caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Dalmatian de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Dalmatian de vanzare. Caini de companie arhicunoscuti din filmul de desene animate "1001 Dalmatieni", caini extrem de apreciati de catre copii, atat datorita aspectului deosebit cat si datorita temperamentului echilibrat.

 

Durata de viaţă : 11 - 16 ani;

Ţara de origine: Dalmaţia, regiune din Croaţia;

Grupa: caini de companie;

Culoare: Alb cu pete care pot fi negre, maronii sau galben ca lămâia;

Lungimea firului de păr: scurt;

Talie: mare;

Năpârlire: moderată;

Înălţime: Rasa Dalmatian are 55- 65 cm la masculi, 50- 60 cm la femelă;

Greutatea: 25- 31 kg la mascul, 24 – 30 kg la femelă;

Mediul de trai: Rasa de caini Dalmatian se împacă foarte bine cu traiul într-un apartament, case cu grădini îngrădite. Din cauza blănii lor scurte cainii Dalmatian nu pot să reziste la condiţii climaterice extreme; de aceea este mai bine să îi ţineţi în casă atunci când sunt friguri sau călduri extreme.

Istoric

Se cunosc puţine despre originea exactă a acestei rase de caini; unii plasează rasa Dalmatian în regiunea Dalmaţia, parte din Croaţia, iar alţii au găsit urme ale rasei şi în Egiptul antic. În timpul anilor 1800 Dalmatienii erau folosiţi mai mult ca şi caini de paza sau ca şi caini pentru trăsură. Aceştia protejau ceea ce se afla în trăsură alergând pe lângă ea; erau preferaţi datorită loialităţii lor şi a nivelului înalt de rezistenţă.  De asemenea, mai aerau folosiţi pentru paza de către pompieri şi pentru a face loc trăsurilor pompierilor în locurile aglomerate aceştia mergeau înainte pentru a anunţa venirea oamenilor.

Descriere

Atunci când sunt trataţi, îngrijiţi cum trebuie, cainii din rasa Dalmatian pot deveni foarte buni  şi devotati caini de companie pentru aceia care adoptă un stil de viaţă activ. Fiind o fire energică va avea nevoie de multă atenţie din partea stăpânului şi vor trebui plimbaţi în aer liber cel puţin odată pe zi. Majoritatea stăpânilor de aceşti caini preferă să îi ducă în parcuri sau alte locuri unde cainele poate alerga şi întâlni alţi caini. Masculii de Dalmatian sunt de obicei mai mari decât femelele; cainii Dalmatian sunt consideraţi caini de dimensiuni medii cu o forţă internă impresionantă.

Cainii din rasa Dalmatian sunt foarte uşor de recunoscut datorită petelor caracteristice. Nu se nasc cu pete, ci complet albi şi petele vor apărea pe măsură ce se apropie de maturitate. O altă caracteristică a  cainilor Dalmatian este privirea pe care o au aceştia în ochi. Consideraţi caini inteligenţi, ei au ochii de culoare maro deschis, albaştri sau de culoarea ambrei. Inteligenţa lor este legată şi de devotamentul pe care îl afişează faţă de stăpân, abilitatea de a sta de paza şi proteja ceea ce simt ei că este important.

Temperament

În medie, rasa de caini Dalmatian sunt o rasa destul de îndrăzneaţă, uşor de întreţinut într-un apartament. Deoarece pot reacţiona negativ sau foarte violent la unele situaţii noi, este mai bine a se stabili o rutină în ceea ce priveşte programul de mişcare, exerciţii şi pentru periere cu care cainele să se obişnuiască în timp.

dalmatian de vanzare - vezi anuntul in partea dreapta a paginii

A cheltui timp de calitate cu cainele este foarte important deoarece cainii din rasa Dalmatian tind să se plictisească foarte repede sau să se deprime repede dacă sunt lăsaţi singuri pentru lungi perioade de timp. Dacă sunt lăsaţi singuri toată ziua cainele Dalmatian va trebui să fie plimbat mai mult seara sau în week-end pentru a le consuma energia. Unii caini ai rasei Dalmatian pot face daune covoarelor, mobilei şi altor articole din casă atunci când au fost lăsaţi singuri prea mult timp. Atunci când plecaţi în vacanţă cel mai bine este să luaţi cainele cu dumneavoastră sau să-l lăsaţi cu cineva de încredere.

Probleme de sănătate şi îngrijire

Două dintre cele mai severe probleme de sănătate care pot apărea la rasa Dalmatian sunt surzenia şi pietrele la rinichi. Surzenia poate interveni în orice moment al vieţii lor, chiar şi la maturitate. Dacă el va surzi cândva la maturitate, atunci va fi mai uşor pentru el să nu fie speriat când vă vede sau de alte lucruri pentru că a avut parte de un dresaj când a fost mic.  Unii pot să aibă probleme cu surzenia numai la nivelul unei singure urechi, ceea ce nu îi va împiedica să ducă o viaţă lungă şi fericită.

La rasa Dalmatian se mai poate întâmpla apariţia unor alergii şi iritaţii la nivelul pielii dacă sunt muşcaţi de căpuşe sau pureci. Unii pot avea probleme cu displazia de şold, mai ales la cei mai înaintaţi în vârstă.

Chiar dacă au o blană scurtă va trebui să fie periaţi săptămânal pentru a se ţine sub control năpârlirea. Pentru rasa Dalmatian se pot folosi perii mai aspre sau piepteni mai deşi pentru a se asigura îndepărtarea tuturor firelor de păr mort sau a celor pe cale să cadă.  Este bine să ţineţi sub control şi dimensiunea unghiilor cainelui şi de aceea este bine să le scurtaţi din când în când, dar nu excesiv. Curăţarea urechilor ar trebui să se petreacă mai ales dacă el suferă de alergii sau infecţii ale pielii. Se va şterge partea exterioară a urechii cu beţigaşe de bumbac fără a se merge prea mult în interiorul urechii pentru a se evita daunele canalului. Dacă observaţi că el se scarpină prea des la nivelul urechilor sau că îşi scutură prea puternic şi prea des capul este bine să vizitaţi medicul veterinar.

Exerciţii şi dresaj

Rasa de caini Dalmatian iubeste să se joace, să se plimbe, să alerge; de aceea sunt ideali pentru stăpânii care au un stil de viaţă foarte activ. Dacă este posibil, este bine pentru caine să petreacă cel puţin o oră zilnic afară din casă, ceea ce e echivalentul a două plimbări sau petrecerea a mai mult timp afară seara.

Vor avea nevoie de mult exerciţii pentru a nu se deprima sau a se enerva. Este un caine care are nevoie de rutină, de un mediu stabil alături de oamenii pe care îi îndrăgeşte. Mai sunt şi o serie de comenzi pe care va trebui să le deprindă pentru situaţii sociale, dar toate acestea pot fi rezolvate prin a recurge la lecţii de dresaj de la o vârstă fragedă. Pentru a evita o timiditate excesivă a cainelui este bine să-l socializaţi de mic sau să-l plimbaţi în lesă prin zone aglomerate pentru a se obişnui cu oamenii străini. Vor reacţiona foarte bine la dresajul bazat pe recompense. În schimb nu vor reacţiona bine la tratamente aspre sau negative, la pedepse şi abuzuri verbale.  Pot fi dresaţi şi la o varsta mai înaintată dacă veţi avea răbdarea necesară pentru a petrece timp cu ei la exerciţii şi la lecţii de dresaj.

 

ultimele cautari: Dalmatian de vanzare, Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Dalmatian de Vanzare


dalmatian de vanzare
vand masculi si femele superbe
8 saptamaniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Dalmatian


Dalmatian de vanzare. Caini de companie arhicunoscuti din filmul de desene animate "1001 Dalmatieni", caini extrem de apreciati de catre copii, atat datorita aspectului deosebit cat si datorita temperamentului echilibrat.

 

Durata de viaţă : 11 - 16 ani;

Ţara de origine: Dalmaţia, regiune din Croaţia;

Grupa: caini de companie;

Culoare: Alb cu pete care pot fi negre, maronii sau galben ca lămâia;

Lungimea firului de păr: scurt;

Talie: mare;

Năpârlire: moderată;

Înălţime: Rasa Dalmatian are 55- 65 cm la masculi, 50- 60 cm la femelă;

Greutatea: 25- 31 kg la mascul, 24 – 30 kg la femelă;

Mediul de trai: Rasa de caini Dalmatian se împacă foarte bine cu traiul într-un apartament, case cu grădini îngrădite. Din cauza blănii lor scurte cainii Dalmatian nu pot să reziste la condiţii climaterice extreme; de aceea este mai bine să îi ţineţi în casă atunci când sunt friguri sau călduri extreme.

Istoric

Se cunosc puţine despre originea exactă a acestei rase de caini; unii plasează rasa Dalmatian în regiunea Dalmaţia, parte din Croaţia, iar alţii au găsit urme ale rasei şi în Egiptul antic. În timpul anilor 1800 Dalmatienii erau folosiţi mai mult ca şi caini de paza sau ca şi caini pentru trăsură. Aceştia protejau ceea ce se afla în trăsură alergând pe lângă ea; erau preferaţi datorită loialităţii lor şi a nivelului înalt de rezistenţă.  De asemenea, mai aerau folosiţi pentru paza de către pompieri şi pentru a face loc trăsurilor pompierilor în locurile aglomerate aceştia mergeau înainte pentru a anunţa venirea oamenilor.

Descriere

Atunci când sunt trataţi, îngrijiţi cum trebuie, cainii din rasa Dalmatian pot deveni foarte buni  şi devotati caini de companie pentru aceia care adoptă un stil de viaţă activ. Fiind o fire energică va avea nevoie de multă atenţie din partea stăpânului şi vor trebui plimbaţi în aer liber cel puţin odată pe zi. Majoritatea stăpânilor de aceşti caini preferă să îi ducă în parcuri sau alte locuri unde cainele poate alerga şi întâlni alţi caini. Masculii de Dalmatian sunt de obicei mai mari decât femelele; cainii Dalmatian sunt consideraţi caini de dimensiuni medii cu o forţă internă impresionantă.

Cainii din rasa Dalmatian sunt foarte uşor de recunoscut datorită petelor caracteristice. Nu se nasc cu pete, ci complet albi şi petele vor apărea pe măsură ce se apropie de maturitate. O altă caracteristică a  cainilor Dalmatian este privirea pe care o au aceştia în ochi. Consideraţi caini inteligenţi, ei au ochii de culoare maro deschis, albaştri sau de culoarea ambrei. Inteligenţa lor este legată şi de devotamentul pe care îl afişează faţă de stăpân, abilitatea de a sta de paza şi proteja ceea ce simt ei că este important.

Temperament

În medie, rasa de caini Dalmatian sunt o rasa destul de îndrăzneaţă, uşor de întreţinut într-un apartament. Deoarece pot reacţiona negativ sau foarte violent la unele situaţii noi, este mai bine a se stabili o rutină în ceea ce priveşte programul de mişcare, exerciţii şi pentru periere cu care cainele să se obişnuiască în timp.

dalmatian de vanzare - vezi anuntul in partea dreapta a paginii

A cheltui timp de calitate cu cainele este foarte important deoarece cainii din rasa Dalmatian tind să se plictisească foarte repede sau să se deprime repede dacă sunt lăsaţi singuri pentru lungi perioade de timp. Dacă sunt lăsaţi singuri toată ziua cainele Dalmatian va trebui să fie plimbat mai mult seara sau în week-end pentru a le consuma energia. Unii caini ai rasei Dalmatian pot face daune covoarelor, mobilei şi altor articole din casă atunci când au fost lăsaţi singuri prea mult timp. Atunci când plecaţi în vacanţă cel mai bine este să luaţi cainele cu dumneavoastră sau să-l lăsaţi cu cineva de încredere.

Probleme de sănătate şi îngrijire

Două dintre cele mai severe probleme de sănătate care pot apărea la rasa Dalmatian sunt surzenia şi pietrele la rinichi. Surzenia poate interveni în orice moment al vieţii lor, chiar şi la maturitate. Dacă el va surzi cândva la maturitate, atunci va fi mai uşor pentru el să nu fie speriat când vă vede sau de alte lucruri pentru că a avut parte de un dresaj când a fost mic.  Unii pot să aibă probleme cu surzenia numai la nivelul unei singure urechi, ceea ce nu îi va împiedica să ducă o viaţă lungă şi fericită.

La rasa Dalmatian se mai poate întâmpla apariţia unor alergii şi iritaţii la nivelul pielii dacă sunt muşcaţi de căpuşe sau pureci. Unii pot avea probleme cu displazia de şold, mai ales la cei mai înaintaţi în vârstă.

Chiar dacă au o blană scurtă va trebui să fie periaţi săptămânal pentru a se ţine sub control năpârlirea. Pentru rasa Dalmatian se pot folosi perii mai aspre sau piepteni mai deşi pentru a se asigura îndepărtarea tuturor firelor de păr mort sau a celor pe cale să cadă.  Este bine să ţineţi sub control şi dimensiunea unghiilor cainelui şi de aceea este bine să le scurtaţi din când în când, dar nu excesiv. Curăţarea urechilor ar trebui să se petreacă mai ales dacă el suferă de alergii sau infecţii ale pielii. Se va şterge partea exterioară a urechii cu beţigaşe de bumbac fără a se merge prea mult în interiorul urechii pentru a se evita daunele canalului. Dacă observaţi că el se scarpină prea des la nivelul urechilor sau că îşi scutură prea puternic şi prea des capul este bine să vizitaţi medicul veterinar.

Exerciţii şi dresaj

Rasa de caini Dalmatian iubeste să se joace, să se plimbe, să alerge; de aceea sunt ideali pentru stăpânii care au un stil de viaţă foarte activ. Dacă este posibil, este bine pentru caine să petreacă cel puţin o oră zilnic afară din casă, ceea ce e echivalentul a două plimbări sau petrecerea a mai mult timp afară seara.

Vor avea nevoie de mult exerciţii pentru a nu se deprima sau a se enerva. Este un caine care are nevoie de rutină, de un mediu stabil alături de oamenii pe care îi îndrăgeşte. Mai sunt şi o serie de comenzi pe care va trebui să le deprindă pentru situaţii sociale, dar toate acestea pot fi rezolvate prin a recurge la lecţii de dresaj de la o vârstă fragedă. Pentru a evita o timiditate excesivă a cainelui este bine să-l socializaţi de mic sau să-l plimbaţi în lesă prin zone aglomerate pentru a se obişnui cu oamenii străini. Vor reacţiona foarte bine la dresajul bazat pe recompense. În schimb nu vor reacţiona bine la tratamente aspre sau negative, la pedepse şi abuzuri verbale.  Pot fi dresaţi şi la o varsta mai înaintată dacă veţi avea răbdarea necesară pentru a petrece timp cu ei la exerciţii şi la lecţii de dresaj.

 

ultimele cautari: Dalmatian de vanzare, Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920