caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Cane Corso de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Cane Corso de vanzare. Caini de paza dar si de companie, extrem de eficace ca paznici ai proprietatilor.Se recomanda persoanelor care pot sa tina in frau un caine de talie mare, asa cum este si aceasta superba rasa.

Ţara de origine: Italia;
Alte denumiri : Cane Corso Italiano, Mastiff Italian, Branchiero Sicilian;
Durata de viaţă: 9 – 12 ani ;
Talia: medie spre mare;
Lungimea firului de păr: scurtă;
Năpârlire : uşoară ;
Înălţime: 64 - 68 cm la masculi, 60 - 64 cm la femele;
Greutate: 45 - 50 kg la mascul, 40 - 45 kg la femele;


Culoare: negru, gri-închis, gri-ardezie, gri-deschis, cafeniu deschis; roşu închis şi cafeniu închis; maroniu (cu dungi de diferite tonuri de gri sau cafeniu). La câinii de culoare cafenie şi maronie o mască neagră sau gri pe botul lor nu trebuie să depăşească linia ochilor. Pete de culoare albă pe piept, pe vârful picioarelor şi pe mijlocul nasului sunt acceptate.


Mediul de trai: Sunt caini de paza de aceea cel mai bine pentru ei este să trăiască într-o casă cu curte îngrădită. Pot fi ţinuţi şi în apartament atâta timp cât le veţi putea oferi suficient timp şi spaţiu pentru mişcare şi activitate care să ajute la menţine sau dezvoltarea musculaturii şi mai ales la evitarea apariţiei comportamentelor distructive.  
 
Istoric

Strămoşii direcţi ai acestei rase se consideră a fi cainii din rasa „Canis Pugnax”, care este anticul Molos Roman. Descendenţii lor, Cane Corso sunt o versiune mai mică şi mai uşoară, angajată în vanarea de animale sălbatice de talie mare, precum taurul sălbatic sau mistreţul; folosit şi ca luptător auxiliar în bătălii. De-a lungul multor ani a fost un companion loial şi preţios al populaţiei italice. A mai fost şi protectorul călătorilor şi al căruţaşilor din zonele montane. Printre rolurile în care a mai fost folosit se numără şi acela de caine de vanatoare sau de paza pentru proprietăţi, turme de bovine şi protector pentru persoane. În trecut această rasa era răspândită pe întreg teritoriul Italiei ca şi o iconografie amplă şi mărturie istoriografică a preocupărilor sociale şi economice ale populaţiei. În perioade mai recente şi-a găsit un spaţiu potrivit de prezervare în Sudul Italiei, mai ales în Puglia, Lucania şi Sannio.

Numele său compus este derivat din cuvântul Latin Cohors care înseamnă gardian, protector al fermei şi familie sau din rădăcini precum corsiero (hăitaş, gonaci). Datorită schimbărilor ambientale, Courser (Gonaciul) a riscat să fie complet nimicit; lucru evitat prin entuziasmul unor apărători înfocaţi ai acestei rase care a reuşit în timp să readucă numărul lor la unul considerabil. Cane Corso este o fire foarte adaptabilă şi un muncitor curajos, cu o loialitate proverbială, alert şi cu un timp de reacţie la comenzi foarte scurt. Este capabil să reziste unor dificile condiţii de mediu sau altor experienţe solicitante mulţumită echilibrului său fizic şi psihic.

Descriere

Având o talie medie spre mare, Cane Corso este un caine robust şi voinic, fără a i se ştirbi nimic din eleganţă. Are o musculatură puternică şi lipsită de grăsime. Gardian al proprietăţii, ai membrilor familiei şi a turmelor de animale, este un caine extrem de agil şi responsabil; fiind folosit în trecut pentru mânuirea vitelor şi vânarea de animale mari.

Capul este unul mare şi tipic moloşilor; de tip masiv, purtat cu o atitudine demnă şi mândră. Axele longitudinale superioare ale craniului şi a botului converg uşor. Corpul este oarecum mai lung decât înălţimea de la greabăn; cu o constituţie solidă, dar nu ghemuit sau îndesat. Ochii sunt de dimensiuni medii, cu formă ovală, privind direct înainte şi uşor ieşiţi în evidenţă. Culoarea irisului este de obicei închisă, neagră pe cât posibil, dar mai depinde şi de culoarea blănii. Expresia lor este una atentă şi interesată de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Urechile sunt triunghiulare, uşor căzute, aşezate sus, deasupra bolţilor zigomatice; uneori sunt tăiate în forma unui triunghi echilateral. Coada este aşezată destul de sus, foarte groasă la rădăcină. Este tăiată la nivelul celei de-a patra vertebre. Atunci când este atent sau alert este purtată sus, dreaptă, niciodată ondulată.

În mişcare va prezenta un trap extins, elegant. Pielea este relativ groasă, mai degrabă fixă, lipită de corp. Cu toate că nu este complet strânsă de corp, pielea acestui caine nu va forma în nici un punct al corpului cute sau riduri. Părul este scurt, strălucitor, foarte des cu o sub-blană uşoară. Fiind o blană scurtă şi deasă nu va avea nevoie de îngrijiri speciale. O simplă frecare a pielii în fiecare săptămână sau chiar zilnic dacă sunteţi dispus, cu un material moale este suficientă.

Este un caine mare, deşi dimensiunile sale aparţin taliei medii, cu o constituţie puternică şi o musculatură lungă şi observabilă, înfăţişând putere, agilitate şi rezistenţă. Conformaţia generală este aceea a unui animal mesomorfic a cărui corp este mai lung decât înălţimea de la greabăn, armonios în ceea ce priveşte forma şi ne-armonios din profil.

Scheletul său este cel al unui molos robust, compact, atletic, ceea ce-l determină să se mişte cu o uşurinţă considerabilă. A avut un curs al selecţiei şi dezvoltării paralel cu cel al rasei mastif, provine din strămoşi mai uşori, dar a menţinut conformaţia originară.

În ceea ce priveşte îngrijirea sănătăţii acestei rase există anumite aspecte de care trebuie să ţineţi cont, anume : displazia de şold, genunchi, entropia, ectropia, alergii, dermatite, râie demodectică şi sarcoptică.  

uc: cane corso de vanzare, catei, vand cane corso

Temperament, exerciţii şi dresaj

Este un caine inteligent, activ şi cumpănit în gândire şi acţiuni; este un caine de paza şi protecţie de ne-egalat. Fire docilă şi plină de afecţiune faţă de stăpâni, se va purta la fel de frumos şi cu copiii şi dacă este absolut necesar va deveni un protector agresiv şi feroce al acestora şi al proprietăţilor lor. Deoarece este o fire inteligentă nu va fi greu de dresat. Agilitatea şi rapiditatea cu care răspunde la comenzi l-au promovat ca un caine care poate fi dresat pentru munci precum paza, protecţie, de poliţie şi de urmărire.

Cainii Cane Corso sunt de obicei gentili cu copiii. Dar ţinând cont de dimensiunile lor, copiii mici nu trebuie lăsaţi niciodată nesupravegheaţi cu aceşti caini. Cateii trebuie să fie bine socializaţi cu copiii şi cu alţi caini de la începutul vieţii lor. Au nevoie constantă de exerciţii pentru a-şi menţine musculatura lor puternică. Adoră plimbările lungi şi sunt perfecţi în rolul de companioni pentru jogging. Cel mai bine se descurcă într-o curte mică cu un gard bine securizat şi solid. Este o fire curajoasă, care nu ştie frica, protector, calm, loial şi dependent de prezenţa umană.

caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Cane Corso de Vanzare


vand cane corso
masculi si femele
2 luniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Cane Corso


Cane Corso de vanzare. Caini de paza dar si de companie, extrem de eficace ca paznici ai proprietatilor.Se recomanda persoanelor care pot sa tina in frau un caine de talie mare, asa cum este si aceasta superba rasa.

Ţara de origine: Italia;
Alte denumiri : Cane Corso Italiano, Mastiff Italian, Branchiero Sicilian;
Durata de viaţă: 9 – 12 ani ;
Talia: medie spre mare;
Lungimea firului de păr: scurtă;
Năpârlire : uşoară ;
Înălţime: 64 - 68 cm la masculi, 60 - 64 cm la femele;
Greutate: 45 - 50 kg la mascul, 40 - 45 kg la femele;


Culoare: negru, gri-închis, gri-ardezie, gri-deschis, cafeniu deschis; roşu închis şi cafeniu închis; maroniu (cu dungi de diferite tonuri de gri sau cafeniu). La câinii de culoare cafenie şi maronie o mască neagră sau gri pe botul lor nu trebuie să depăşească linia ochilor. Pete de culoare albă pe piept, pe vârful picioarelor şi pe mijlocul nasului sunt acceptate.


Mediul de trai: Sunt caini de paza de aceea cel mai bine pentru ei este să trăiască într-o casă cu curte îngrădită. Pot fi ţinuţi şi în apartament atâta timp cât le veţi putea oferi suficient timp şi spaţiu pentru mişcare şi activitate care să ajute la menţine sau dezvoltarea musculaturii şi mai ales la evitarea apariţiei comportamentelor distructive.  
 
Istoric

Strămoşii direcţi ai acestei rase se consideră a fi cainii din rasa „Canis Pugnax”, care este anticul Molos Roman. Descendenţii lor, Cane Corso sunt o versiune mai mică şi mai uşoară, angajată în vanarea de animale sălbatice de talie mare, precum taurul sălbatic sau mistreţul; folosit şi ca luptător auxiliar în bătălii. De-a lungul multor ani a fost un companion loial şi preţios al populaţiei italice. A mai fost şi protectorul călătorilor şi al căruţaşilor din zonele montane. Printre rolurile în care a mai fost folosit se numără şi acela de caine de vanatoare sau de paza pentru proprietăţi, turme de bovine şi protector pentru persoane. În trecut această rasa era răspândită pe întreg teritoriul Italiei ca şi o iconografie amplă şi mărturie istoriografică a preocupărilor sociale şi economice ale populaţiei. În perioade mai recente şi-a găsit un spaţiu potrivit de prezervare în Sudul Italiei, mai ales în Puglia, Lucania şi Sannio.

Numele său compus este derivat din cuvântul Latin Cohors care înseamnă gardian, protector al fermei şi familie sau din rădăcini precum corsiero (hăitaş, gonaci). Datorită schimbărilor ambientale, Courser (Gonaciul) a riscat să fie complet nimicit; lucru evitat prin entuziasmul unor apărători înfocaţi ai acestei rase care a reuşit în timp să readucă numărul lor la unul considerabil. Cane Corso este o fire foarte adaptabilă şi un muncitor curajos, cu o loialitate proverbială, alert şi cu un timp de reacţie la comenzi foarte scurt. Este capabil să reziste unor dificile condiţii de mediu sau altor experienţe solicitante mulţumită echilibrului său fizic şi psihic.

Descriere

Având o talie medie spre mare, Cane Corso este un caine robust şi voinic, fără a i se ştirbi nimic din eleganţă. Are o musculatură puternică şi lipsită de grăsime. Gardian al proprietăţii, ai membrilor familiei şi a turmelor de animale, este un caine extrem de agil şi responsabil; fiind folosit în trecut pentru mânuirea vitelor şi vânarea de animale mari.

Capul este unul mare şi tipic moloşilor; de tip masiv, purtat cu o atitudine demnă şi mândră. Axele longitudinale superioare ale craniului şi a botului converg uşor. Corpul este oarecum mai lung decât înălţimea de la greabăn; cu o constituţie solidă, dar nu ghemuit sau îndesat. Ochii sunt de dimensiuni medii, cu formă ovală, privind direct înainte şi uşor ieşiţi în evidenţă. Culoarea irisului este de obicei închisă, neagră pe cât posibil, dar mai depinde şi de culoarea blănii. Expresia lor este una atentă şi interesată de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Urechile sunt triunghiulare, uşor căzute, aşezate sus, deasupra bolţilor zigomatice; uneori sunt tăiate în forma unui triunghi echilateral. Coada este aşezată destul de sus, foarte groasă la rădăcină. Este tăiată la nivelul celei de-a patra vertebre. Atunci când este atent sau alert este purtată sus, dreaptă, niciodată ondulată.

În mişcare va prezenta un trap extins, elegant. Pielea este relativ groasă, mai degrabă fixă, lipită de corp. Cu toate că nu este complet strânsă de corp, pielea acestui caine nu va forma în nici un punct al corpului cute sau riduri. Părul este scurt, strălucitor, foarte des cu o sub-blană uşoară. Fiind o blană scurtă şi deasă nu va avea nevoie de îngrijiri speciale. O simplă frecare a pielii în fiecare săptămână sau chiar zilnic dacă sunteţi dispus, cu un material moale este suficientă.

Este un caine mare, deşi dimensiunile sale aparţin taliei medii, cu o constituţie puternică şi o musculatură lungă şi observabilă, înfăţişând putere, agilitate şi rezistenţă. Conformaţia generală este aceea a unui animal mesomorfic a cărui corp este mai lung decât înălţimea de la greabăn, armonios în ceea ce priveşte forma şi ne-armonios din profil.

Scheletul său este cel al unui molos robust, compact, atletic, ceea ce-l determină să se mişte cu o uşurinţă considerabilă. A avut un curs al selecţiei şi dezvoltării paralel cu cel al rasei mastif, provine din strămoşi mai uşori, dar a menţinut conformaţia originară.

În ceea ce priveşte îngrijirea sănătăţii acestei rase există anumite aspecte de care trebuie să ţineţi cont, anume : displazia de şold, genunchi, entropia, ectropia, alergii, dermatite, râie demodectică şi sarcoptică.  

uc: cane corso de vanzare, catei, vand cane corso

Temperament, exerciţii şi dresaj

Este un caine inteligent, activ şi cumpănit în gândire şi acţiuni; este un caine de paza şi protecţie de ne-egalat. Fire docilă şi plină de afecţiune faţă de stăpâni, se va purta la fel de frumos şi cu copiii şi dacă este absolut necesar va deveni un protector agresiv şi feroce al acestora şi al proprietăţilor lor. Deoarece este o fire inteligentă nu va fi greu de dresat. Agilitatea şi rapiditatea cu care răspunde la comenzi l-au promovat ca un caine care poate fi dresat pentru munci precum paza, protecţie, de poliţie şi de urmărire.

Cainii Cane Corso sunt de obicei gentili cu copiii. Dar ţinând cont de dimensiunile lor, copiii mici nu trebuie lăsaţi niciodată nesupravegheaţi cu aceşti caini. Cateii trebuie să fie bine socializaţi cu copiii şi cu alţi caini de la începutul vieţii lor. Au nevoie constantă de exerciţii pentru a-şi menţine musculatura lor puternică. Adoră plimbările lungi şi sunt perfecţi în rolul de companioni pentru jogging. Cel mai bine se descurcă într-o curte mică cu un gard bine securizat şi solid. Este o fire curajoasă, care nu ştie frica, protector, calm, loial şi dependent de prezenţa umană.

caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920