caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Dog Argentinian de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Dog Argentinian de vanzare. Caini de paza temperamentali si curajosi extrem de potriviti pentru paza curtilor, ceea ce-i recomanda fiind gradul ridicat de inteligenta cat si simtul teritorial.

Alte denumiri: Argentinian Mastiff, Argentine Dogo;

Aşteptarea de viaţă: 11 - 12 ani; unii pot ajunge la 16 ani;

Ţara de origine: Argentina;

Înălţime: 58 –68 cm la masculi şi la femele; 

Greutate: 37 – 60 kg la masculi şi femele;

Culoare: alb cu posibile urme de culoare închisă permise la nivelul capului;

Blana: scurtă, deasă, lucioasă;

Năpârlire: moderată;

Mediul de a trai: Dog-ul Argentinian iubeşte să se afle în interior cu familia, stând liniştit pe canapea. Simte nevoia unei curţi îngrădite de dimensiuni medii unde să alerge şi să se joace; dar fiţi atenţi să aibă parte de umbră pentru că sunt sensibili la insolaţii. Stăpânii ideali ai acestei rase de caini sunt persoane active, cu experienţă în ceea ce priveşte creşterea cainilor, cu case în zonele rurale sau suburban.

Istoric

Rasa de caini Dog Argentinian a fost creat în Argentina spre sfârşitul anilor 1920 de doctorii Antonio şi Agustin Nores Martinez, vanatori avizi şi amatori de creşterea cainilor. Iniţial a fost creat pentru a fi folosit ca şi caine de vanatoare pentru pume şi jaguari, precum şi ca gardieni de familie. Ca şi caine de paza, Dog-ul Argentinian nu este de aşteptat să latre ca semn de avertizare că se apropie străini şi să îi oprească, dar să facă acest lucru prin determinare şi angajarea în luptă până la moarte cu intruşii dacă este necesar. Această determinare include trecerea peste obstacole precum răni sau accidentări din timpul bătăii. Astfel, gradul de rezistenţă la durere este foarte mare la această rasa. O altă trăsătură valoroasă la cainii Dog Argentinian este blana sa albă, care este capabilă să refracte lumina solară şi căldura, în loc de a o absorbi. Din păcate este sensibil la căldura extremă şi predispus la insolaţii. La baza acestei rase de caini se află Old Cordoba Fighting Dog (Vechiul caine de luptă de Cordoba), o rasa acum dispărută. Este cunoscut pentru un singur lucru la care el este bun, luptele de caini. Mai târziu au fost adăugate şi alte rase la încrucişare pentru obţinerea acestei rase. Aceste rase sunt Mastiff, Bulldog, Boxer, English Pointer, Bull Terrier, Old English Bulldog, Mastiffs, Dog-ul De Bordeaux, Harlequin Great Dane, Pyrenean Mastiff şi Irish Wolfhounds. Astfel, s-a creat un caine pe care doctorul Martinez îl urmărea. Dogul are tenacitatea, rezistenţa, încrederea, abilitate de a fi dresat, instincte de gardian, viteză şi un miros remarcabil. Primele standarde în ceea ce priveşte rasa Dog Argentinian au fost trasate în 1928. Şi astăzi rasa de caini Dog Argentinian este folosită pentru lupte şi pentru vanatoare în Argentina şi este popular în Europa, mai ales în Germania. Dar acestea nu sunt singurele folosiri ale rasei, ci mai au talente pentru detectarea narcoticelor, munca de poliţie şi pentru ghidarea persoanelor oarbe.

dog argentinian de vanzare in Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Descriere

Rezistenţa acestor caini este asemănătoare cu cea a strămoşului său Irish Wolfhound. Se aşteaptă ca aceşti caini să urmărească mistreţi sălbatici pe orice fel de teren, să-i atace şi să-i imobilizeze până la venirea vânătorilor. Sunt capabili de viteze incredibile pe distanţe scurte şi este recunoscut pentru parcurgerea unor distanţe mari la galop. Cainii Dog Argentinian sunt exemplare de talie mare, alb, cu blană moale care dă impresia de putere numai prin ţinuta sa. Corpurile lor sunt relativ lungi şi sunt înalţi, femelele fiind puţin mai lungi la corp decât masculii. Craniul lor mult mai pătrăţos, uşor arcuit, cu un nas negru cu puţin roz. Urechile la Dog Argentinian sunt lăsate în jos de la natură, dar de obicei vor fi tăiate mai ales la cainii pentru expoziţii. Din mai multe motive, este rezultatul încrucişării a zece rase cunoscute de caini. Poate arăta foarte fioros, dar în spatele acestei măşti se ascunde un temperament prietenos. Dog-ul Argentinian doreşte mult contact fizic cu membrii familiei de adopţie. Aşa cum se spune, un Dog Argentinian nu va sta niciodată aşezat la picioarele stăpânului, ci pe picioarele lui. Sunt caini de paza de încredere pentru familii, interesaţi de orice activitate care presupun mişcare şi să fie alături de membrii familiei. Sun foarte protectori faţă de familia sa şi sunt dispuşi să facă orice pentru a-i păzi. Musafirii nepoftiţi nu ar trebui să se apropie de aceşti caini fără o introducere din partea stăpânului. Dacă ei detectează o ameninţare directă la adresa unuia dintre membrii familiei vor acţiona prompt şi rapid pentru a proteja persoana. la care acesti caini tin. Sunt de încredere cu protecţia familiei, plini de afecţiune cu familia şi prietenii lor, inteligenţi. Sunt uşor de dresat, buni cu copiii şi adoră să fie centrul atenţiei.

Temperament

Cainii Dog Argentinian nu sunt hiperactivi, dar catelusii sunt foarte iscoditori şi continuă să investigheze totul pe cont propriu. Sunt caini excelenţi pentru vanarea de animale de talie mare, sunt prietenoşi cu oamenii, mai ales faţă de copii. Sunt buni ca şi caini de paza şi protecţie, de încredere şi docili, sunt ideali şi pentru ghidarea peroanelor oarbe. Sunt plini de afecţiune şi iubire faţă de familia de adopţie; adoră compania oamenilor indiferent de activitatea pe care o efectuează. Sunt firi inteligente, curioase, uşor de dresat şi de încredere, chiar şi în preajma copiilor. Sunt caini puternici, loiali şi curajoşi; reticenţi faţă de străini şi cu tendinţe de a fi agresivi cu persoanele pe care le percep ca şi ameninţări la siguranţa stăpânului. Caracterul agresiv al rasei Dog Argentinian este mai mult impus de stăpân prin dresaj şi comportament, decât moştenit genetic. Varietăţile agresive sunt de obicei mai mici ca dimensiuni. De obicei sunt protectori şi loiali nu numai cu membrii familiei, ci şi cu proprietăţile acestora. Sunt ideali ca prieteni de joacă neobosiţi pentru copii, cu o rezistenţă incredibilă şi o viaţă îndelungată. Au nevoie de stăpâni dominanţi care ştiu să îşi impună punctul de vedere şi să-i conducă. Vor avea nevoie de o socializare potrivită de la o vârstă fragedă pentru a nu se accentua caracterul agresiv al rasei sau alte calităţi negative în preajma străinilor, fie animale , fie oameni.

Îngrijire

Este un caine cu o igienă proprie remarcabilă, foarte curat, uşor de dresat pentru traiul în casă. Blana lor scurtă are nevoie de o periere săptămânală cu o perie de cauciuc aspră sau o cârpă care să asigure strălucire şi o bună condiţie a pielii. Pielea lor este sensibilă şi predispusă la rănile provocate de razele solare. Un pic de umbră va fi mai mult decât bine-venită pentru aceşti caini, mai ales dacă petrec mult timp afară. Pentru îmbăiere se folosesc numai şampoane cu concentraţie slabă sau aceia creaţi speciali pentru cainii cu blană albă.

Printre problemele de sănătate care pot apărea la această rasa se numără surzenia, la care sunt predispuşi 10% dintre cateii nou-născuţi din cauza culorii lor albe; displazia de şold şi insolaţii.

Exerciţii şi dresaj

Dog-ul Argentinian matur are nevoie de exerciţii regulat pentru a le menţine sănătatea şi musculatura în condiţii optime. Sunt caini energici atunci când li se oferă şansa.

Vor reacţiona foarte bine la un dresaj pozitiv, bazat pe recompense şi motivaţie. Se bucură de posibilităţile de muncă şi de ocaziile de a face pe plac stăpânilor. Pe de o parte, nu se împacă foarte bine cu dresajul ameninţător şi efectuat cu forţă; deoarece pot deveni foarte încăpăţânaţi şi să nu răspundă deloc la dresaj. Cainii Dog Argentinian pot fi dresaţi pentru urmărirea vanatului, detectarea drogurilor, caini de ghidare pentru oamenii orbi, caini de poliţie, de terapie, căutare şi salvare, detectarea bombelor, etc. La această rasa de caini dresajul trebuie să se înceapă de la o vârstă fragedă. Nivelul lor de a învăţa este ridicat, fiind firi inteligente, mereu dispuse de a face pe plac stăpânului.

Iubesc să petreacă timp în aer liber alergând sau jucându-se cu copii; orice activitate alături de membrii familiei, chiar şi statul pe canapea la televizor este bine-venită pentru sănătatea lor mentală şi fizică. Printre cerinţele lor speciale se numără dresajul pozitiv, socializarea adecvată şi protecţia împotriva acţiunii razelor solare.

dog argentinian de vanzare - vezi anuntul in partea dreapta a paginii

Dog Argentinian de Vanzare


dog argentinain de vanzare
vand masculi si femele
2 luniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Dog Argentinian


Dog Argentinian de vanzare. Caini de paza temperamentali si curajosi extrem de potriviti pentru paza curtilor, ceea ce-i recomanda fiind gradul ridicat de inteligenta cat si simtul teritorial.

Alte denumiri: Argentinian Mastiff, Argentine Dogo;

Aşteptarea de viaţă: 11 - 12 ani; unii pot ajunge la 16 ani;

Ţara de origine: Argentina;

Înălţime: 58 –68 cm la masculi şi la femele; 

Greutate: 37 – 60 kg la masculi şi femele;

Culoare: alb cu posibile urme de culoare închisă permise la nivelul capului;

Blana: scurtă, deasă, lucioasă;

Năpârlire: moderată;

Mediul de a trai: Dog-ul Argentinian iubeşte să se afle în interior cu familia, stând liniştit pe canapea. Simte nevoia unei curţi îngrădite de dimensiuni medii unde să alerge şi să se joace; dar fiţi atenţi să aibă parte de umbră pentru că sunt sensibili la insolaţii. Stăpânii ideali ai acestei rase de caini sunt persoane active, cu experienţă în ceea ce priveşte creşterea cainilor, cu case în zonele rurale sau suburban.

Istoric

Rasa de caini Dog Argentinian a fost creat în Argentina spre sfârşitul anilor 1920 de doctorii Antonio şi Agustin Nores Martinez, vanatori avizi şi amatori de creşterea cainilor. Iniţial a fost creat pentru a fi folosit ca şi caine de vanatoare pentru pume şi jaguari, precum şi ca gardieni de familie. Ca şi caine de paza, Dog-ul Argentinian nu este de aşteptat să latre ca semn de avertizare că se apropie străini şi să îi oprească, dar să facă acest lucru prin determinare şi angajarea în luptă până la moarte cu intruşii dacă este necesar. Această determinare include trecerea peste obstacole precum răni sau accidentări din timpul bătăii. Astfel, gradul de rezistenţă la durere este foarte mare la această rasa. O altă trăsătură valoroasă la cainii Dog Argentinian este blana sa albă, care este capabilă să refracte lumina solară şi căldura, în loc de a o absorbi. Din păcate este sensibil la căldura extremă şi predispus la insolaţii. La baza acestei rase de caini se află Old Cordoba Fighting Dog (Vechiul caine de luptă de Cordoba), o rasa acum dispărută. Este cunoscut pentru un singur lucru la care el este bun, luptele de caini. Mai târziu au fost adăugate şi alte rase la încrucişare pentru obţinerea acestei rase. Aceste rase sunt Mastiff, Bulldog, Boxer, English Pointer, Bull Terrier, Old English Bulldog, Mastiffs, Dog-ul De Bordeaux, Harlequin Great Dane, Pyrenean Mastiff şi Irish Wolfhounds. Astfel, s-a creat un caine pe care doctorul Martinez îl urmărea. Dogul are tenacitatea, rezistenţa, încrederea, abilitate de a fi dresat, instincte de gardian, viteză şi un miros remarcabil. Primele standarde în ceea ce priveşte rasa Dog Argentinian au fost trasate în 1928. Şi astăzi rasa de caini Dog Argentinian este folosită pentru lupte şi pentru vanatoare în Argentina şi este popular în Europa, mai ales în Germania. Dar acestea nu sunt singurele folosiri ale rasei, ci mai au talente pentru detectarea narcoticelor, munca de poliţie şi pentru ghidarea persoanelor oarbe.

dog argentinian de vanzare in Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Descriere

Rezistenţa acestor caini este asemănătoare cu cea a strămoşului său Irish Wolfhound. Se aşteaptă ca aceşti caini să urmărească mistreţi sălbatici pe orice fel de teren, să-i atace şi să-i imobilizeze până la venirea vânătorilor. Sunt capabili de viteze incredibile pe distanţe scurte şi este recunoscut pentru parcurgerea unor distanţe mari la galop. Cainii Dog Argentinian sunt exemplare de talie mare, alb, cu blană moale care dă impresia de putere numai prin ţinuta sa. Corpurile lor sunt relativ lungi şi sunt înalţi, femelele fiind puţin mai lungi la corp decât masculii. Craniul lor mult mai pătrăţos, uşor arcuit, cu un nas negru cu puţin roz. Urechile la Dog Argentinian sunt lăsate în jos de la natură, dar de obicei vor fi tăiate mai ales la cainii pentru expoziţii. Din mai multe motive, este rezultatul încrucişării a zece rase cunoscute de caini. Poate arăta foarte fioros, dar în spatele acestei măşti se ascunde un temperament prietenos. Dog-ul Argentinian doreşte mult contact fizic cu membrii familiei de adopţie. Aşa cum se spune, un Dog Argentinian nu va sta niciodată aşezat la picioarele stăpânului, ci pe picioarele lui. Sunt caini de paza de încredere pentru familii, interesaţi de orice activitate care presupun mişcare şi să fie alături de membrii familiei. Sun foarte protectori faţă de familia sa şi sunt dispuşi să facă orice pentru a-i păzi. Musafirii nepoftiţi nu ar trebui să se apropie de aceşti caini fără o introducere din partea stăpânului. Dacă ei detectează o ameninţare directă la adresa unuia dintre membrii familiei vor acţiona prompt şi rapid pentru a proteja persoana. la care acesti caini tin. Sunt de încredere cu protecţia familiei, plini de afecţiune cu familia şi prietenii lor, inteligenţi. Sunt uşor de dresat, buni cu copiii şi adoră să fie centrul atenţiei.

Temperament

Cainii Dog Argentinian nu sunt hiperactivi, dar catelusii sunt foarte iscoditori şi continuă să investigheze totul pe cont propriu. Sunt caini excelenţi pentru vanarea de animale de talie mare, sunt prietenoşi cu oamenii, mai ales faţă de copii. Sunt buni ca şi caini de paza şi protecţie, de încredere şi docili, sunt ideali şi pentru ghidarea peroanelor oarbe. Sunt plini de afecţiune şi iubire faţă de familia de adopţie; adoră compania oamenilor indiferent de activitatea pe care o efectuează. Sunt firi inteligente, curioase, uşor de dresat şi de încredere, chiar şi în preajma copiilor. Sunt caini puternici, loiali şi curajoşi; reticenţi faţă de străini şi cu tendinţe de a fi agresivi cu persoanele pe care le percep ca şi ameninţări la siguranţa stăpânului. Caracterul agresiv al rasei Dog Argentinian este mai mult impus de stăpân prin dresaj şi comportament, decât moştenit genetic. Varietăţile agresive sunt de obicei mai mici ca dimensiuni. De obicei sunt protectori şi loiali nu numai cu membrii familiei, ci şi cu proprietăţile acestora. Sunt ideali ca prieteni de joacă neobosiţi pentru copii, cu o rezistenţă incredibilă şi o viaţă îndelungată. Au nevoie de stăpâni dominanţi care ştiu să îşi impună punctul de vedere şi să-i conducă. Vor avea nevoie de o socializare potrivită de la o vârstă fragedă pentru a nu se accentua caracterul agresiv al rasei sau alte calităţi negative în preajma străinilor, fie animale , fie oameni.

Îngrijire

Este un caine cu o igienă proprie remarcabilă, foarte curat, uşor de dresat pentru traiul în casă. Blana lor scurtă are nevoie de o periere săptămânală cu o perie de cauciuc aspră sau o cârpă care să asigure strălucire şi o bună condiţie a pielii. Pielea lor este sensibilă şi predispusă la rănile provocate de razele solare. Un pic de umbră va fi mai mult decât bine-venită pentru aceşti caini, mai ales dacă petrec mult timp afară. Pentru îmbăiere se folosesc numai şampoane cu concentraţie slabă sau aceia creaţi speciali pentru cainii cu blană albă.

Printre problemele de sănătate care pot apărea la această rasa se numără surzenia, la care sunt predispuşi 10% dintre cateii nou-născuţi din cauza culorii lor albe; displazia de şold şi insolaţii.

Exerciţii şi dresaj

Dog-ul Argentinian matur are nevoie de exerciţii regulat pentru a le menţine sănătatea şi musculatura în condiţii optime. Sunt caini energici atunci când li se oferă şansa.

Vor reacţiona foarte bine la un dresaj pozitiv, bazat pe recompense şi motivaţie. Se bucură de posibilităţile de muncă şi de ocaziile de a face pe plac stăpânilor. Pe de o parte, nu se împacă foarte bine cu dresajul ameninţător şi efectuat cu forţă; deoarece pot deveni foarte încăpăţânaţi şi să nu răspundă deloc la dresaj. Cainii Dog Argentinian pot fi dresaţi pentru urmărirea vanatului, detectarea drogurilor, caini de ghidare pentru oamenii orbi, caini de poliţie, de terapie, căutare şi salvare, detectarea bombelor, etc. La această rasa de caini dresajul trebuie să se înceapă de la o vârstă fragedă. Nivelul lor de a învăţa este ridicat, fiind firi inteligente, mereu dispuse de a face pe plac stăpânului.

Iubesc să petreacă timp în aer liber alergând sau jucându-se cu copii; orice activitate alături de membrii familiei, chiar şi statul pe canapea la televizor este bine-venită pentru sănătatea lor mentală şi fizică. Printre cerinţele lor speciale se numără dresajul pozitiv, socializarea adecvată şi protecţia împotriva acţiunii razelor solare.

dog argentinian de vanzare - vezi anuntul in partea dreapta a paginii

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920