caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Bull Terrier de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Bull terrier de vanzare. Sunt caini temperamentali, recomandati doar persoanelor experiementate, care nu se afla la primul caine, sunt foarte buni caini de paza si protectie.

Durata de viaţă : 10-14 ani ;

Grupa : Mastiff, Terrier
Culoare : alb sau orice altă culoare cu semne albe; cafeniu, maroniu sau bronz;
Lungimea firului de păr : scurt;
Talie : medie spre mare;
Năpârlire : moderată;
Înălţime : 51-61 cm la mascul, 51-61 cm la femelă ;
Greutate : 20-36 kg la mascul, 20-35 kg la femelă ;


Suprafaţa de trai : Bull terrieri pot trăi în spaţii mici, precum un apartament dacă au parte de suficient exerciţiu. Se descurcă bine într-o curte mică cu gard şi plimbări regulate. Datorită părului lor scurt se împacă cel mai bine cu traiul în casă şi nu fac faţă foarte bine frigului extrem.

Bull Terrier de vanzare


Istoric
Rasa de caini Bull terrier a fost creată iniţial la începutul anilor 1800 atunci când hăituirea taurilor era considerat un sport. Scopul crescătorilor d început a fost acela de a crea cainele ideal pentru această activitate, care va fi puternic, lipsit de frică şi curajos. Pentru acest rezultat au încrucişat Old English Terrier cu Bulldogul, sau cu rasa Spanish Pointer. Ce a rezultat din acest proces a fost un caine de obicei alb, unic în înfăţişare, precum şi foarte puternic, dar nu a fost ideal în ringul luptelor brutale de hăituire a taurilor.  

La început Bull terrierul complet alb a fost cunoscut ca şi White Cavalier (Cavalerul Alb) şi a fost cainele de paza preferat de familiile regale. Albul continuă să fie cea mai comună culoare a rasei Bull terrier, deşi alte varietăţi de culoare pot apărea.


Descriere
Bull terrierul este un caine puternic, atletic şi energic; capabil să facă faţă unei multitudini de sarcini inclusiv paza şi protecţia, precum şi evenimentele care presupun agilitate şi supunere. Uneori sunt caini de familie ideali cu o personalitate glumeaţă, ca de clovn şi un temperament iubitor atunci când sunt dresaţi şi socializaţi adecvat.  

Capul este una dintre trăsăturile distincte ale rasei, având o formă ovală. Gâtul este gros şi uşor arcuit, mai lung decât în cazul majorităţii cainilor din rasele mastiff sau bulldog. Umerii sunt greoi, bine dezvoltaţi; cu un piept foarte larg şi adânc. Picioarele din faţă sunt scurte şi îndesate, plasate mult în afara pieptului larg. Pieptul sau partea de jos a pieptului trebuie să fie mult mai adâncă decât suprafaţa abdomenului. Spatele este scurt şi puternic la o primă vedere; cu încheieturi musculare şi o cutie toracică bine dezvoltată.

Bull Terrier de vanzare


Picioarele  Bull terrier-ului trebuie să fie puternice cu o bună osatură şi o conformaţie excelentă. Niciodată nu trebuie să se îndoaie înăuntru sau în afară la nivelul genunchilor sau a părţii de mijloc. Labele sunt rotunde şi arcuite, similare cu cele ale pisicii. Coada Bull terrierilor este de lungime moderată şi plasată jos, atârnând uşor pe picioarele din spate sau fiind ridicată atunci când cainele este atent.


Blana  Bull terrier-ilor este extrem de scurtă, cu o textură subţire şi aspră şi întinsă plat pe întreg corpul. Este înclinat spre năpârlire de-a lungul întregului an; cu un nivel al năpârlirii mai accentuat în primăvară şi vară atunci când se schimbă părul. Bull terrierul trebuie să aibă o strălucire naturală a blănii indiferent de coloratura acesteia.


Temperament
Bull terrierul este un caine iubitor cu oamenii, doritor de distracţie şi foarte atent cu ceea ce se petrece în jurul său. Forma unică a feţei lor îi face să pară foarte atenţi şi concentraţi asupra stăpânilor lor şi sunt cunoscuţi pentru capacitatea lor de a percepe, înţelege ceea ce gândeşte sau plănuieşte stăpânul să facă. Ca şi rasa sunt de multe ori descrişi ca având o fire de clovn în ciuda agresivităţii lor. Astăzi rasa este cunoscută mai degrabă ca şi gentilă, blândă decât ca rasa de caini de luptă aşa cum a fost creată iniţial.

Totuşi, cu alţi caini Bull terrierul poate fi foarte agresiv dacă nu au fost socializaţi de la începutul vieţii lor. Masculii Bull terrier care sunt intacţi, nu au fost castraţi sunt cei mai agresivi şi nu sunt recomandaţi pentru casele sau familiile care au alţi masculi intacţi sau chiar alţi masculi castraţi din rase foarte dominante. Masculii şi femelele care au fost sterilizaţi şi castraţi pot deveni buni companioni între ei, dar a le face cunoştinţă încet, progresiv sau creşterea lor împreună de la stadiul de catei sunt recomandate.  
Probleme de sănătate


Ca şi în cazul altor caini există anumite predispoziţii genetice în ceea ce priveşte rasa Bull terrier. Printre cele mai comune probleme de sănătate se numără :
• luxaţiile patelare – rotule ale genunchilor dislocate, comune la rasele mici şi medii;  
• alergii la nivelul pielii – această rasa este predispusă la alergii cauzate de pureci şi alte cauze ambientale;  
• deficienţă de zinc – Acrodermatite letale, văzute prin greutate şi dimensiuni mici la naştere, diformităţi scheletice, umflături, căderea părului şi imposibilitatea lui de a mai creşte. Există anumite tratamente, dar majoritatea lor sunt fără succes.
• maladia obsesiv-compulsivă – predispuşi la activităţi aduse la nivel cronic precum urmărirea cozii, scărpinatul, mestecatul şi comportamente de tipul anxietăţii. Pot fi tratate oarecum eficient prin medicamentaţie.
• Surzenia – toţi Bull terrieri albi sunt predispuşi fie spre a se naşte surzi, fie spre a surzi la scurt timp după naştere.

Bull terrier-ul, ca şi alte rase canine necesită o verificare periodică a sănătăţii, precum şi tratamente pentru paraziţi intestinali şi pureci. Vaccinările anuale regulate sunt esenţiale în ceea ce priveşte menţinerea stării de sănătate.

Bull Terrier de vanzare


Perierea şi îngrijirea

Perierea Bull terrierilor este foarte simplă şi aceasta îl face un caine ideal pentru acei care nu au timp pentru rutine elaborate de periat. O frecare săptămânală a corpului cu un material aspru sau perie cu ţepi de cauciuc este suficientă. Verificaţi urechile şi ochii de orice semn de iritaţie sau pete cât mai des pentru a elimina riscul problemelor cu auzul sau văzul. Deşi nu este o rasa predispusă infecţiilor la nivelul ochilor sau urechilor este bine a se verifica regulat pentru a va asigura că nu se dezvoltă într-o problemă din cauza neatenţiei dumneavoastră.


Unghiile Bull terrierului sunt tari şi se vor toci singure dacă i se oferă timp pentru exerciţii şi plimbări pe stradă sau trotuar. Dacă, totuşi, unghiile ajung să fie prea mari pot cauza dificultăţi în mişcare, ologire şi sensibilitate la nivelul picioarelor. De aceea este bine să ţineţi sub control lungimea unghiilor. Partea de jos a unghiilor nu trebuie să fie mai joasă decât partea inferioară a labei piciorului deoarece în caz contrar va duce la o împingere a unghiei în perniţa de la picioare.


Exerciţii şi dresaj
Bull terrierul este un caine atletic care se bucură de exerciţiile regulate şi îndelungate. Se pot adapta unui program cu mai puţine exerciţii, dar sunt de asemenea predispuşi să ia în greutate; de aceea este bine a stabili un echilibru între alimentaţia pe care le-o oferiţi şi exerciţii. Dacă nu au pe cineva cu care să facă exerciţii sau un program bine structurat de exerciţii pe care să-l urmeze, Bull terrierul nu va face exerciţii pe cont propriu şi tinde să devină mai degrabă leneş. Prin plimbări zilnice vă asiguraţi atât de sănătatea cainelui, cât şi de a dumneavoastră şi mai realizaţi în plus o bună relaţie cu Bull terrierul. Deoarece sunt firi agresive este important a se ţine Bull terrierul în lesă pentru a nu sări la alţi caini sau de a urmări alte animale fără a ţine cont de traficul din jurul lor.  

Dresajul pentru un Bull terrier este un aspect important pentru a vă asigura că este bine crescut şi manierat atât în casă, cât şi în afara ei. Au nevoie de socializări şi interacţiuni regulate cu alţi caini sau oameni pentru a se minimaliza riscul dezvoltării agresivităţii şi a unui caracter posesiv cu casa sau familia de adopţie. Fiind o rasa dominantă au nevoie de un dresaj care să cuprindă fermitate, consistenţă; dar şi recompense pozitive şi afecţiune. Un alt aspect important este acela de a stabili de la o vârstă foarte mică că omul este cel care deţine controlul în relaţia cu ei; deoarece are tendinţa de a dezvolta comportamente inadecvate dacă au impresia că ei au controlul.


Este un caine energic şi activ încă de mic catel şi va trebui să-l antrenaţi în activităţi, dar nu dintre acelea care opun puterea omului forţei cainelui. Tipul de activităţi ca lupta corp la corp sunt probabile să crească comportamentelor de tip dominant, precum şi al posesiunii şi simţului teritorial. Pe lângă aceasta sunt predispuşi să sară cu picioarele din faţă pe oameni, ceea ce este uneori înspăimântător şi pentru copiii, dar şi pentru adulţi. Este important a fi învăţaţi să stea la comandă şi să fie atenţi la comenzile de supunere.

Dresajul pentru urmare sau lesă este esenţial la această rasa şi ar trebui început de la o vârstă fragedă. Un Bull terrier trebuie să fie mereu controlat şi supravegheat atunci când este în grădină, mai ales dacă este cazul masculilor necastraţi. Dacă sunt de la început dresaţi pentru supunere împreună cu o socializare potrivită veţi reuşi să-i plimbaţi şi fără lesă.  

uc: bull terrier de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Bull Terrier de Vanzare


bull terrier de vanzare
masculi si femele
2 luni



Parteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Bull Terrier


Bull terrier de vanzare. Sunt caini temperamentali, recomandati doar persoanelor experiementate, care nu se afla la primul caine, sunt foarte buni caini de paza si protectie.

Durata de viaţă : 10-14 ani ;

Grupa : Mastiff, Terrier
Culoare : alb sau orice altă culoare cu semne albe; cafeniu, maroniu sau bronz;
Lungimea firului de păr : scurt;
Talie : medie spre mare;
Năpârlire : moderată;
Înălţime : 51-61 cm la mascul, 51-61 cm la femelă ;
Greutate : 20-36 kg la mascul, 20-35 kg la femelă ;


Suprafaţa de trai : Bull terrieri pot trăi în spaţii mici, precum un apartament dacă au parte de suficient exerciţiu. Se descurcă bine într-o curte mică cu gard şi plimbări regulate. Datorită părului lor scurt se împacă cel mai bine cu traiul în casă şi nu fac faţă foarte bine frigului extrem.

Bull Terrier de vanzare


Istoric
Rasa de caini Bull terrier a fost creată iniţial la începutul anilor 1800 atunci când hăituirea taurilor era considerat un sport. Scopul crescătorilor d început a fost acela de a crea cainele ideal pentru această activitate, care va fi puternic, lipsit de frică şi curajos. Pentru acest rezultat au încrucişat Old English Terrier cu Bulldogul, sau cu rasa Spanish Pointer. Ce a rezultat din acest proces a fost un caine de obicei alb, unic în înfăţişare, precum şi foarte puternic, dar nu a fost ideal în ringul luptelor brutale de hăituire a taurilor.  

La început Bull terrierul complet alb a fost cunoscut ca şi White Cavalier (Cavalerul Alb) şi a fost cainele de paza preferat de familiile regale. Albul continuă să fie cea mai comună culoare a rasei Bull terrier, deşi alte varietăţi de culoare pot apărea.


Descriere
Bull terrierul este un caine puternic, atletic şi energic; capabil să facă faţă unei multitudini de sarcini inclusiv paza şi protecţia, precum şi evenimentele care presupun agilitate şi supunere. Uneori sunt caini de familie ideali cu o personalitate glumeaţă, ca de clovn şi un temperament iubitor atunci când sunt dresaţi şi socializaţi adecvat.  

Capul este una dintre trăsăturile distincte ale rasei, având o formă ovală. Gâtul este gros şi uşor arcuit, mai lung decât în cazul majorităţii cainilor din rasele mastiff sau bulldog. Umerii sunt greoi, bine dezvoltaţi; cu un piept foarte larg şi adânc. Picioarele din faţă sunt scurte şi îndesate, plasate mult în afara pieptului larg. Pieptul sau partea de jos a pieptului trebuie să fie mult mai adâncă decât suprafaţa abdomenului. Spatele este scurt şi puternic la o primă vedere; cu încheieturi musculare şi o cutie toracică bine dezvoltată.

Bull Terrier de vanzare


Picioarele  Bull terrier-ului trebuie să fie puternice cu o bună osatură şi o conformaţie excelentă. Niciodată nu trebuie să se îndoaie înăuntru sau în afară la nivelul genunchilor sau a părţii de mijloc. Labele sunt rotunde şi arcuite, similare cu cele ale pisicii. Coada Bull terrierilor este de lungime moderată şi plasată jos, atârnând uşor pe picioarele din spate sau fiind ridicată atunci când cainele este atent.


Blana  Bull terrier-ilor este extrem de scurtă, cu o textură subţire şi aspră şi întinsă plat pe întreg corpul. Este înclinat spre năpârlire de-a lungul întregului an; cu un nivel al năpârlirii mai accentuat în primăvară şi vară atunci când se schimbă părul. Bull terrierul trebuie să aibă o strălucire naturală a blănii indiferent de coloratura acesteia.


Temperament
Bull terrierul este un caine iubitor cu oamenii, doritor de distracţie şi foarte atent cu ceea ce se petrece în jurul său. Forma unică a feţei lor îi face să pară foarte atenţi şi concentraţi asupra stăpânilor lor şi sunt cunoscuţi pentru capacitatea lor de a percepe, înţelege ceea ce gândeşte sau plănuieşte stăpânul să facă. Ca şi rasa sunt de multe ori descrişi ca având o fire de clovn în ciuda agresivităţii lor. Astăzi rasa este cunoscută mai degrabă ca şi gentilă, blândă decât ca rasa de caini de luptă aşa cum a fost creată iniţial.

Totuşi, cu alţi caini Bull terrierul poate fi foarte agresiv dacă nu au fost socializaţi de la începutul vieţii lor. Masculii Bull terrier care sunt intacţi, nu au fost castraţi sunt cei mai agresivi şi nu sunt recomandaţi pentru casele sau familiile care au alţi masculi intacţi sau chiar alţi masculi castraţi din rase foarte dominante. Masculii şi femelele care au fost sterilizaţi şi castraţi pot deveni buni companioni între ei, dar a le face cunoştinţă încet, progresiv sau creşterea lor împreună de la stadiul de catei sunt recomandate.  
Probleme de sănătate


Ca şi în cazul altor caini există anumite predispoziţii genetice în ceea ce priveşte rasa Bull terrier. Printre cele mai comune probleme de sănătate se numără :
• luxaţiile patelare – rotule ale genunchilor dislocate, comune la rasele mici şi medii;  
• alergii la nivelul pielii – această rasa este predispusă la alergii cauzate de pureci şi alte cauze ambientale;  
• deficienţă de zinc – Acrodermatite letale, văzute prin greutate şi dimensiuni mici la naştere, diformităţi scheletice, umflături, căderea părului şi imposibilitatea lui de a mai creşte. Există anumite tratamente, dar majoritatea lor sunt fără succes.
• maladia obsesiv-compulsivă – predispuşi la activităţi aduse la nivel cronic precum urmărirea cozii, scărpinatul, mestecatul şi comportamente de tipul anxietăţii. Pot fi tratate oarecum eficient prin medicamentaţie.
• Surzenia – toţi Bull terrieri albi sunt predispuşi fie spre a se naşte surzi, fie spre a surzi la scurt timp după naştere.

Bull terrier-ul, ca şi alte rase canine necesită o verificare periodică a sănătăţii, precum şi tratamente pentru paraziţi intestinali şi pureci. Vaccinările anuale regulate sunt esenţiale în ceea ce priveşte menţinerea stării de sănătate.

Bull Terrier de vanzare


Perierea şi îngrijirea

Perierea Bull terrierilor este foarte simplă şi aceasta îl face un caine ideal pentru acei care nu au timp pentru rutine elaborate de periat. O frecare săptămânală a corpului cu un material aspru sau perie cu ţepi de cauciuc este suficientă. Verificaţi urechile şi ochii de orice semn de iritaţie sau pete cât mai des pentru a elimina riscul problemelor cu auzul sau văzul. Deşi nu este o rasa predispusă infecţiilor la nivelul ochilor sau urechilor este bine a se verifica regulat pentru a va asigura că nu se dezvoltă într-o problemă din cauza neatenţiei dumneavoastră.


Unghiile Bull terrierului sunt tari şi se vor toci singure dacă i se oferă timp pentru exerciţii şi plimbări pe stradă sau trotuar. Dacă, totuşi, unghiile ajung să fie prea mari pot cauza dificultăţi în mişcare, ologire şi sensibilitate la nivelul picioarelor. De aceea este bine să ţineţi sub control lungimea unghiilor. Partea de jos a unghiilor nu trebuie să fie mai joasă decât partea inferioară a labei piciorului deoarece în caz contrar va duce la o împingere a unghiei în perniţa de la picioare.


Exerciţii şi dresaj
Bull terrierul este un caine atletic care se bucură de exerciţiile regulate şi îndelungate. Se pot adapta unui program cu mai puţine exerciţii, dar sunt de asemenea predispuşi să ia în greutate; de aceea este bine a stabili un echilibru între alimentaţia pe care le-o oferiţi şi exerciţii. Dacă nu au pe cineva cu care să facă exerciţii sau un program bine structurat de exerciţii pe care să-l urmeze, Bull terrierul nu va face exerciţii pe cont propriu şi tinde să devină mai degrabă leneş. Prin plimbări zilnice vă asiguraţi atât de sănătatea cainelui, cât şi de a dumneavoastră şi mai realizaţi în plus o bună relaţie cu Bull terrierul. Deoarece sunt firi agresive este important a se ţine Bull terrierul în lesă pentru a nu sări la alţi caini sau de a urmări alte animale fără a ţine cont de traficul din jurul lor.  

Dresajul pentru un Bull terrier este un aspect important pentru a vă asigura că este bine crescut şi manierat atât în casă, cât şi în afara ei. Au nevoie de socializări şi interacţiuni regulate cu alţi caini sau oameni pentru a se minimaliza riscul dezvoltării agresivităţii şi a unui caracter posesiv cu casa sau familia de adopţie. Fiind o rasa dominantă au nevoie de un dresaj care să cuprindă fermitate, consistenţă; dar şi recompense pozitive şi afecţiune. Un alt aspect important este acela de a stabili de la o vârstă foarte mică că omul este cel care deţine controlul în relaţia cu ei; deoarece are tendinţa de a dezvolta comportamente inadecvate dacă au impresia că ei au controlul.


Este un caine energic şi activ încă de mic catel şi va trebui să-l antrenaţi în activităţi, dar nu dintre acelea care opun puterea omului forţei cainelui. Tipul de activităţi ca lupta corp la corp sunt probabile să crească comportamentelor de tip dominant, precum şi al posesiunii şi simţului teritorial. Pe lângă aceasta sunt predispuşi să sară cu picioarele din faţă pe oameni, ceea ce este uneori înspăimântător şi pentru copiii, dar şi pentru adulţi. Este important a fi învăţaţi să stea la comandă şi să fie atenţi la comenzile de supunere.

Dresajul pentru urmare sau lesă este esenţial la această rasa şi ar trebui început de la o vârstă fragedă. Un Bull terrier trebuie să fie mereu controlat şi supravegheat atunci când este în grădină, mai ales dacă este cazul masculilor necastraţi. Dacă sunt de la început dresaţi pentru supunere împreună cu o socializare potrivită veţi reuşi să-i plimbaţi şi fără lesă.  

uc: bull terrier de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Caini de vanzare



Suntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920