caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Ciobanesc German de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Ciobanesc german de vanzare. Rasa de caini Ciobanesc German se caracterizeaza prin exemplare extrem de inteligente cu un simt teritorial dezvoltat. Aceasta rasa de caini este practic cea mai cunoscuta de pe glob iar popularitatea ei este pe masura calitatilor pe care fiecare exemplar de ciobanesc german le detine. Recomandam  rasa Ciobanesc Geman ca prim caine de talie mare pentru orice familie.

Durata de viaţă : Rasa de caini Ciobanesc german (Ciobanesc Alsacian) traieste intre 11-14 ani;

Grupa: Ciobanesti;  

Ţara de origine : Germania;

Greutate :  34 – 40 kg la masculi şi femele; 

Înălţime: 59 – 65 cm la masculi; 55 – 59 cm la femele;

Talia: mare;

Blana: medie;

ultimele cautari: ciobanesc german de vanzare, Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Culoare: Rasa de caini Ciobanesc german are culori precum negru sau gri închis, şa neagră cu pete cafenii sau maroniu deschis;

Condiţii de trai: Rasa Ciobanesc german se adaptează în orice mediu de trai, fie rural sau urban, atâta timp cât le sunt îndeplinite nevoile de exerciţiu şi mişcare. O curte îngrădită este esenţială pentru un astfel de caine.

Lungimea blănii este medie, cu firul de păr drept, aspru şi lipit de corp, cu o sub-blană deasă şi moale. Pot exista trei varietăţi de Ciobanesc german: cu blana aspră, cu părul lung şi cea cu părul lung şi aspru. Ciobanesc German este o rasa de caini care năpârleşte continuu cu anumite sezoane de năpârlire mai accentuată.

Istoric

Rădăcinile rasei Ciobanesc german se regăseste în cainii ciobanesti montani din Germania şi prezenţa lor datează încă din secolul al 7-lea î.Hr.. Se presupune că rasa Ciobanesc german ar descinde din lupii perioadei de bronz. În secolul al 7-lea î. Hr. Exista un caine german similar cu ciobanescul, dar cu o blană mai deschisă. Până în secolul al 16-lea aceeaşi rasa şi-a închis culoarea blănii. În jurul anului 1880 armata germană a modificat rasa Ciobanesc german pentru a servi unor scopuri militare. Primul exemplar din rasa Ciobanesc german a fost expus în 1882 la Hanovra, iar formarea acestei rase moderne este creditul unui singur om, anume Rittmeister von Stephanitz.

ultimele cautari: Ciobanesc german de vanzare in Bucuresti, Iasi, Oradea, Brasov tec

Până în 1915 rasa Ciobanesc german a fost împărţită în trei varietăţi: cu păr lung, cu păr scurt şi păr sârmos. Mai târziu, varietatea cu păr sârmos de Ciobanesc german a fost practic extinsă şi recent cea cu părul lung este descalificată din expoziţii. Mai multe exemplare din această rasa au servit în Primul Război Mondial devenind astfel foarte populari. Au fost folosiţi pentru căutare şi salvare, muncă de poliţie, pentru armată, detectarea mirosurilor şi ca ghid. Au existat momente în care cuvântul „german” era motiv de discriminare atunci când era folosit din cauza războiului şi a atrocităţilor pe care le-a adus; dar poporul englez nu au vrut să scape de această rasa de caini deosebit de utilă şi prin urmare i-au denumit Alsacieni. 40 de ani mai târziu şi-au recăpătat denumirea de Ciobanesti germani şi au rămas la fel de populari.

Descriere

Versatilitatea acestei rase este incredibilă, putând fi folosit şi ca animal de companie, mai ales în cazul oamenilor orbi. Ciobanescul german este un caine agil, puternic, cu o musculatură bine definită şi dezvoltată, alert şi plin de viaţă. Sunt extrem de inteligenţi şi companioni minunaţi, folosiţi şi pentru concursuri şi supunere. Rasa Ciobanesc german este uşor de dresat şi poate fi utilizat şi în munca de poliţie, ca şi ghid, pentru căutare şi salvare. Este o rasa care se ataşează foarte tare de familiile de adopţie şi pot suferi de atacuri de panică sau de anxietate la despărţire atunci când sunt departe de stăpânii lor. Sunt excelenţi la teste pentru agilitate şi supunere. Excelează în a-şi servi stăpânii şi timpul lor de reacţie este scurt. Rasa Ciobanesc german are o atitudine calmă şi agresivitatea nu face parte din arsenalul lor de calităţi, dar poate fi accentuată prin dresaj. Înfăţişarea lor este agreabilă, urechile sunt erecte şi greutatea bine proporţionată. Au picioarele perpendiculare şi drepte, iar atunci când stau în picioare par a poza pentru o fotografie.

ultimele cautari: ciobanesc german de vanzare

Temperament, caracter

Rasa Ciobanesc german este o rasa cu o frumuseţe clasică şi posedă o inteligenţă superioară. Sunt firi adaptabile, energice, curioase, puternice şi de încredere. Această rasa de caini uimitoare detine o agilitate faimoasă, cu o rezistenţă mare şi o energie inepuizabilă. Este un caine îndrăzneţ, lipsit de frică, muncitor şi alert. Sunt recunoscuţi şi apreciaţi pentru loialitatea lor, deplinul devotament şi curajul. Se descurcă cel mai bine dacă are contact permanent cu membrii familiei şi nu vor fi la fel de fericiţi dacă sunt lăsaţi singuri perioade mari de timp. Se vor împacă relativ bine cu alte animale de companie din gospodărie dacă sunt crescuţi alături de acestea, dar sunt foarte reticenţi cu străinii. Rasa Ciobanesc  german nu este una recomandată novicilor, oamenilor apatici sau sedentari.

Firile lor inteligente, calme şi blânde cu familia, dar reţinute faţă de străini, protectori îi recomandă ca şi buni caini de paza şi protecţie. Pot fi foarte jucăuşi şi vor aprecia fiecare activitate pe care o efectuaţi alături de ei sau cu ajutorul lor. Sunt de încredere şi în ceea ce priveşte apropierea lor de copii familiei, dar vor fi suspicioşi faţă de alţi copii şi de aceea este bine să fie socializaţi adecvat şi să nu fie lăsaţi nesupravegheaţi când sunt implicaţi mai mulţi copii.

Probleme de sănătate şi îngrijire

De obicei rasa Ciobanesc german este una foarte rezistentă; dar sunt predispuşi la displazii de şold, displazii de umăr sau genunchi, probleme cu pielea, boli congenitale ale inimii, boala lui Von Willebrand – tendinţa de a sângera excesiv, insuficienţă exocrină pancreatică, epilepsie, tulburări ale sistemului nervos, panosteită – o inflamaţie a oaselor lungi din picioare; umflarea stomacului – torsiune gastrică. Umflarea stomacului este o problemă de sănătate care se poate dezvolta la mai multe rase canine, dar Ciobanestii germani pot fi în mod special susceptibili de a se îmbolnăvi de ea din cauza piepturilor lor mari. Mai pot avea probleme cu alergiile la pureci şi cu pielea dacă nu este îngrijit adecvat.

Necesită periere zilnică pentru  a minimaliza căderea părului. Îmbăierea trebuie să se facă doar atunci când este absolut necesar folosindu-se un şampon cu concentraţie slabă pentru a se păstra integritatea blănii.

Exerciţii şi dresaj

Necesită socializare intensivă şi de la o vârstă fragedă, precum şi de un dresaj pentru supunere. Nu vor răspunde la metode aspre sau ameninţătoare. Această rasa este ascultătoare şi învaţă repede. Dresajul trebuie făcut cu respect, fermitate, corectitudine, recompense şi consistenţă. Sunt incredibil de talentaţi la urmărire, agilitate, supunere, şi sporturi. Rasa Ciobanesc german  se simte cel mai bine dacă are o activitate de îndeplinit. Rasa Ciobanesc German are nevoie de exerciţii îndelungate, plimbări în lesă, sesiuni de joacă cu familia şi un mediu sigur unde să alerge să-şi consume energia.

ultimele cautari: ciobanesc german de vanzare, catei din rasa ciobanesc german

Ciobanesc german de Vanzaremasculi si femele
2 luniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Ciobanesc German


Ciobanesc german de vanzare. Rasa de caini Ciobanesc German se caracterizeaza prin exemplare extrem de inteligente cu un simt teritorial dezvoltat. Aceasta rasa de caini este practic cea mai cunoscuta de pe glob iar popularitatea ei este pe masura calitatilor pe care fiecare exemplar de ciobanesc german le detine. Recomandam  rasa Ciobanesc Geman ca prim caine de talie mare pentru orice familie.

Durata de viaţă : Rasa de caini Ciobanesc german (Ciobanesc Alsacian) traieste intre 11-14 ani;

Grupa: Ciobanesti;  

Ţara de origine : Germania;

Greutate :  34 – 40 kg la masculi şi femele; 

Înălţime: 59 – 65 cm la masculi; 55 – 59 cm la femele;

Talia: mare;

Blana: medie;

ultimele cautari: ciobanesc german de vanzare, Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Culoare: Rasa de caini Ciobanesc german are culori precum negru sau gri închis, şa neagră cu pete cafenii sau maroniu deschis;

Condiţii de trai: Rasa Ciobanesc german se adaptează în orice mediu de trai, fie rural sau urban, atâta timp cât le sunt îndeplinite nevoile de exerciţiu şi mişcare. O curte îngrădită este esenţială pentru un astfel de caine.

Lungimea blănii este medie, cu firul de păr drept, aspru şi lipit de corp, cu o sub-blană deasă şi moale. Pot exista trei varietăţi de Ciobanesc german: cu blana aspră, cu părul lung şi cea cu părul lung şi aspru. Ciobanesc German este o rasa de caini care năpârleşte continuu cu anumite sezoane de năpârlire mai accentuată.

Istoric

Rădăcinile rasei Ciobanesc german se regăseste în cainii ciobanesti montani din Germania şi prezenţa lor datează încă din secolul al 7-lea î.Hr.. Se presupune că rasa Ciobanesc german ar descinde din lupii perioadei de bronz. În secolul al 7-lea î. Hr. Exista un caine german similar cu ciobanescul, dar cu o blană mai deschisă. Până în secolul al 16-lea aceeaşi rasa şi-a închis culoarea blănii. În jurul anului 1880 armata germană a modificat rasa Ciobanesc german pentru a servi unor scopuri militare. Primul exemplar din rasa Ciobanesc german a fost expus în 1882 la Hanovra, iar formarea acestei rase moderne este creditul unui singur om, anume Rittmeister von Stephanitz.

ultimele cautari: Ciobanesc german de vanzare in Bucuresti, Iasi, Oradea, Brasov tec

Până în 1915 rasa Ciobanesc german a fost împărţită în trei varietăţi: cu păr lung, cu păr scurt şi păr sârmos. Mai târziu, varietatea cu păr sârmos de Ciobanesc german a fost practic extinsă şi recent cea cu părul lung este descalificată din expoziţii. Mai multe exemplare din această rasa au servit în Primul Război Mondial devenind astfel foarte populari. Au fost folosiţi pentru căutare şi salvare, muncă de poliţie, pentru armată, detectarea mirosurilor şi ca ghid. Au existat momente în care cuvântul „german” era motiv de discriminare atunci când era folosit din cauza războiului şi a atrocităţilor pe care le-a adus; dar poporul englez nu au vrut să scape de această rasa de caini deosebit de utilă şi prin urmare i-au denumit Alsacieni. 40 de ani mai târziu şi-au recăpătat denumirea de Ciobanesti germani şi au rămas la fel de populari.

Descriere

Versatilitatea acestei rase este incredibilă, putând fi folosit şi ca animal de companie, mai ales în cazul oamenilor orbi. Ciobanescul german este un caine agil, puternic, cu o musculatură bine definită şi dezvoltată, alert şi plin de viaţă. Sunt extrem de inteligenţi şi companioni minunaţi, folosiţi şi pentru concursuri şi supunere. Rasa Ciobanesc german este uşor de dresat şi poate fi utilizat şi în munca de poliţie, ca şi ghid, pentru căutare şi salvare. Este o rasa care se ataşează foarte tare de familiile de adopţie şi pot suferi de atacuri de panică sau de anxietate la despărţire atunci când sunt departe de stăpânii lor. Sunt excelenţi la teste pentru agilitate şi supunere. Excelează în a-şi servi stăpânii şi timpul lor de reacţie este scurt. Rasa Ciobanesc german are o atitudine calmă şi agresivitatea nu face parte din arsenalul lor de calităţi, dar poate fi accentuată prin dresaj. Înfăţişarea lor este agreabilă, urechile sunt erecte şi greutatea bine proporţionată. Au picioarele perpendiculare şi drepte, iar atunci când stau în picioare par a poza pentru o fotografie.

ultimele cautari: ciobanesc german de vanzare

Temperament, caracter

Rasa Ciobanesc german este o rasa cu o frumuseţe clasică şi posedă o inteligenţă superioară. Sunt firi adaptabile, energice, curioase, puternice şi de încredere. Această rasa de caini uimitoare detine o agilitate faimoasă, cu o rezistenţă mare şi o energie inepuizabilă. Este un caine îndrăzneţ, lipsit de frică, muncitor şi alert. Sunt recunoscuţi şi apreciaţi pentru loialitatea lor, deplinul devotament şi curajul. Se descurcă cel mai bine dacă are contact permanent cu membrii familiei şi nu vor fi la fel de fericiţi dacă sunt lăsaţi singuri perioade mari de timp. Se vor împacă relativ bine cu alte animale de companie din gospodărie dacă sunt crescuţi alături de acestea, dar sunt foarte reticenţi cu străinii. Rasa Ciobanesc  german nu este una recomandată novicilor, oamenilor apatici sau sedentari.

Firile lor inteligente, calme şi blânde cu familia, dar reţinute faţă de străini, protectori îi recomandă ca şi buni caini de paza şi protecţie. Pot fi foarte jucăuşi şi vor aprecia fiecare activitate pe care o efectuaţi alături de ei sau cu ajutorul lor. Sunt de încredere şi în ceea ce priveşte apropierea lor de copii familiei, dar vor fi suspicioşi faţă de alţi copii şi de aceea este bine să fie socializaţi adecvat şi să nu fie lăsaţi nesupravegheaţi când sunt implicaţi mai mulţi copii.

Probleme de sănătate şi îngrijire

De obicei rasa Ciobanesc german este una foarte rezistentă; dar sunt predispuşi la displazii de şold, displazii de umăr sau genunchi, probleme cu pielea, boli congenitale ale inimii, boala lui Von Willebrand – tendinţa de a sângera excesiv, insuficienţă exocrină pancreatică, epilepsie, tulburări ale sistemului nervos, panosteită – o inflamaţie a oaselor lungi din picioare; umflarea stomacului – torsiune gastrică. Umflarea stomacului este o problemă de sănătate care se poate dezvolta la mai multe rase canine, dar Ciobanestii germani pot fi în mod special susceptibili de a se îmbolnăvi de ea din cauza piepturilor lor mari. Mai pot avea probleme cu alergiile la pureci şi cu pielea dacă nu este îngrijit adecvat.

Necesită periere zilnică pentru  a minimaliza căderea părului. Îmbăierea trebuie să se facă doar atunci când este absolut necesar folosindu-se un şampon cu concentraţie slabă pentru a se păstra integritatea blănii.

Exerciţii şi dresaj

Necesită socializare intensivă şi de la o vârstă fragedă, precum şi de un dresaj pentru supunere. Nu vor răspunde la metode aspre sau ameninţătoare. Această rasa este ascultătoare şi învaţă repede. Dresajul trebuie făcut cu respect, fermitate, corectitudine, recompense şi consistenţă. Sunt incredibil de talentaţi la urmărire, agilitate, supunere, şi sporturi. Rasa Ciobanesc german  se simte cel mai bine dacă are o activitate de îndeplinit. Rasa Ciobanesc German are nevoie de exerciţii îndelungate, plimbări în lesă, sesiuni de joacă cu familia şi un mediu sigur unde să alerge să-şi consume energia.

ultimele cautari: ciobanesc german de vanzare, catei din rasa ciobanesc german

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920