caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Bullmastiff de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Bullmastiff de vanzare. Caini de paza extrem de apreciati pe de o parte datorita gradului ridicat de inteligenta cat si abilitatilor in ceea ce priveste atentia distributiva.Se preteaza in special pentru viata de curte.

 

Durata de viaţă :  8 - 10 ani, unii au trăit până la 14 ani ;

Grupa : de lucru, utilitari, de pază;

Culoarea : cafeniu, bej, roşcat; cu margini negre la cap;

Lungimea firului de păr : scurtă;

Talia : mare;

Năpârlire : moderată;

Înălţime : 63-69 cm. la mascul,  61-66 cm. la femelă;

Greutate : 50-60 kg. la mascul, 45-54 kg. la femelă;

 

bullmastiff de vanzare, caini rasa bullmastiff, vand bullmastiff, caini bullmastiff de vanzare cu pedigree

Suprafaţa de trai : Bullmastif-ul nu are nevoie de prea mult spaţiu pentru a fi fericit, astfel încât un apartament poate fi locul ideal de trai, atâta timp cât îi puteţi acorda suficient timp pentru mişcare şi exerciţii. Această rasă nu se mişcă prea mult atunci când sunt în casă, dar se vor bucura dacă aveţi o curte mică. Este bine de ţinut minte că nu se descurcă foarte bine în cazul condiţiilor meteorologice extreme  sau la temperaturi extreme.


Istoric:
Rasa Bullmastiff este originară din Anglia, se presupune că ar fi apărut la mijlocul sau spre sfârşitul secolului al 18-lea. Progeniturile acestei rase erau aproximativ 60% Mastiff şi 40% Old English Bulldog. La început au fost denumiţi ca cainii de noapte ai paznicului de vanatoare (Gamekeeper's Night Dog).

Terenurile şi proprietăţile din Anglia aveau nevoie de paza şi protecţie împotriva braconierilor. Răspunsul a fost de a dezvolta un animal puternic, totuşi agil care ar putea doborî intruşii şi să-i reţină până la venirea paznicului de vanatoare. 

Culoarea iniţială a acestei rase a fost bej-cafeniu, deoarece era şi o metodă de camuflaj.

A fost clasificat ca şi caine de lucru de către asociaţiile chinologice. Printre trăsăturile Bullmastif-ului se numără : nobilitatea, atenţia şi aparenţa inteligentă. Bullmastif-ul se distinge de English Mastiff prin dimensiunea sa mai mică şi mai compactă. De cele mai multe ori o descriere a acestor caini va include aspecte privind inteligenţa lor, loialitatea, simţul protector, încăpăţânarea, calităţile de caine de familie, firea jucăuşă, echilibrată şi îndrăzneaţă, pasivă. Bullmastif-ul tinde să se împace bine cu alte animale de companie, fie că sunt ale aceleaşi familii sau nu.

Descriere si Temperament: 

Bullmastif-ul are mai multe riduri pe fiecare parte a frunţii şi capului său. Capul are o formă de pătrat cu un bot negru şi ochii cafenii de culoarea alunei îi conferă o privire inteligentă. Această rasa are urechile sub formă de pandantiv, care atârnă şi un set bun de dinţi care se întâlnesc într-o muşcătură dreaptă. Blana lor este scurtă şi poate avea mai multe culori, printre care cafeniu, roşcat, maroniu sau bej. Deşi nu sunt caini care să năpârlească prea mult, este important a se peria blana cu regularitate cu ajutorul unei perii aspre cu ţepi pentru a o menţine în condiţii optime de sănătate. 

Iniţial au fost folosiţi pentru a face faţă braconierilor de către paznicii de vanatoare. Bullmastif-ul a fost dresat pentru a lua urma, a placa şi a imobiliza braconierii fără a-i muşca. Atunci când nu a mai fost nevoie de a-i folosi pentru a urmări braconierii au fost utilizaţi în executarea legii, dresajul pentru armată, vanatoare şi în calitate de caine de paza şi protecţie.

Cainii Bullmastif se descurcă foarte bine în casă. De cele mai multe ori la început au fost folosiţi ca şi caine de paza pentru familii. Cu toate acestea, ei nu obişnuiesc să atace intruşii, ci mai degrabă vor mobiliza străinii şi vor sta ca obstacol între aceştia şi familia de adopţie. Sunt firi foarte protectoare cu stăpânii şi familiile acestora.

Catelusii BullMastif tind să fie puţin cam leneşi. Ei vor avea intenţia de a lenevi întinşi undeva în casă şi să nu facă nimic toată ziua. Totuşi, ei au nevoie de exerciţii zilnice regulate pentru a rămâne sănătoşi şi fericiţi.

Bullmastif-ul este un caine puternic şi sensibil. A fost dresat să atace intruşii şi să-i imobilizeze, dar în acelaşi timp sunt plini de afecţiune pentru stăpân şi doresc să primească aceeaşi atenţie în schimb de la ei. Catelusii BullMastiff trebuie să fie crescuţi, îngrijiţi şi dresaţi adecvat şi atunci veţi avea parte de un bun caine de familie loial. Sunt caini ideali pentru proprietarii care sunt fermi dar plini de bunătate. Sunt firi protectoare, iubitoare şi credincioase.

În zilele acestea rasa se bucură de luxul de a fi animalul de companie al familiei. Necesită o cantitate moderată de exerciţii pentru a le menţine structura musculară a corpului şi starea de sănătate. Sunt uşor de dresat pentru supunere, conformare; dar şi pentru activităţile de căutare şi salvare. Se împacă foarte bine cu copiii, sunt protectori nu numai cu familia, dar şi cu proprietăţile acesteia.

Cainii Bullmastif tind să fie animale dominatoare, cu dorinţa de a controla tot ce este în jurul lor. De aceea este important să înveţe de la vârstă fragedă cine este stăpânul, pentru a minimaliza orice potenţial de probleme comportamentale. Această rasa trebuie să fie socializată cu alte animale, precum şi cu oameni de mic catelus pentru a se elimina riscul altor probleme de comportament sau de alterare a temperamentului lor.

Probleme de sanatate:

Unele dintre cele mai comune probleme de sănătate care se pot întâlni la rasa Bullmastif sunt următoarele  :

 • Hipertiroidism;
 • Probleme cu încheieturile (ex. displazia de şold, Panosteita);
 • Probleme legate de alergii;
 • Disfuncţii al sistemului imunitar;
 • Probleme la reproducere;
 • Cancer şi boli ale inimii;
 • Probleme cu ochii (ex. entropia, ectropia)
 • Umflarea stomacului / torsiunea gastrică.

Nu este o siguranţă cunoaşterea părinţilor pentru a prezice cum va fi puiul la maturitate. La fel ca şi la oameni, corpul animalului trece prin anumite schimbări pe măsură ce se maturizează. Unii caini pot să mănânce aceeaşi mâncare timp de un an fără nicio problemă şi apoi să dezvolte alergii la un anumit ingredient. Alţii pot avea sistemul imunitar compromis, astfel încât vaccinurile nu îi vor proteja şi nici ajuta deloc. Se poate întâmpla ca dumneavoastră să faceţi tot ceea ce trebuie în creşterea şi îngrijirea cainelui pentru a descoperi că sunt anumite probleme cu el la vârsta de 2 ani.

caini bullmastiff de vanzare, caini rasa bullmastiff, vand bullmastiff, caini bullmastiff de vanzare

Unii catelusi pot avea un murmur „inocent” al inimii; de obicei sunt benigne şi vor dispărea până ajunge la 6 luni – un an. În fiecare an se înmulţesc cazurile cainilor sever bolnavi de boli de inimă. Iar cancerul a devenit unul dintre motivele principale care duc la dispariţia cainilor din această rasa; dar şi a celor din alte rase.
Alte probleme de sănătate pot fi prevenite dacă Bullmastif-ul are parte de mai multe mese zilnice de proporţii mici şi exerciţii zilnice regulate.

Exercitii si dresaj:

Plimbarea zilnică va ajuta la menţinerea sănătăţii cainelui, dar va fi nevoie şi de dresaj pentru a nu trage în lesă. Pe lângă programul regulat de exerciţii va trebui să fiţi atenţi şi la cantităţile de mâncare pe care i le oferiţi pentru a preveni îngrăşarea. Deoarece această rasa are predispoziţia de a pune în greutate şi este bine a cere sfatul medicului veterinar în ceea ce priveşte alimentaţia.

uc: bullmastiff de vanzare, catei, vand bullmastif

Dresajul la această rasa trebuie să fie început încă de când sunt catelusi pentru a se putea obişnui cu anumite comenzi sau comportamente pe care stăpânul le doreşte. Stăpânul trebuie să fie o persoană cu calităţi de conducător, care să preia frâiele conducerii şi să nu fie intimidat de caine. Fiind o fire puternică, cainele va tinde să domine omul; iar un asemenea comportament nu este de dorit deoarece nu va mai putea fi controlat.

În cazul în care sunt crescuţi alături de copii, vor fi foarte jucăuşi şi prietenoşi cu aceştia. Odată ce li se câştigă încrederea sunt nişte caini plini de afecţiune şi loiali faţă de familia de adopţie, dezvoltând pe parcurs şi un înalt simţ protector pentru aceştia.

Una dintre cerinţele sale este de a se afla tot timpul cât mai aproape de stăpân; fiind foarte iubitor şi dacă nu se poate aşa ceva, va deveni temător şi retras, uneori chiar agresiv.

bullmastiff de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Bullmastiff de Vanzare


bullmastiff de vanzare
masculi si femele
9 saptamaniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Bullmastif


Bullmastiff de vanzare. Caini de paza extrem de apreciati pe de o parte datorita gradului ridicat de inteligenta cat si abilitatilor in ceea ce priveste atentia distributiva.Se preteaza in special pentru viata de curte.

 

Durata de viaţă :  8 - 10 ani, unii au trăit până la 14 ani ;

Grupa : de lucru, utilitari, de pază;

Culoarea : cafeniu, bej, roşcat; cu margini negre la cap;

Lungimea firului de păr : scurtă;

Talia : mare;

Năpârlire : moderată;

Înălţime : 63-69 cm. la mascul,  61-66 cm. la femelă;

Greutate : 50-60 kg. la mascul, 45-54 kg. la femelă;

 

bullmastiff de vanzare, caini rasa bullmastiff, vand bullmastiff, caini bullmastiff de vanzare cu pedigree

Suprafaţa de trai : Bullmastif-ul nu are nevoie de prea mult spaţiu pentru a fi fericit, astfel încât un apartament poate fi locul ideal de trai, atâta timp cât îi puteţi acorda suficient timp pentru mişcare şi exerciţii. Această rasă nu se mişcă prea mult atunci când sunt în casă, dar se vor bucura dacă aveţi o curte mică. Este bine de ţinut minte că nu se descurcă foarte bine în cazul condiţiilor meteorologice extreme  sau la temperaturi extreme.


Istoric:
Rasa Bullmastiff este originară din Anglia, se presupune că ar fi apărut la mijlocul sau spre sfârşitul secolului al 18-lea. Progeniturile acestei rase erau aproximativ 60% Mastiff şi 40% Old English Bulldog. La început au fost denumiţi ca cainii de noapte ai paznicului de vanatoare (Gamekeeper's Night Dog).

Terenurile şi proprietăţile din Anglia aveau nevoie de paza şi protecţie împotriva braconierilor. Răspunsul a fost de a dezvolta un animal puternic, totuşi agil care ar putea doborî intruşii şi să-i reţină până la venirea paznicului de vanatoare. 

Culoarea iniţială a acestei rase a fost bej-cafeniu, deoarece era şi o metodă de camuflaj.

A fost clasificat ca şi caine de lucru de către asociaţiile chinologice. Printre trăsăturile Bullmastif-ului se numără : nobilitatea, atenţia şi aparenţa inteligentă. Bullmastif-ul se distinge de English Mastiff prin dimensiunea sa mai mică şi mai compactă. De cele mai multe ori o descriere a acestor caini va include aspecte privind inteligenţa lor, loialitatea, simţul protector, încăpăţânarea, calităţile de caine de familie, firea jucăuşă, echilibrată şi îndrăzneaţă, pasivă. Bullmastif-ul tinde să se împace bine cu alte animale de companie, fie că sunt ale aceleaşi familii sau nu.

Descriere si Temperament: 

Bullmastif-ul are mai multe riduri pe fiecare parte a frunţii şi capului său. Capul are o formă de pătrat cu un bot negru şi ochii cafenii de culoarea alunei îi conferă o privire inteligentă. Această rasa are urechile sub formă de pandantiv, care atârnă şi un set bun de dinţi care se întâlnesc într-o muşcătură dreaptă. Blana lor este scurtă şi poate avea mai multe culori, printre care cafeniu, roşcat, maroniu sau bej. Deşi nu sunt caini care să năpârlească prea mult, este important a se peria blana cu regularitate cu ajutorul unei perii aspre cu ţepi pentru a o menţine în condiţii optime de sănătate. 

Iniţial au fost folosiţi pentru a face faţă braconierilor de către paznicii de vanatoare. Bullmastif-ul a fost dresat pentru a lua urma, a placa şi a imobiliza braconierii fără a-i muşca. Atunci când nu a mai fost nevoie de a-i folosi pentru a urmări braconierii au fost utilizaţi în executarea legii, dresajul pentru armată, vanatoare şi în calitate de caine de paza şi protecţie.

Cainii Bullmastif se descurcă foarte bine în casă. De cele mai multe ori la început au fost folosiţi ca şi caine de paza pentru familii. Cu toate acestea, ei nu obişnuiesc să atace intruşii, ci mai degrabă vor mobiliza străinii şi vor sta ca obstacol între aceştia şi familia de adopţie. Sunt firi foarte protectoare cu stăpânii şi familiile acestora.

Catelusii BullMastif tind să fie puţin cam leneşi. Ei vor avea intenţia de a lenevi întinşi undeva în casă şi să nu facă nimic toată ziua. Totuşi, ei au nevoie de exerciţii zilnice regulate pentru a rămâne sănătoşi şi fericiţi.

Bullmastif-ul este un caine puternic şi sensibil. A fost dresat să atace intruşii şi să-i imobilizeze, dar în acelaşi timp sunt plini de afecţiune pentru stăpân şi doresc să primească aceeaşi atenţie în schimb de la ei. Catelusii BullMastiff trebuie să fie crescuţi, îngrijiţi şi dresaţi adecvat şi atunci veţi avea parte de un bun caine de familie loial. Sunt caini ideali pentru proprietarii care sunt fermi dar plini de bunătate. Sunt firi protectoare, iubitoare şi credincioase.

În zilele acestea rasa se bucură de luxul de a fi animalul de companie al familiei. Necesită o cantitate moderată de exerciţii pentru a le menţine structura musculară a corpului şi starea de sănătate. Sunt uşor de dresat pentru supunere, conformare; dar şi pentru activităţile de căutare şi salvare. Se împacă foarte bine cu copiii, sunt protectori nu numai cu familia, dar şi cu proprietăţile acesteia.

Cainii Bullmastif tind să fie animale dominatoare, cu dorinţa de a controla tot ce este în jurul lor. De aceea este important să înveţe de la vârstă fragedă cine este stăpânul, pentru a minimaliza orice potenţial de probleme comportamentale. Această rasa trebuie să fie socializată cu alte animale, precum şi cu oameni de mic catelus pentru a se elimina riscul altor probleme de comportament sau de alterare a temperamentului lor.

Probleme de sanatate:

Unele dintre cele mai comune probleme de sănătate care se pot întâlni la rasa Bullmastif sunt următoarele  :

 • Hipertiroidism;
 • Probleme cu încheieturile (ex. displazia de şold, Panosteita);
 • Probleme legate de alergii;
 • Disfuncţii al sistemului imunitar;
 • Probleme la reproducere;
 • Cancer şi boli ale inimii;
 • Probleme cu ochii (ex. entropia, ectropia)
 • Umflarea stomacului / torsiunea gastrică.

Nu este o siguranţă cunoaşterea părinţilor pentru a prezice cum va fi puiul la maturitate. La fel ca şi la oameni, corpul animalului trece prin anumite schimbări pe măsură ce se maturizează. Unii caini pot să mănânce aceeaşi mâncare timp de un an fără nicio problemă şi apoi să dezvolte alergii la un anumit ingredient. Alţii pot avea sistemul imunitar compromis, astfel încât vaccinurile nu îi vor proteja şi nici ajuta deloc. Se poate întâmpla ca dumneavoastră să faceţi tot ceea ce trebuie în creşterea şi îngrijirea cainelui pentru a descoperi că sunt anumite probleme cu el la vârsta de 2 ani.

caini bullmastiff de vanzare, caini rasa bullmastiff, vand bullmastiff, caini bullmastiff de vanzare

Unii catelusi pot avea un murmur „inocent” al inimii; de obicei sunt benigne şi vor dispărea până ajunge la 6 luni – un an. În fiecare an se înmulţesc cazurile cainilor sever bolnavi de boli de inimă. Iar cancerul a devenit unul dintre motivele principale care duc la dispariţia cainilor din această rasa; dar şi a celor din alte rase.
Alte probleme de sănătate pot fi prevenite dacă Bullmastif-ul are parte de mai multe mese zilnice de proporţii mici şi exerciţii zilnice regulate.

Exercitii si dresaj:

Plimbarea zilnică va ajuta la menţinerea sănătăţii cainelui, dar va fi nevoie şi de dresaj pentru a nu trage în lesă. Pe lângă programul regulat de exerciţii va trebui să fiţi atenţi şi la cantităţile de mâncare pe care i le oferiţi pentru a preveni îngrăşarea. Deoarece această rasa are predispoziţia de a pune în greutate şi este bine a cere sfatul medicului veterinar în ceea ce priveşte alimentaţia.

uc: bullmastiff de vanzare, catei, vand bullmastif

Dresajul la această rasa trebuie să fie început încă de când sunt catelusi pentru a se putea obişnui cu anumite comenzi sau comportamente pe care stăpânul le doreşte. Stăpânul trebuie să fie o persoană cu calităţi de conducător, care să preia frâiele conducerii şi să nu fie intimidat de caine. Fiind o fire puternică, cainele va tinde să domine omul; iar un asemenea comportament nu este de dorit deoarece nu va mai putea fi controlat.

În cazul în care sunt crescuţi alături de copii, vor fi foarte jucăuşi şi prietenoşi cu aceştia. Odată ce li se câştigă încrederea sunt nişte caini plini de afecţiune şi loiali faţă de familia de adopţie, dezvoltând pe parcurs şi un înalt simţ protector pentru aceştia.

Una dintre cerinţele sale este de a se afla tot timpul cât mai aproape de stăpân; fiind foarte iubitor şi dacă nu se poate aşa ceva, va deveni temător şi retras, uneori chiar agresiv.

bullmastiff de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920