şi stă mai mult ridicată în spate, decât atârnând. Fox Terrier-ul a fost binecuvântat cu mai multe arme de atac, precum fălcile puternice, dinţii bine dezvoltaţi, înflăcărare, rezistenţă şi forţă fizică; curaj. Acest caine, deşi de dimensiuni mici este unul elegant, bine legat şi cu o putere concentrată într-un spaţiu mic. Ochii sunt de culoare închisă, mici, foarte vioi; gâtul este gros şi musculos.

Temperament

Fox Terrier-ul cu par sarmos este alert, determinat, de încredere şi plin de afecţiune. Sunt uşor de dresat, se înţeleg cu copiii, sunt prietenoşi. Îndrăzneţi şi activi, aceşti terrieri vor petrece mult timp săpând dacă nu îi ţineţi sub control. Animale de talii mai mici nu sunt indicate pentru traiul cu această rasa, deoarece vor fi vanate de Fox Terrieri. Sunt caini entuziaşti, energici, adoră să se joace, mai ales cu copiii; plini de afecţiune faţă de membrii familiei; bine dispus şi curajos. Este un caine căruia îi place să înveţe trucuri noi. Loialitatea şi devotamentul acestor caini sunt subiecte pentru poveşti incredibile. Se bucură de prezenţa familiei, vrea să facă parte din ea şi va dezvolta comportamente distructive dacă nu sunt mânuiţi cu o mână fermă sau nu le este consumată energia.

Din cauza puternicelor instincte de vanatoare, Fox Terrier-ul va vana orice animal mai mic ca talie decât el, precum păsările, dacă are şansa. De aceea este bine să fie ţinut în lesă sau într-o zonă complet închisă pentru a nu pleca să exploreze noi teritorii şi să facă ravagii în curtea vecinului. Dacă este socializat şi obişnuit cu prezenţa altor animale, mai ales caini atunci nu va deveni agresiv sau dominant şi se va înţelege bine cu alţi caini. Trebuie să nu uitaţi că pentru a fi un stăpân bun a unui astfel de caine trebuie să fiţi cât mai ferm posibil. Dacă nu sunteţi o persoană care să preia controlul situaţiei şi să faceţi cainele să înţeleagă că el este cel supus, atunci veţi avea probleme cu un astfel de caine. Va dezvolta sindromul cainelui mic, adică se va instaura ca cel care deţine controlul în relaţia dumneavoastră cu el, că este conducătorul haitei şi nu va mai asculta nicio comandă din partea dumneavoastră. Printre trăsăturile pe care le va dezvolta se numără provocări ale dominanţei, paza anumitor obiecte sau locuri pe care nu veţi mai putea să le folosiţi, lătratul excesiv, gelozia, anxietatea separării, agresivitate, încăpăţânare, mârâit ameninţător, muşcături neaşteptate. Vor fi pregătiţi mereu pentru a ataca în scopul de a-şi păzi şi păstra locul ca şi mascul alfa în cadrul haitei sau al familiei. Acestea nu sunt trăsături pe care Fox Terrier-ul să le aibă de la natură, ci comportamente pe care le dezvoltă în funcţie de tratamentul pe care i se oferă. Asemenea comportamente pot fi corectate prin răbdare şi metode potrivite fiecărui caine în parte. Se împacă bine cu copii, atâta timp cât nu este sâcâit peste măsură pentru a-l determina să reacţioneze. A fost folosit ca şi vanator, animal de companie pentru familie, caine de paza deoarece are tendinţa de a lătra la străini şi de a anunţa stăpânul de apropierea intruşilor. Este o rasa extrem de alertă şi foarte activă.

Probleme de sănătate

Fox Terrier-ul cu păr moale necesită îngrijiri minime în ceea ce priveşte blana lui dar o atenţie sporită în timpul celor două sezoane de năpârlire. Periaţi blana cu o perie fermă de cauciuc cu ţepi si îmbăiaţi cainele doar atunci când este necesar. O atenţie specială trebuie acordată de asemenea dinţilor, unghiilor şi urechilor pentru alergii sau iritaţii. Unghiile ar trebui ţinute la o anumită dimensiune, să fie tăiate periodic; iar urechile să fie curăţate pentru a nu se dezvolta dificultăţi de auz prin strângerea unui dop de ceară sau alte infecţii la nivelul canalului urechilor. Surzenia este o problemă mai ales în cazul cainilor predominant albi. Cei cu parul sarmos vor avea nevoie de o periere mai frecventă pentru a se preveni încâlcirea părului şi mai ales să interveniţi cu mână în blana lor pentru a îndepărta acele fire de păr care nu vor să cadă de la sine sau nu le-a luat peria. Există unele preocupări minore, cum sunt scurgerile nazale, luxaţiile cristalinului, distichiasis, cataracte, boala Legg-Perthes, dislocări ale umerilor şi alergii ale pielii. Coada lor este de obicei tăiată de la vârste fragede, deşi cei care nu sunt interesaţi de caine doar pentru a-i fi companion pot alege să nu o taie. Nu există motiv medical pentru această acţiune a tăierii cozii, în afară de a nu o prinde în uşă sau să dărâme obiecte de pe mese sau unde ajunge.

Exerciţii si dresaj

În cazul acestei rase exerciţiile trebuie să consiste în plimbări lungi zilnice în lesă şi jocuri libere în cadrul curţii îngrădite din spatele sau faţa casei. Învaţă foarte repede ceea ce încercaţi să le cereţi şi pot fi foarte încăpăţânaţi în anumite situaţii. Dresajul lor trebuie să fie unul pozitiv, consistent şi ferm. Sunt câini inteligenţi, dar nivelul lor de obedienţă este mediu; de aceea este indicat să începeţi de la vârste mici cu nişte lecţii de obedienţă. Sunt caini foarte activi, fie că sunt în interior sau în aer liber, au nevoie  de un stăpân la fel de activ ca şi ei pentru a nu se dezvolta comportamente distructive prin lipsa de mişcare.

ultimele cautari: Fox Terrier de vanzare, caini rasa Fox Terrier de vanzare, caini, vand Fox Terrier

Fox Terrier de Vanzare


fox terrier de vanzare
masculi si femele
2 luniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Fox Terrier


Fox Terrier de vanzare. Caini de companie extrem de haiosi si jucausi, mereu in actiune, partenerul ideal de joaca pentru copiii dumneavoastra.Detin un nivel ridicat de inteligenta iar la nevoie pot face si serviciul de paza (atat cat le permite statura).

ultimele cautari: Fox Terrier de vanzare, rasa Fox Terrier de vanzare, caini, vand Fox Terrier, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Ţara de origine: Anglia;

Clasa: Terrieri;

Aşteptarea de viaţă: 15 -16 ani;

Înălţime: 36-41 cm. la mascul, 33-38 cm. la femelă;

Greutate: 7-9 kg. la mascul, 6-8 kg. la femelă;

Culoare: Cainii din rasa Fox Terrier este alb cu pete maronii sau negre, complet alb, maroniu-roşcat, roşcat sau roşcat închis, albul trebuie să fie predominant; 

Blana: deasă, scurtă, dreaptă şi moale, sub-blana este moale şi fină;  sau deasă, aspră şi sârmoasă;

Condiţii de trai: Un apartament este adecvat dacă are parte de suficient exerciţiu, dar locul ideal este o casă cu o curte îngrădită, deoarece sunt activi. Nu lăsaţi aceşti caini singuri prea mult timp în curte pentru că vor începe să latre şi să sape pentru a scăpa. Stăpânul unui astfel de caine este bine să aibă experienţă cu cainii sau să aibă un stil de viaţă activ şi o casă în zona sub-urbană sau rurală.

Istoric

Fox Terrier-ul a fost observat pentru prima dată ca şi rasă în anii 1860. La început acesti caini erau crescuţi pentru a vâna animalele mici dăunătoare şi vulpile, aşa cum sugerează şi numele rasei. Descendenţii lor sunt alţi terrieri din ţinuturile englezeşti, precum Cheshire şi Shropshire cu posibilitatea prezenţei sângelui de Beagle. Alte rase de caini care se presupune că au fost incluse în amestec sunt terrier negri cu cafeniu, bull terrier şi greyhound. Fox Terrier-ul este documentat începând cu anul 1790, când o înregistrare a rasei s-a petrecut prin imprimarea unor pânze de tablouri. Rasa care era în anul 1790 este foarte similară în trăsături cu rasa de astăzi. Varietatea de Fox terrier cu păr sârmos a provenit iniţial din regiunile Durham şi Derbyshire din Anglia şi Wales. Nu este la fel de clar de unde provine varietatea cu păr moale, dar este evident că acesta a fost primul. Amândouă varietăţile, cea cu păr moale şi cea cu păr sârmos, împart aceeaşi conformaţie fizică şi erau considerate a fi parte din aceeaşi rasa, până în 1984 când s-au stabilit standardele şi s-au separat rasele.

ultimele cautari: Fox Terrier de vanzare, rasa Fox Terrier de vanzare, caini, vand Fox Terrier

Descriere

Fox Terrier-ul este un caine energic, curios, jucăuş adorând să alerge, să urmărească ceva sau să exploreze. Sunt foarte prietenoşi şi se împacă bine cu copiii. Totuşi, va încerca să domine alţi caini, iar animalele de companie mai mici de talie ca el vor primi un tratament asemănător celui pe care îl acordă vulpilor. Cainii din această rasa, fiind terrieri, iubesc să latre şi să sape ori de câte ori au ocazia sau simt nevoia. Sunt firi alerte, hotărâte, pregătiţi pentru a fi buni caini de paza. Acest Fox Terrier este un caine plin afecţiune, încredere şi nerăbdare în a face pe plac stăpânului.

Rămân caini mici entuziaşti cu picioarele puţin mai lungi decât ale majorităţii terrierilor. Corpurile lor sunt majoritar albe, cu o constituţie musculoasă, scurtă şi bine legată. Uneori au pete de maroniu şi negru, mai ales pe faţă. Faţa lor este lungă şi mai ascuţită decât a unui Jack Russell Terrier, căruia i se aseamănă. Sunt similari cu Fox Terrier-ul cu păr sârmos, mai puţin în ceea ce priveşte blana, dar Fox Terrier-ul cu păr moale este una dintre cele mai vechi rase de terrier care au fost dezvoltaţi pentru a săpa prin găuri pentru a alunga afară din culcuşuri vulpile sau să prindă alte animale mici. Cei cu părul sârmos au fost dezvoltaţi din cei cu părul sârmos, încrucişându-i cu o altă rasa canina, neidentificată care avea părul sârmos. Uşor de întreţinut şi adoră să facă parte din familia de adopţie, să fie membrii cu drepturi depline. Este un caine foarte elegant, inteligent şi stilat de talie mică, cu o blană scurtă, albă şi însemne, pete negre sau maronii. Craniul este plat, îngust şi ascuţit; iar urechile se cutează. Coada este în mod normal tăiată şi stă mai mult ridicată în spate, decât atârnând. Fox Terrier-ul a fost binecuvântat cu mai multe arme de atac, precum fălcile puternice, dinţii bine dezvoltaţi, înflăcărare, rezistenţă şi forţă fizică; curaj. Acest caine, deşi de dimensiuni mici este unul elegant, bine legat şi cu o putere concentrată într-un spaţiu mic. Ochii sunt de culoare închisă, mici, foarte vioi; gâtul este gros şi musculos.

Temperament

Fox Terrier-ul cu par sarmos este alert, determinat, de încredere şi plin de afecţiune. Sunt uşor de dresat, se înţeleg cu copiii, sunt prietenoşi. Îndrăzneţi şi activi, aceşti terrieri vor petrece mult timp săpând dacă nu îi ţineţi sub control. Animale de talii mai mici nu sunt indicate pentru traiul cu această rasa, deoarece vor fi vanate de Fox Terrieri. Sunt caini entuziaşti, energici, adoră să se joace, mai ales cu copiii; plini de afecţiune faţă de membrii familiei; bine dispus şi curajos. Este un caine căruia îi place să înveţe trucuri noi. Loialitatea şi devotamentul acestor caini sunt subiecte pentru poveşti incredibile. Se bucură de prezenţa familiei, vrea să facă parte din ea şi va dezvolta comportamente distructive dacă nu sunt mânuiţi cu o mână fermă sau nu le este consumată energia.

Din cauza puternicelor instincte de vanatoare, Fox Terrier-ul va vana orice animal mai mic ca talie decât el, precum păsările, dacă are şansa. De aceea este bine să fie ţinut în lesă sau într-o zonă complet închisă pentru a nu pleca să exploreze noi teritorii şi să facă ravagii în curtea vecinului. Dacă este socializat şi obişnuit cu prezenţa altor animale, mai ales caini atunci nu va deveni agresiv sau dominant şi se va înţelege bine cu alţi caini. Trebuie să nu uitaţi că pentru a fi un stăpân bun a unui astfel de caine trebuie să fiţi cât mai ferm posibil. Dacă nu sunteţi o persoană care să preia controlul situaţiei şi să faceţi cainele să înţeleagă că el este cel supus, atunci veţi avea probleme cu un astfel de caine. Va dezvolta sindromul cainelui mic, adică se va instaura ca cel care deţine controlul în relaţia dumneavoastră cu el, că este conducătorul haitei şi nu va mai asculta nicio comandă din partea dumneavoastră. Printre trăsăturile pe care le va dezvolta se numără provocări ale dominanţei, paza anumitor obiecte sau locuri pe care nu veţi mai putea să le folosiţi, lătratul excesiv, gelozia, anxietatea separării, agresivitate, încăpăţânare, mârâit ameninţător, muşcături neaşteptate. Vor fi pregătiţi mereu pentru a ataca în scopul de a-şi păzi şi păstra locul ca şi mascul alfa în cadrul haitei sau al familiei. Acestea nu sunt trăsături pe care Fox Terrier-ul să le aibă de la natură, ci comportamente pe care le dezvoltă în funcţie de tratamentul pe care i se oferă. Asemenea comportamente pot fi corectate prin răbdare şi metode potrivite fiecărui caine în parte. Se împacă bine cu copii, atâta timp cât nu este sâcâit peste măsură pentru a-l determina să reacţioneze. A fost folosit ca şi vanator, animal de companie pentru familie, caine de paza deoarece are tendinţa de a lătra la străini şi de a anunţa stăpânul de apropierea intruşilor. Este o rasa extrem de alertă şi foarte activă.

Probleme de sănătate

Fox Terrier-ul cu păr moale necesită îngrijiri minime în ceea ce priveşte blana lui dar o atenţie sporită în timpul celor două sezoane de năpârlire. Periaţi blana cu o perie fermă de cauciuc cu ţepi si îmbăiaţi cainele doar atunci când este necesar. O atenţie specială trebuie acordată de asemenea dinţilor, unghiilor şi urechilor pentru alergii sau iritaţii. Unghiile ar trebui ţinute la o anumită dimensiune, să fie tăiate periodic; iar urechile să fie curăţate pentru a nu se dezvolta dificultăţi de auz prin strângerea unui dop de ceară sau alte infecţii la nivelul canalului urechilor. Surzenia este o problemă mai ales în cazul cainilor predominant albi. Cei cu parul sarmos vor avea nevoie de o periere mai frecventă pentru a se preveni încâlcirea părului şi mai ales să interveniţi cu mână în blana lor pentru a îndepărta acele fire de păr care nu vor să cadă de la sine sau nu le-a luat peria. Există unele preocupări minore, cum sunt scurgerile nazale, luxaţiile cristalinului, distichiasis, cataracte, boala Legg-Perthes, dislocări ale umerilor şi alergii ale pielii. Coada lor este de obicei tăiată de la vârste fragede, deşi cei care nu sunt interesaţi de caine doar pentru a-i fi companion pot alege să nu o taie. Nu există motiv medical pentru această acţiune a tăierii cozii, în afară de a nu o prinde în uşă sau să dărâme obiecte de pe mese sau unde ajunge.

Exerciţii si dresaj

În cazul acestei rase exerciţiile trebuie să consiste în plimbări lungi zilnice în lesă şi jocuri libere în cadrul curţii îngrădite din spatele sau faţa casei. Învaţă foarte repede ceea ce încercaţi să le cereţi şi pot fi foarte încăpăţânaţi în anumite situaţii. Dresajul lor trebuie să fie unul pozitiv, consistent şi ferm. Sunt câini inteligenţi, dar nivelul lor de obedienţă este mediu; de aceea este indicat să începeţi de la vârste mici cu nişte lecţii de obedienţă. Sunt caini foarte activi, fie că sunt în interior sau în aer liber, au nevoie  de un stăpân la fel de activ ca şi ei pentru a nu se dezvolta comportamente distructive prin lipsa de mişcare.

ultimele cautari: Fox Terrier de vanzare, caini rasa Fox Terrier de vanzare, caini, vand Fox Terrier

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920