caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Doberman de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Doberman de vanzare. Caini de paza extrem de energici si temperamentali, se preteaza pentru viata la curte in mod special.Il recomandam familiilor care nu sunt la primul caine.

 

Aşteptarea de viaţă: 10 – 15 ani; 

Ţara de origine: Germania;

Grupa: Mastiff, paza şi protecţie;
Înălţime Doberman: 66 – 70 cm la masculi şi femele;
Greutatea unui Doberman: 25 – 40kg la masculi şi femele;
Talia: mare;

ultimele cautari: Doberman de vanzare, rasa Doberman de vanzare, caini, vand Doberman, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Culoarea: Negru solid, maroniu, cafeniu cu urme roşiatice pe cap, corp şi picioare;

Blana: moale, scurtă, deasă şi lipită de corp;

Năpârlire: moderată;

Condiţii de trai pentru Doberman: Se va descurca cel mai bine într-un mediu suburban sau rural, dar se pot adapta şi vieţii de la oraş. O casă cu curte îngrădită este cerinţă esenţială pentru un Doberman.

Istoric

Originile rasei de caini Doberman se regăsesc în regiunea Apolda din Thuringen, Germania undeva în anii 1870. Louis Dobermann, personaj care se ocupa cu strângerea taxelor şi pe lângă aceasta proprietarul unei canise deţine creditul pentru crearea acestei rase.  Dobermann avea nevoie de protecţie şi un factor de intimidare în decursul rutelor sale de colectare a taxelor deoarece drumurile sale erau mai mereu în zone rău famate. În mod cert Louis lua caini cu el, dar dorea să dezvolte o rasa care să fie suficient de rezistentă, inteligentă, cu un temperament echilibrat şi cu o viteză eficientă de reacţie. De asemenea, dorea un caine cu mai multă forţă fizică şi cu mai bune instincte de aparare. Într-un timp record, el a creat o rasa prin încrucişarea următoarelor rase Ciobanesc german, German Pinscher, Weimaraner, Rottweiler, Greyhound englez şi Manchester Terrier. Această rasa a fost denumită Doberman, evident după numele creatorului.

Mai multe autorităţi presupun că provine dintr-un ciobanesc cu părul scurt, dintr-un Rottweiler, un Pinscher german cu păr moale şi un terrier negru cu cafeniu. La început, rasa a fost oarecum vicioasă şi se spunea că era în stare să îl atace chiar şi pe Diavol. Erau dificili de întreţinut şi era nevoie de curaj pentru a deţine şi dresa un astfel de caine. Astăzi, rasa este crescută pentru o personalitate mai accentuată de afecţiune şi capacităţi mai accesibile pentru dresaj. Rasa  Doberman a fost recunoscută oficial în 1900; iar astăzi este utilizată ca şi caini de poliţie, precum şi pentru ghidarea persoanelor oarbe.

ultimele cautari: Doberman de vanzare, rasa caini Doberman de vanzare, caini, vand Doberman

Descriere şi temperament

Cainii din rasa Doberman au o constituţie compactă, musculară şi puternică, cu o rezistenţă uimitoare şi o viteză pe măsură. Au o înfăţişare elegantă, o postură mândră şi temperamentul lor reflectă nobilitate. Cainii Doberman sunt cunoscuţi mai ales pentru munca lor ca şi caini poliţişti, mai ales datorită devotamentului arătat pe frontul german din timpul primului Război Mondial. Această rasa de caini este alcătuită din exemplare mereu alerte, bune pentru pază, dar şi pe post de companioni. Sunt firi loiale, protectoare şi aventuroase; foarte sensibili la emoţiile stăpânului. Sunt conştienţi de nevoile sau dorinţele stăpânilor, chiar înainte de a fi acestea rostite, deoarece cainele se ataşează puternic de om. Unele exemplare pot să fie chiar dominante în relaţie, dar au fost crescuţi în timp pentru a  avea o personalitate mai amiabilă. Pot fi folosiţi ca admirabili caini obedienţi sau de expoziţie, dar şi ca minunate animale de companie pentru întreaga familie. De asemenea, cainii Doberman reprezinta o rasa potrivită şi indicată celor care fac jogging sau oamenilor foarte activi, atletici. Cainii Doberman sunt caini impresionanţi în ceea ce priveşte înfăţişarea lor, pot speria intruşii nedoriţi numai prin simpla lor prezenţă; de aceea sunt buni ca şi caini de paza. O socializare timpurie şi un dresaj potrivit sunt necesare pentru a asigura că nu va exista timiditate la cainele dumneavoastră.

Sunt caini curajoşi, îndrăzneţi, lipsiţi de frică, energici, determinaţi, alerţi; protectori. Sunt foarte devotaţi familiei de adopţie, sensibili la ceea ce îşi doreşte stăpânul. Sunt foarte inteligenţi şi creativi, pe cât sunt de obedienţi. Sunt reticenţi faţă de străini şi pot fi agresivi cu aţi caini. Iubeşte să simtă prezenţa membrilor familiei şi sunt excelenţi ca şi caini de paza. Este un caine care în general se împacă bine cu alte animale şi cu copii, dacă li s-a făcut o socializare şi un dresaj potrivite de la vârstă fragedă. Va fi gentil cu copiii, dar nu va suporta incorectitudinea sau bădărănia; de aceea este recomandat copiilor de vârste mai mari. Iar cu alte animale de companie se va comporta dominant, deşi le va accepta în preajma sa, le va conduce şi se va impune ca cel care deţine controlul.

Probleme de sănătate şi îngrijire

Sindromul Wobbler poate să apară la această rasa, fiind o boală la şira spinării în zona gâtului. Bolile legate de inimă sunt letale la această rasa, de aceea este bine a fi verificat periodic de medicul veterinar. Boala lui Von Willebrand poate apărea la rasa Doberman, deşi nu este o preocupare de ordin major. Deoarece sunt predispuşi la umflarea stomacului este bine să fie hrăniţi de două ori pe zi cantităţi mai mici. O astfel de hrănire va ajuta şi la prevenirea obezităţii, sunt caini care pot lua repede în greutate.

Tăierea urechilor poate fi îndeplinită pentru a se capta mai bine sunetul dat fiind că sunt caini de paza. După intervenţia chirurgicală este bine să urmaţi sfatul medicului pentru a se reface complet şi eficient cartilajul. În unele ţări nu este legal a se tăia nici coada şi nici urechile.

Exerciţii şi dresaj

Cainele Doberman va avea nevoie de multă mişcare zilnic, mai ales pentru a-şi păstra tonusul muscular. Această mişcare poate fi dobândită prin exerciţii sau plimbări îndelungate. Vor trebui periaţi de câteva ori pe săptămână cu o perie aspră sau cu un material mai moale pentru a nu le provoca răni.

De mici catei vor avea nevoie de o mânuire fermă şi de un dresaj din partea unei persoane care ştie cum să se comporte cu un caine dominant asa cum sunt si cainii Doberman. O socializare extensivă va ajuta la formarea unei personalităţi lipsite de timiditate şi de temeri. Dresajul este esenţial la această rasa, mai ales cel pentru obedienţă. Nivelul lor de învăţare este ridicat şi vor fi astfel uşor de dresat. Cel mai indicat stăpân a unor asemenea caini este o persoană sau o familie cu un stil de viaţă foarte activ.

ultimele cautari: Doberman de vanzare, rasa Doberman de vanzare, caini, vand Doberman

Doberman de Vanzare


doberman de vanzare
vand doberman masculi si femel
8 saptamaniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Doberman


Doberman de vanzare. Caini de paza extrem de energici si temperamentali, se preteaza pentru viata la curte in mod special.Il recomandam familiilor care nu sunt la primul caine.

 

Aşteptarea de viaţă: 10 – 15 ani; 

Ţara de origine: Germania;

Grupa: Mastiff, paza şi protecţie;
Înălţime Doberman: 66 – 70 cm la masculi şi femele;
Greutatea unui Doberman: 25 – 40kg la masculi şi femele;
Talia: mare;

ultimele cautari: Doberman de vanzare, rasa Doberman de vanzare, caini, vand Doberman, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Culoarea: Negru solid, maroniu, cafeniu cu urme roşiatice pe cap, corp şi picioare;

Blana: moale, scurtă, deasă şi lipită de corp;

Năpârlire: moderată;

Condiţii de trai pentru Doberman: Se va descurca cel mai bine într-un mediu suburban sau rural, dar se pot adapta şi vieţii de la oraş. O casă cu curte îngrădită este cerinţă esenţială pentru un Doberman.

Istoric

Originile rasei de caini Doberman se regăsesc în regiunea Apolda din Thuringen, Germania undeva în anii 1870. Louis Dobermann, personaj care se ocupa cu strângerea taxelor şi pe lângă aceasta proprietarul unei canise deţine creditul pentru crearea acestei rase.  Dobermann avea nevoie de protecţie şi un factor de intimidare în decursul rutelor sale de colectare a taxelor deoarece drumurile sale erau mai mereu în zone rău famate. În mod cert Louis lua caini cu el, dar dorea să dezvolte o rasa care să fie suficient de rezistentă, inteligentă, cu un temperament echilibrat şi cu o viteză eficientă de reacţie. De asemenea, dorea un caine cu mai multă forţă fizică şi cu mai bune instincte de aparare. Într-un timp record, el a creat o rasa prin încrucişarea următoarelor rase Ciobanesc german, German Pinscher, Weimaraner, Rottweiler, Greyhound englez şi Manchester Terrier. Această rasa a fost denumită Doberman, evident după numele creatorului.

Mai multe autorităţi presupun că provine dintr-un ciobanesc cu părul scurt, dintr-un Rottweiler, un Pinscher german cu păr moale şi un terrier negru cu cafeniu. La început, rasa a fost oarecum vicioasă şi se spunea că era în stare să îl atace chiar şi pe Diavol. Erau dificili de întreţinut şi era nevoie de curaj pentru a deţine şi dresa un astfel de caine. Astăzi, rasa este crescută pentru o personalitate mai accentuată de afecţiune şi capacităţi mai accesibile pentru dresaj. Rasa  Doberman a fost recunoscută oficial în 1900; iar astăzi este utilizată ca şi caini de poliţie, precum şi pentru ghidarea persoanelor oarbe.

ultimele cautari: Doberman de vanzare, rasa caini Doberman de vanzare, caini, vand Doberman

Descriere şi temperament

Cainii din rasa Doberman au o constituţie compactă, musculară şi puternică, cu o rezistenţă uimitoare şi o viteză pe măsură. Au o înfăţişare elegantă, o postură mândră şi temperamentul lor reflectă nobilitate. Cainii Doberman sunt cunoscuţi mai ales pentru munca lor ca şi caini poliţişti, mai ales datorită devotamentului arătat pe frontul german din timpul primului Război Mondial. Această rasa de caini este alcătuită din exemplare mereu alerte, bune pentru pază, dar şi pe post de companioni. Sunt firi loiale, protectoare şi aventuroase; foarte sensibili la emoţiile stăpânului. Sunt conştienţi de nevoile sau dorinţele stăpânilor, chiar înainte de a fi acestea rostite, deoarece cainele se ataşează puternic de om. Unele exemplare pot să fie chiar dominante în relaţie, dar au fost crescuţi în timp pentru a  avea o personalitate mai amiabilă. Pot fi folosiţi ca admirabili caini obedienţi sau de expoziţie, dar şi ca minunate animale de companie pentru întreaga familie. De asemenea, cainii Doberman reprezinta o rasa potrivită şi indicată celor care fac jogging sau oamenilor foarte activi, atletici. Cainii Doberman sunt caini impresionanţi în ceea ce priveşte înfăţişarea lor, pot speria intruşii nedoriţi numai prin simpla lor prezenţă; de aceea sunt buni ca şi caini de paza. O socializare timpurie şi un dresaj potrivit sunt necesare pentru a asigura că nu va exista timiditate la cainele dumneavoastră.

Sunt caini curajoşi, îndrăzneţi, lipsiţi de frică, energici, determinaţi, alerţi; protectori. Sunt foarte devotaţi familiei de adopţie, sensibili la ceea ce îşi doreşte stăpânul. Sunt foarte inteligenţi şi creativi, pe cât sunt de obedienţi. Sunt reticenţi faţă de străini şi pot fi agresivi cu aţi caini. Iubeşte să simtă prezenţa membrilor familiei şi sunt excelenţi ca şi caini de paza. Este un caine care în general se împacă bine cu alte animale şi cu copii, dacă li s-a făcut o socializare şi un dresaj potrivite de la vârstă fragedă. Va fi gentil cu copiii, dar nu va suporta incorectitudinea sau bădărănia; de aceea este recomandat copiilor de vârste mai mari. Iar cu alte animale de companie se va comporta dominant, deşi le va accepta în preajma sa, le va conduce şi se va impune ca cel care deţine controlul.

Probleme de sănătate şi îngrijire

Sindromul Wobbler poate să apară la această rasa, fiind o boală la şira spinării în zona gâtului. Bolile legate de inimă sunt letale la această rasa, de aceea este bine a fi verificat periodic de medicul veterinar. Boala lui Von Willebrand poate apărea la rasa Doberman, deşi nu este o preocupare de ordin major. Deoarece sunt predispuşi la umflarea stomacului este bine să fie hrăniţi de două ori pe zi cantităţi mai mici. O astfel de hrănire va ajuta şi la prevenirea obezităţii, sunt caini care pot lua repede în greutate.

Tăierea urechilor poate fi îndeplinită pentru a se capta mai bine sunetul dat fiind că sunt caini de paza. După intervenţia chirurgicală este bine să urmaţi sfatul medicului pentru a se reface complet şi eficient cartilajul. În unele ţări nu este legal a se tăia nici coada şi nici urechile.

Exerciţii şi dresaj

Cainele Doberman va avea nevoie de multă mişcare zilnic, mai ales pentru a-şi păstra tonusul muscular. Această mişcare poate fi dobândită prin exerciţii sau plimbări îndelungate. Vor trebui periaţi de câteva ori pe săptămână cu o perie aspră sau cu un material mai moale pentru a nu le provoca răni.

De mici catei vor avea nevoie de o mânuire fermă şi de un dresaj din partea unei persoane care ştie cum să se comporte cu un caine dominant asa cum sunt si cainii Doberman. O socializare extensivă va ajuta la formarea unei personalităţi lipsite de timiditate şi de temeri. Dresajul este esenţial la această rasa, mai ales cel pentru obedienţă. Nivelul lor de învăţare este ridicat şi vor fi astfel uşor de dresat. Cel mai indicat stăpân a unor asemenea caini este o persoană sau o familie cu un stil de viaţă foarte activ.

ultimele cautari: Doberman de vanzare, rasa Doberman de vanzare, caini, vand Doberman

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920