caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Cocker de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Cocker de vanzare. Caini de companie extrem de cunoscuti in tara noastra, fiind prezenti inca inainte de anul 1989.Rasa a ramas extrem de apreciata in primul rand pentru aspectul elegant pe care il are.

Grupa: Caini sport/companie, de vanatoare;

Aşteptarea de viaţă: 12-15 ani;

Înălţime: 38-43cm la masculi, 36-41 cm la femele;

Greutatea: 13-16kg la masculi, 12-15kg la masculi;

Blana: medie;

Năpârlire: medie;

Culoare: negru, tonuri de maroniu sau roşiatic; cafeniu, ciocolatiu, crem;

Condiţii de trai: Cainii din rasa Cocker se vor descurca foarte bine într-un apartament dacă au parte de suficient exerciţiu. Cel mai indicat spaţiu de trai este o curte de dimensiuni medii.

u.c pe site: Cocker de vanzare, rasa Cocker de vanzare, caini, vand Cocker

Istoric

Prima informaţie pe care o deţinem despre existenţa rasei Cocker ne este asigurată de o descriere făcută de Gaston Phebus în 1300. Cu toate acestea, abia 500 de ani mai târziu  diferitele variante de English Spaniel au fost împărţite în şapte rase, anume Clumber, Sussex, Welsh Springer, English Springer, Field, Irish Water Spaniel şi Cocker. Toţi aceşti Spanieli îşi au originea într-un caine de tip spaniel importat în Anglia cu secole în urmă. Cainii Cocker şi Springer Spaniel s-au dezvoltat împreună, cu singura diferenţă dintre ei fiind talia; iar abia în 1892 au fost recunoscute de asociaţiile chinologice din Anglia ca şi rase diferite. Mai târziu, în 1940, asociaţiile chinologice din America şi Canada au recunoscut English Cocker Spaniel (Cockerul Spaniel Englez) ca şi rasa separată de American Cocker Spaniel (Cockerul Spaniel American). Numele de Cocker provine de la woodcock (Sitar), o pasăre pe care aceşti spanieli erau crescuţi să o vaneze. Cainii Cocker sunt de asemenea buni la a vana şi alte păsări; fiind excelenţi la aport având o gură fină. Rasa Cocker Englez vaneaza foarte bine şi pe terenuri dificile sau accidentate. În ultimul timp a fost folosit mai mult ca şi animal de companie datorită dispoziţiei sale vesele de la natură. Talentele acestei rase sunt urmărirea, vanarea, aportul, pentru paza şi protecţie, agilitate şi obedienţă competitivă.

 
În ciuda numelui său, rasa de caini Cocker Spaniel American este de fapt o rasa de gonaci spaniel. Spaniel Spaniol este considerat cel mai vechi dintre spanieli recunoscuţi astăzi. Dezvoltaţi prin încrucişarea de setteri cu spanieli, în timpul secolului al 17-lea î.Hr. au fost despărţiţi în cei de apă şi cei de pământ. Legendele spun că rasa de caini Cocker Spaniel a fost adus pentru prima oară în America în 1620 la bordul vasului Mayflower, dar această teorie este supusă multo speculaţii deoarece nu se ştie nimic sigur.

u.c pe site: Cocker de vanzare, rasa caini Cocker de vanzare, caini, vand Cocker

În 1892 rasa Cocker Spaniel a fost recunoscuta ca şi rasa autonomă în Anglia; iar spre finalul anilor 1870 rasa a fost adusă în Statele Unite unde s-au dezvoltat mai multe linii diferite din rasa  coker Englez. În curând, scopul pentru care se creşteau cainii Cocker American şi cei Englezi a fost diferit, cei Englezi erau folosiţi mai mult pentru vanatoare, iar cei Americani pentru expoziţii. Foarte curând, noua versiune de Cocker Spaniel a necesitat un nume şi s-a decis asupra celui de Cocker Spaniel American. În 1946 varietatea Americană a fost recunoscută şi înregistrată ca şi rasa separată. A început să fie crescută pentru înfăţişarea sa, deşi mai era folosită şi pentru vanatoare. Astfel, în timpul weekend-urilor erau folosiţi la vanatoare, iar în zilele săptămânii erau companioni şi colegi de joacă. Recent, rasa de caini Cocker Spaniel American nu îşi exersează la fel de mult abilităţile de vanator, dar este recunoscut pe larg ca şi bun companion.

Descriere

Rasa de caini Cocker Spaniel Englez este o rasa  alerta, cu o constituţie compactă, de dimensiuni medii cu urechile lungi până la vârful nasului când sunt întinse. Este un caine solid, dar nu mătăhălos; echilibrat şi puternic, fără să fie nefinisat. Ochii sunt de culoare închisă, ovali; trebuie să aibă o expresie de înduioşare, dar inteligentă. Blana lui are o lungime medie, cu picioarele şi parte de jos a corpului bogată bine îmblănite. Nasul poate fi negru sau maroniu, în funcţie de culoare blănii. Pieptul este foarte adânc şi bine dezvoltat, dar nu foarte mare pentru a interveni în mişcare. Coada este de obicei tăiată; iar picioarele sunt rotunde, asemănătoare cu ale pisicii şi cu degete arcuite. Există două tipuri de caini Cocker Englez: pentru teren şi pentru expoziţii sau concursuri canine. Varietatea pentru teren au blana mai scurtă. Sunt admise mai multe culori ale blănii, dar la cainii cu culoare solidă, albul este acceptabil numai pe piept.

Au o blană dublă, cea de la exterior fiind mai mătăsoasă şi de lungime medie; iar sub-blana este densă şi deasă. Rasa Cocker Spaniel American detine o blană mult mai deasă şi mai elegantă decât cea Engleza. Cunoscuţi pentru firea lor veselă, cainii Cocker au fermecat multe gospodării din întreaga lume devenind cel mai popular animal de companie. Cainii Cocker Spaniel sunt plini de viaţă şi încântaţi să vadă oameni în jurul lor, bucurându-se de prezenţa lor. Se pot adapta aproape oricărui mediu; se pot simţi confortabil în oraş, în zonele suburbane sau rurale. Au o dorinţă puternică pentru a munci, a fi eficienţi; sunt inteligenţi, plini de afecţiune pentru stăpâne şi chiar uşor de dresat. Cockerii Spaniel Americani pot suferi de câteva boli moştenite pe linie ereditară, dar personalitatea lor cordială suplineşte bolile. Cainii din rasa Cocker American sunt buni cu copiii, nu numai la vanatoarea de vanat de dimensiuni mici, precum păsările; fiind un companion ideal. Blana sa este scurtă şi fină la nivelul capului, de lungime medie pe corp, cu suficientă sub-blană pentru a i se asigura protecţie.

u.c pe site: Cocker de vanzare, rasa catei Cocker de vanzare, caini, vand Cocker

Temperament

Rasa de caini Cocker Spaniel este una  cu o fire activă, prietenoasă, plină de viaţă şi iubitoare de distracţii. Adoră să se afle mereu în preajma oamenilor şi sunt mereu dornici să facă pe plac acestora. Cainii Cocker pot deveni foarte leneşi, dacă nu au parte de suficient exerciţiu, dar vor fi mereu disponibili unei plimbări prin parc sau aer liber. Cainii Cocker sunt afectivi, binevoitori şi se împacă bine cu copiii; la fel şi cu alte animale de companie. Nu trebuie să fie niciodată suspicioşi sau bănuitori; iar înfăţişarea lor să fie plină de veselie şi bucurie. Sunt firi gentile, vesele, îndrăzneţe şi iubitoare; de aceea nu vor răspunde bine la tratamente aspre şi trebuie dresaţi cu răbdare şi gentileţe.

Rasa de caini Cocker Spaniel Englez este una energica, vânjoasa, vesela, drăguţa şi plina de afecţiune. Este un caine care se împacă bine cu copii, jucăuş, dar nu tolerează sâcâiala. Este sociabil cu străinii, nu latră excesiv şi respectă ordinele date de stăpân. Temperamentul cainelui diferă de la un exemplar la altul, în funcţie şi de moştenirea genetică a sa. Unele femele de Cocker tind să fie mai dominante şi de aceea nu trebuie plasate lângă un stăpân care nu ştie să domine, să deţină controlul. Masculii tind să fie mai cooperanţi.

Probleme de sănătate şi îngrijire

Aceşti caini din rasa Cocker sunt predispuşi la infecţii ale urechilor din cauza lipsei de ventilatie de la acest nivel. În timpul verii, urechile trebuie să fie verificate mai des. Deoarece atârnă aşa de aproape de pământ, urechile pot deveni gazde pentru căpuşe sau scaieţi, cauzând uneori surzenia. Cainii Cocker Spaniel sunt de obicei rezistenti, dar pot prezenta o varietate multiplă de boli moştenite, precum infecţii ale ochilor sau urechilor, epilepsie şi displazia de şold. Alte preocupări ale stării lor de sănătate includ PRA - Atrofia progresivă a retinei, hipotiroidismul, cataractele, boala lui von Willebrand şi alunecări de disc la nivelul genunchiului.

u.c pe site: Cocker de vanzare, rasa caini Cocker de vanzare, caini, vand pui Cocker

Este important a se peria şi pieptăna regulat blana acestui caine. Unele blăni sunt îndeosebi mai bogate, mătăsoase şi pot fi mai predispuse la încâlcirea sau tăbăcirea firelor de păr. Altele sunt mai mătăsoase şi mai lipite de corp. Tipul blănii variază substanţial în cadrul standardelor rasei. Îmbăierea şi folosirea şamponului cu concentraţie minimă sunt recomandate doar atunci când este necesar. Verificaţi urechile pentru seminţe de iarbă, semne ale infecţiei; curăţaţi regulat ceara excesivă. Periaţi părul de pe picioare în jos şi tăiaţi-l pentru a-l menţine la nivelul labelor.

Nu se va tunde părul dintre degetele de la picioare şi se va peria blana după ce cainele a petrecut ceva timp în aer liber jucându-se în iarbă sau pădure.  O periere atentă de 40-45 minute în două sesiuni săptămânale este o cerinţă imperioasă a acestei rase; dar dacă această periere a întregului corp se va petrece zilnic va fi mai uşor de ţinut sub control încâlcirea firelor de păr.  

Ochii şi urechile vor avea nevoie de o îngrijire specială. Ochii trebuie să fie curăţaţi cu o cârpă moale, umezită; fără a se folosi săpun sau alte produse, decât dacă medicul veterinar vă va aproba acest lucru. Dacă lăcrimează excesiv, atunci aceasta este o problemă cu ochii, precum entropion sau ectropion. Dacă se îndepărtează orice mizerie din ochi atunci se vor evita mult mai uşor infecţiile. Ochii cainelui Cocker rebuie să fie verificate pentru orice semn că ceara s-ar aduna într-un loc sau alte mirosuri neplăcute sau descărcări care ar indica o infecţie la nivelul urechii. Aveţi mereu grijă atunci când le curăţaţi urechile. Fiţi siguri că aţi verificat şi unghiile de la picioare, tăiaţi-le sau scurtaţi-le când este necesar; periaţi zilnic dinţii cainelui pentru a-i menţine sănătoşi.

Exerciţii şi dresaj  

Rasa de caini Cocker Spaniel Englez se bucură de atât exerciţiu pe cât îi poţi tu asigura; cu cât mai mult cu atât mai bine. Au nevoie de plimbări zilnice. Se adaptează uşor şi bine unei locuinţe în oraş sau în mediul rural, dar au nevoie de suficient exerciţiu pentru a preveni şi evita creşterea în greutate. Astfel, plimbările zilnice vor menţine cainele sănătos şi în limitele unei greutăţi ideale. Cainii Cocker Spaniel este uşor de dresat şi învaţă foarte repede, dar să ţineţi cont că nu vor reacţiona bine la tratamente aspre sau ameninţătoare. Trebuie să fie dresaţi cu gentileţe şi blândeţe, dar în acelaşi timp cu fermitate. Au un nivel ridicat în ceea ce priveşte timpul în care învaţă lucruri noi, dar nu vor fi la fel de buni la rezolvarea problemelor. Sunt caini relativ inactivi în interior, dar foarte activi în aer liber, de aceea vor fi indicaţi familiilor cu copii suficient de mari pentru a însoţi cainele în plimbări şi alte activităţi afară.

u.c pe site: Cocker de vanzare, rasa catei, pui de Cocker de vanzare, caini, vand Cocker, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Cocker de Vanzare


cocker de vanzare
masculi si femele
8 saptamaniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Cocker


Cocker de vanzare. Caini de companie extrem de cunoscuti in tara noastra, fiind prezenti inca inainte de anul 1989.Rasa a ramas extrem de apreciata in primul rand pentru aspectul elegant pe care il are.

Grupa: Caini sport/companie, de vanatoare;

Aşteptarea de viaţă: 12-15 ani;

Înălţime: 38-43cm la masculi, 36-41 cm la femele;

Greutatea: 13-16kg la masculi, 12-15kg la masculi;

Blana: medie;

Năpârlire: medie;

Culoare: negru, tonuri de maroniu sau roşiatic; cafeniu, ciocolatiu, crem;

Condiţii de trai: Cainii din rasa Cocker se vor descurca foarte bine într-un apartament dacă au parte de suficient exerciţiu. Cel mai indicat spaţiu de trai este o curte de dimensiuni medii.

u.c pe site: Cocker de vanzare, rasa Cocker de vanzare, caini, vand Cocker

Istoric

Prima informaţie pe care o deţinem despre existenţa rasei Cocker ne este asigurată de o descriere făcută de Gaston Phebus în 1300. Cu toate acestea, abia 500 de ani mai târziu  diferitele variante de English Spaniel au fost împărţite în şapte rase, anume Clumber, Sussex, Welsh Springer, English Springer, Field, Irish Water Spaniel şi Cocker. Toţi aceşti Spanieli îşi au originea într-un caine de tip spaniel importat în Anglia cu secole în urmă. Cainii Cocker şi Springer Spaniel s-au dezvoltat împreună, cu singura diferenţă dintre ei fiind talia; iar abia în 1892 au fost recunoscute de asociaţiile chinologice din Anglia ca şi rase diferite. Mai târziu, în 1940, asociaţiile chinologice din America şi Canada au recunoscut English Cocker Spaniel (Cockerul Spaniel Englez) ca şi rasa separată de American Cocker Spaniel (Cockerul Spaniel American). Numele de Cocker provine de la woodcock (Sitar), o pasăre pe care aceşti spanieli erau crescuţi să o vaneze. Cainii Cocker sunt de asemenea buni la a vana şi alte păsări; fiind excelenţi la aport având o gură fină. Rasa Cocker Englez vaneaza foarte bine şi pe terenuri dificile sau accidentate. În ultimul timp a fost folosit mai mult ca şi animal de companie datorită dispoziţiei sale vesele de la natură. Talentele acestei rase sunt urmărirea, vanarea, aportul, pentru paza şi protecţie, agilitate şi obedienţă competitivă.

 
În ciuda numelui său, rasa de caini Cocker Spaniel American este de fapt o rasa de gonaci spaniel. Spaniel Spaniol este considerat cel mai vechi dintre spanieli recunoscuţi astăzi. Dezvoltaţi prin încrucişarea de setteri cu spanieli, în timpul secolului al 17-lea î.Hr. au fost despărţiţi în cei de apă şi cei de pământ. Legendele spun că rasa de caini Cocker Spaniel a fost adus pentru prima oară în America în 1620 la bordul vasului Mayflower, dar această teorie este supusă multo speculaţii deoarece nu se ştie nimic sigur.

u.c pe site: Cocker de vanzare, rasa caini Cocker de vanzare, caini, vand Cocker

În 1892 rasa Cocker Spaniel a fost recunoscuta ca şi rasa autonomă în Anglia; iar spre finalul anilor 1870 rasa a fost adusă în Statele Unite unde s-au dezvoltat mai multe linii diferite din rasa  coker Englez. În curând, scopul pentru care se creşteau cainii Cocker American şi cei Englezi a fost diferit, cei Englezi erau folosiţi mai mult pentru vanatoare, iar cei Americani pentru expoziţii. Foarte curând, noua versiune de Cocker Spaniel a necesitat un nume şi s-a decis asupra celui de Cocker Spaniel American. În 1946 varietatea Americană a fost recunoscută şi înregistrată ca şi rasa separată. A început să fie crescută pentru înfăţişarea sa, deşi mai era folosită şi pentru vanatoare. Astfel, în timpul weekend-urilor erau folosiţi la vanatoare, iar în zilele săptămânii erau companioni şi colegi de joacă. Recent, rasa de caini Cocker Spaniel American nu îşi exersează la fel de mult abilităţile de vanator, dar este recunoscut pe larg ca şi bun companion.

Descriere

Rasa de caini Cocker Spaniel Englez este o rasa  alerta, cu o constituţie compactă, de dimensiuni medii cu urechile lungi până la vârful nasului când sunt întinse. Este un caine solid, dar nu mătăhălos; echilibrat şi puternic, fără să fie nefinisat. Ochii sunt de culoare închisă, ovali; trebuie să aibă o expresie de înduioşare, dar inteligentă. Blana lui are o lungime medie, cu picioarele şi parte de jos a corpului bogată bine îmblănite. Nasul poate fi negru sau maroniu, în funcţie de culoare blănii. Pieptul este foarte adânc şi bine dezvoltat, dar nu foarte mare pentru a interveni în mişcare. Coada este de obicei tăiată; iar picioarele sunt rotunde, asemănătoare cu ale pisicii şi cu degete arcuite. Există două tipuri de caini Cocker Englez: pentru teren şi pentru expoziţii sau concursuri canine. Varietatea pentru teren au blana mai scurtă. Sunt admise mai multe culori ale blănii, dar la cainii cu culoare solidă, albul este acceptabil numai pe piept.

Au o blană dublă, cea de la exterior fiind mai mătăsoasă şi de lungime medie; iar sub-blana este densă şi deasă. Rasa Cocker Spaniel American detine o blană mult mai deasă şi mai elegantă decât cea Engleza. Cunoscuţi pentru firea lor veselă, cainii Cocker au fermecat multe gospodării din întreaga lume devenind cel mai popular animal de companie. Cainii Cocker Spaniel sunt plini de viaţă şi încântaţi să vadă oameni în jurul lor, bucurându-se de prezenţa lor. Se pot adapta aproape oricărui mediu; se pot simţi confortabil în oraş, în zonele suburbane sau rurale. Au o dorinţă puternică pentru a munci, a fi eficienţi; sunt inteligenţi, plini de afecţiune pentru stăpâne şi chiar uşor de dresat. Cockerii Spaniel Americani pot suferi de câteva boli moştenite pe linie ereditară, dar personalitatea lor cordială suplineşte bolile. Cainii din rasa Cocker American sunt buni cu copiii, nu numai la vanatoarea de vanat de dimensiuni mici, precum păsările; fiind un companion ideal. Blana sa este scurtă şi fină la nivelul capului, de lungime medie pe corp, cu suficientă sub-blană pentru a i se asigura protecţie.

u.c pe site: Cocker de vanzare, rasa catei Cocker de vanzare, caini, vand Cocker

Temperament

Rasa de caini Cocker Spaniel este una  cu o fire activă, prietenoasă, plină de viaţă şi iubitoare de distracţii. Adoră să se afle mereu în preajma oamenilor şi sunt mereu dornici să facă pe plac acestora. Cainii Cocker pot deveni foarte leneşi, dacă nu au parte de suficient exerciţiu, dar vor fi mereu disponibili unei plimbări prin parc sau aer liber. Cainii Cocker sunt afectivi, binevoitori şi se împacă bine cu copiii; la fel şi cu alte animale de companie. Nu trebuie să fie niciodată suspicioşi sau bănuitori; iar înfăţişarea lor să fie plină de veselie şi bucurie. Sunt firi gentile, vesele, îndrăzneţe şi iubitoare; de aceea nu vor răspunde bine la tratamente aspre şi trebuie dresaţi cu răbdare şi gentileţe.

Rasa de caini Cocker Spaniel Englez este una energica, vânjoasa, vesela, drăguţa şi plina de afecţiune. Este un caine care se împacă bine cu copii, jucăuş, dar nu tolerează sâcâiala. Este sociabil cu străinii, nu latră excesiv şi respectă ordinele date de stăpân. Temperamentul cainelui diferă de la un exemplar la altul, în funcţie şi de moştenirea genetică a sa. Unele femele de Cocker tind să fie mai dominante şi de aceea nu trebuie plasate lângă un stăpân care nu ştie să domine, să deţină controlul. Masculii tind să fie mai cooperanţi.

Probleme de sănătate şi îngrijire

Aceşti caini din rasa Cocker sunt predispuşi la infecţii ale urechilor din cauza lipsei de ventilatie de la acest nivel. În timpul verii, urechile trebuie să fie verificate mai des. Deoarece atârnă aşa de aproape de pământ, urechile pot deveni gazde pentru căpuşe sau scaieţi, cauzând uneori surzenia. Cainii Cocker Spaniel sunt de obicei rezistenti, dar pot prezenta o varietate multiplă de boli moştenite, precum infecţii ale ochilor sau urechilor, epilepsie şi displazia de şold. Alte preocupări ale stării lor de sănătate includ PRA - Atrofia progresivă a retinei, hipotiroidismul, cataractele, boala lui von Willebrand şi alunecări de disc la nivelul genunchiului.

u.c pe site: Cocker de vanzare, rasa caini Cocker de vanzare, caini, vand pui Cocker

Este important a se peria şi pieptăna regulat blana acestui caine. Unele blăni sunt îndeosebi mai bogate, mătăsoase şi pot fi mai predispuse la încâlcirea sau tăbăcirea firelor de păr. Altele sunt mai mătăsoase şi mai lipite de corp. Tipul blănii variază substanţial în cadrul standardelor rasei. Îmbăierea şi folosirea şamponului cu concentraţie minimă sunt recomandate doar atunci când este necesar. Verificaţi urechile pentru seminţe de iarbă, semne ale infecţiei; curăţaţi regulat ceara excesivă. Periaţi părul de pe picioare în jos şi tăiaţi-l pentru a-l menţine la nivelul labelor.

Nu se va tunde părul dintre degetele de la picioare şi se va peria blana după ce cainele a petrecut ceva timp în aer liber jucându-se în iarbă sau pădure.  O periere atentă de 40-45 minute în două sesiuni săptămânale este o cerinţă imperioasă a acestei rase; dar dacă această periere a întregului corp se va petrece zilnic va fi mai uşor de ţinut sub control încâlcirea firelor de păr.  

Ochii şi urechile vor avea nevoie de o îngrijire specială. Ochii trebuie să fie curăţaţi cu o cârpă moale, umezită; fără a se folosi săpun sau alte produse, decât dacă medicul veterinar vă va aproba acest lucru. Dacă lăcrimează excesiv, atunci aceasta este o problemă cu ochii, precum entropion sau ectropion. Dacă se îndepărtează orice mizerie din ochi atunci se vor evita mult mai uşor infecţiile. Ochii cainelui Cocker rebuie să fie verificate pentru orice semn că ceara s-ar aduna într-un loc sau alte mirosuri neplăcute sau descărcări care ar indica o infecţie la nivelul urechii. Aveţi mereu grijă atunci când le curăţaţi urechile. Fiţi siguri că aţi verificat şi unghiile de la picioare, tăiaţi-le sau scurtaţi-le când este necesar; periaţi zilnic dinţii cainelui pentru a-i menţine sănătoşi.

Exerciţii şi dresaj  

Rasa de caini Cocker Spaniel Englez se bucură de atât exerciţiu pe cât îi poţi tu asigura; cu cât mai mult cu atât mai bine. Au nevoie de plimbări zilnice. Se adaptează uşor şi bine unei locuinţe în oraş sau în mediul rural, dar au nevoie de suficient exerciţiu pentru a preveni şi evita creşterea în greutate. Astfel, plimbările zilnice vor menţine cainele sănătos şi în limitele unei greutăţi ideale. Cainii Cocker Spaniel este uşor de dresat şi învaţă foarte repede, dar să ţineţi cont că nu vor reacţiona bine la tratamente aspre sau ameninţătoare. Trebuie să fie dresaţi cu gentileţe şi blândeţe, dar în acelaşi timp cu fermitate. Au un nivel ridicat în ceea ce priveşte timpul în care învaţă lucruri noi, dar nu vor fi la fel de buni la rezolvarea problemelor. Sunt caini relativ inactivi în interior, dar foarte activi în aer liber, de aceea vor fi indicaţi familiilor cu copii suficient de mari pentru a însoţi cainele în plimbări şi alte activităţi afară.

u.c pe site: Cocker de vanzare, rasa catei, pui de Cocker de vanzare, caini, vand Cocker, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920