caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Boxer de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Boxer de vanzare. Caini de companie dar si de paza recomandati pentru orice familie care isi doreste un caine mixt, echilibrat si nu in ultimul rand care iubeste foarte mult copii.Avand parul scurt nu se pune problema naparlirii.

Media de viaţă : 8 - 11 ani;.

Grupa : caini de lucru, de paza, utilitari;

Culoare : predomină maroniul sau cafeniul, combinaţie dintre roşiatic şi maroniu; 

Părul : scurt;

Talia : medie spre mare;

Năpârlire : moderată;

Greutate : 27 – 33 kg la mascul; 25 – 30 kg la femelă;

Înălţime : 55 – 63 cm la mascul; 55 – 60 cm la femelă;

ultimele cautari: boxer de vanzare, caini, vanzare pui boxer, vand catelusi, boxer de vanzare, catei boxer de vanzare.

Suprafaţa de trai : Cainii Boxer se adaptează foarte bine vieţii în casă, deşi traiul într-un apartament nu este placul lor şi nici recomandat. Sunt caini de talia mare şi de cele mai multe ori tind să ocupe mai mult spaţiu decât au nevoie. Fiind firi active vor alerga prin casă de câte ori vor simţi nevoia de un exerciţiu sau activitate.

Generalităţi:

Rasa Boxer îşi are originile în Germania la sfârşitul secolului al 19-lea. Numele rasei se presupune a fi derivat din mişcarea de box, denumită prin "boxing" pe care o fac cu labele din faţă. Sunt îndesaţi şi cu dimensiuni medii cu fălci puternice şi o muşcătură pe măsură. Sunt folosiţi în multe zone în activităţi de căutare şi salvare, muncă de poliţie sau militară. 

Cainii din rasa Boxer au fost folosiţi pentru a alerga şi imobiliza animalele până la venirea stăpânului, care stabilea soarta animalului captiv. Strămoşii lor au fost antrenaţi şi să lupte cu ursul; de aceea cainii Boxer se pot implica în lupte cu cerbi sau porci mistreţi. Astăzi sunt rare ocaziile de a-i folosi la aşa aventuri de vanatoare. În schimb, sunt folosiţi ca şi caini poliţişti, dar şi în roluri de ghizi, asistenţi sau de terapeuţi uneori. Pot fi uşor de dresaţi pentru a se înţelege bine cu oamenii, dacă socializarea lor se petrece într-un stadiu foarte timpuriu din viaţa lor.

ultimele cautari: boxer de vanzare, vand caini si catei boxer, vanzare pui boxer, vand catelusi, boxer de vanzare, catei boxer de vanzare.

Caracter


Cainii din rasa Boxer sunt activi, puternici şi extrem de loiali. Au un nivel înalt de energie care îi determină să fie buni tovarăşi de alergare, drumeţie sau de joacă pentru copii, deşi nu este indicat a-i lăsa nesupravegheaţi cu copiii foarte mici. Au o ţinută impozantă, plină de mândrie; dar niciodată aroganţă. Postura lor este una stoică, dând dovadă prin acţiuni şi comportament de inteligenţă şi plăcere în compania omului. 

 Boxerul este răbdător, respectabil şi sigur pe sine, pe forţele lui. Afişează o mare curiozitate pentru lucruri şi oameni, dar sunt suspicioşi în ceea ce priveşte străinii.

Această rasa este una curajoasă şi îndrăzneaţă; nu cunoaşte frica şi va reacţiona agresiv sau defensiv atunci când se simte ameninţat. Sunt mereu alerţi şi au un simţ ascuţit al auzului, ceea ce îi fac să fie excelenţi caini de paza. Adoră copiii şi alte animale de companie dacă au fost crescuţi în preajma lor. Simt constant nevoia companiei umane şi nu se comportă la fel de bine dacă sunt lăsaţi singuri perioade mari de timp. Nu sunt potriviţi pentru o familie în care amândoi părinţii au cariere stabile care le cere multă dedicare. O atenţie insuficient acordată le poate modifica comportamentul, determinându-i să fie distructivi cu lucrurile din casă sau chiar şi cu alte animal sau cu oamenii.

În mod obişnuit, cainii Boxer nu se vor calma până nu ajung la vârsta de 2 sau 3 ani; deşi dezvoltarea lor psihică se petrece după 18 luni. Aceasta înseamnă că deşi dresajul pe care-l oferiţi la o vârstă fragedă pare a fi pe teren sec, să nu vă înşelaţi că nu este aşa. Veţi fi uimit în momentul în care se va dovedi că toate acele comenzi pe care i le-aţi spus toată ziua sau cu ceva timp în urmă au fost reţinute şi însuşite.

Cainii din rasa Boxer au o blană cu păr scurt, care este lucioasă, moale şi este lipită strâns de corp. Culorile pe care blana le poate avea variază de la cafeniu, roşcat şi maroniu cu urme de alb pe burtă, piept sau pe toate cele patru picioare. În unele cazuri aceste urme de alb apar şi pe botul lor, pe cap. Dar trebuie să fiţi atenţi la aceste urme sau pete albe deoarece uneori ele pot fi semne ale unei boli care duc la surzenie. Perioada lor de năpârlire este odată pe an şi nu este greu de ţinut sub control deoarece au firul de păr scurt. O periere zilnică sau odată la două zile s-a dovedit a fi eficientă, la fel ca şi frecarea corpului lor cu o cârpă dintr-un material mai aspru, dar nu aşa de dur. 

ultimele cautari: boxer de vanzare, vand caini si catei boxer, vanzare pui vanzari boxer, vand catelusi, boxer de vanzare, catei boxer de vanzare.

Blana unui Boxer fiind scurtă şi lipită de corp nu necesită o îngrijire prea mare. Perierea ocazională folosind o perie aspră cu ţepi este recomandată. Îmbăierea nu trebuie efectuată decât în cazuri de absolută necesitate pentru a se asigura că uleiurile naturale ale pielii nu sunt îndepărtate. Un caine Boxer este de obicei curat şi îşi menţine igiena, precum şi perierea pe cont propriu. Cainele Boxer este un animal de companie de interior şi blana lor scurtă nu le poate oferi maximă protecţie în anotimpul răcoros. 

Este o idee bună ca atunci când sunt catei mici să fie obişnuiţi cu perierea făcută de dumneavoastră prin atingerea şi urechilor şi a labelor. Aceste sesiuni minimale de înfrumuseţare trebuie să fie plăcute şi de obicei să se termine cu laude şi recompense. În cazul în care nu doresc un asemenea tratament atunci veţi avea de-a face cu un caine foarte puternic şi încăpăţânat, un adversar redutabil de luptă.

Dacă urechile sunt modificate prin operaţie chirurgicală atunci când sunt catelusi este necesară o perioadă de convalescenţă, de cel puţin o săptămâna sau două. Se întâmplă cazuri în care cainele va veni acasă cu urechile făcute ţăndări. Uneori se foloseşte un guler elizabetan, dar mulţi stăpâni sunt capabili de a reţine cainele de a-şi scutura viguros capul sau de a-şi scărpina excesiv urechile doar prin intermediul supravegherii lor.


Dresajul

Boxerul este un caine deştept care învaţă repede tot ceea ce doriţi să-l învăţaţi. Dresajul pentru supunere este esenţial, mai ales la această rasa; de la o vârstă fragedă. Necesită un stăpân dominant, capabil să-i controleze, o persoană care a mai avut caini sau care ştie să impună comenzile sale cainelui. Nu răspund la fel de bine la un tratament aspru sau la un ton al vocii ameninţător. Un dresaj ideal pentru ei trebuie să conţină fermitate, consistenţă şi corectitudine.

Cainii din această rasa se descurcă foarte bine în competiţii în care le este subliniată supunerea şi în cele care pune în evidenţă abilitatea de a efectua trucuri pe care dumneavoastră i-aţi învăţat. Boxerului îi plac de regulă jocurile şi exerciţiile în aer liber. Sunt foarte fericiţi când au ocazia să se joace în mediul familiei şi sunt ideali pentru curţile cu un gard solid. Este important să îi menţineţi stimulaţi şi ocupaţii în cazul în care sunt ţinuţi în casă, pentru a preveni orice comportament distructiv care însoţeşte plictiseala la această rasa. Boxerul se va obişnui cu un trai într-un apartament dacă i se oferă suficiente ocazii de exersare şi activitate prin mişcare.


ultimele cautari: boxer de vanzare, vand caini si catei boxer, vanzare pui vanzari boxer, vand catelusi, boxer de vanzare, catei boxer de vanzare.


În cazul în care îi lăsaţi să alerge într-o curte largă fiţi atenţi ca zona să fie bine protejată şi securizată de un gard pe măsură. Cainii din această rasa sunt recunoscuţi pentru talentul lor de a sări peste garduri sau de a scăpa de încuietori – având o înclinaţie spre a scăpa, deşi nu au aceeaşi plăcere imensă de a vagabonda sau de a rătăci de lângă stăpâni.

Nu este bine a-i subestima, deoarece nivelul lor de inteligenţă este suficient de mare pentru a putea deschide cu botul lor orice fel de încuietoare, dacă îi acordaţi prea mul timp pentru o asemenea activitate.

Cu toate că sunt oarecum încăpăţânaţi, cainii din rasa Boxer vor dori de cele mai multe ori să mulţumească stăpânul, şi este de datoria ta să îi faci să-ţi urmeze comenzile. Agresiunea trebuie să fie oprită din faşă, deşi cei mai mulţi dintre ei sunt doar entuziasmaţi şi curioşi.

Probleme de sănătate

Deoarece sunt atâţia caini crescuţi pentru a se ţine pasul cu cererile potenţialilor stăpâni, rasa Boxer are acum câteva predispoziţii caracteristice în ceea ce priveşte starea lor de sănătate. Printre acestea sunt cancerul, displazia de şold, umflarea stomacului, precum şi alergii legate de dietele la care îl supuneţi.

Mai există şi alte preocupări de care trebuie să ţineţi cont atunci când achiziţionaţi un asemenea caine; anume cardiomiopatia, stenoza sub-aortică. Şi mai sunt şi alte predispoziţii fie create de mediul de viaţă, fie sunt de natură genetică şi ereditară; printre care tumorile, epilepsia, alergiile şi probleme ale pielii. O dietă potrivită este absolut esenţială datorită sensibilităţii lor la nivelul stomacului şi tendinţa de a acumula gaze în mod excesiv, precum şi eliberarea lor. 

ultimele cautari: boxer de vanzare, vand caini boxer si vanzare catei boxer, vanzare pui vanzari boxer, vand catelusi, boxer de vanzare, catei boxer de vanzare, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Boxer de Vanzare


boxer de vanzare
masculi si femele
2 luniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Boxer


Boxer de vanzare. Caini de companie dar si de paza recomandati pentru orice familie care isi doreste un caine mixt, echilibrat si nu in ultimul rand care iubeste foarte mult copii.Avand parul scurt nu se pune problema naparlirii.

Media de viaţă : 8 - 11 ani;.

Grupa : caini de lucru, de paza, utilitari;

Culoare : predomină maroniul sau cafeniul, combinaţie dintre roşiatic şi maroniu; 

Părul : scurt;

Talia : medie spre mare;

Năpârlire : moderată;

Greutate : 27 – 33 kg la mascul; 25 – 30 kg la femelă;

Înălţime : 55 – 63 cm la mascul; 55 – 60 cm la femelă;

ultimele cautari: boxer de vanzare, caini, vanzare pui boxer, vand catelusi, boxer de vanzare, catei boxer de vanzare.

Suprafaţa de trai : Cainii Boxer se adaptează foarte bine vieţii în casă, deşi traiul într-un apartament nu este placul lor şi nici recomandat. Sunt caini de talia mare şi de cele mai multe ori tind să ocupe mai mult spaţiu decât au nevoie. Fiind firi active vor alerga prin casă de câte ori vor simţi nevoia de un exerciţiu sau activitate.

Generalităţi:

Rasa Boxer îşi are originile în Germania la sfârşitul secolului al 19-lea. Numele rasei se presupune a fi derivat din mişcarea de box, denumită prin "boxing" pe care o fac cu labele din faţă. Sunt îndesaţi şi cu dimensiuni medii cu fălci puternice şi o muşcătură pe măsură. Sunt folosiţi în multe zone în activităţi de căutare şi salvare, muncă de poliţie sau militară. 

Cainii din rasa Boxer au fost folosiţi pentru a alerga şi imobiliza animalele până la venirea stăpânului, care stabilea soarta animalului captiv. Strămoşii lor au fost antrenaţi şi să lupte cu ursul; de aceea cainii Boxer se pot implica în lupte cu cerbi sau porci mistreţi. Astăzi sunt rare ocaziile de a-i folosi la aşa aventuri de vanatoare. În schimb, sunt folosiţi ca şi caini poliţişti, dar şi în roluri de ghizi, asistenţi sau de terapeuţi uneori. Pot fi uşor de dresaţi pentru a se înţelege bine cu oamenii, dacă socializarea lor se petrece într-un stadiu foarte timpuriu din viaţa lor.

ultimele cautari: boxer de vanzare, vand caini si catei boxer, vanzare pui boxer, vand catelusi, boxer de vanzare, catei boxer de vanzare.

Caracter


Cainii din rasa Boxer sunt activi, puternici şi extrem de loiali. Au un nivel înalt de energie care îi determină să fie buni tovarăşi de alergare, drumeţie sau de joacă pentru copii, deşi nu este indicat a-i lăsa nesupravegheaţi cu copiii foarte mici. Au o ţinută impozantă, plină de mândrie; dar niciodată aroganţă. Postura lor este una stoică, dând dovadă prin acţiuni şi comportament de inteligenţă şi plăcere în compania omului. 

 Boxerul este răbdător, respectabil şi sigur pe sine, pe forţele lui. Afişează o mare curiozitate pentru lucruri şi oameni, dar sunt suspicioşi în ceea ce priveşte străinii.

Această rasa este una curajoasă şi îndrăzneaţă; nu cunoaşte frica şi va reacţiona agresiv sau defensiv atunci când se simte ameninţat. Sunt mereu alerţi şi au un simţ ascuţit al auzului, ceea ce îi fac să fie excelenţi caini de paza. Adoră copiii şi alte animale de companie dacă au fost crescuţi în preajma lor. Simt constant nevoia companiei umane şi nu se comportă la fel de bine dacă sunt lăsaţi singuri perioade mari de timp. Nu sunt potriviţi pentru o familie în care amândoi părinţii au cariere stabile care le cere multă dedicare. O atenţie insuficient acordată le poate modifica comportamentul, determinându-i să fie distructivi cu lucrurile din casă sau chiar şi cu alte animal sau cu oamenii.

În mod obişnuit, cainii Boxer nu se vor calma până nu ajung la vârsta de 2 sau 3 ani; deşi dezvoltarea lor psihică se petrece după 18 luni. Aceasta înseamnă că deşi dresajul pe care-l oferiţi la o vârstă fragedă pare a fi pe teren sec, să nu vă înşelaţi că nu este aşa. Veţi fi uimit în momentul în care se va dovedi că toate acele comenzi pe care i le-aţi spus toată ziua sau cu ceva timp în urmă au fost reţinute şi însuşite.

Cainii din rasa Boxer au o blană cu păr scurt, care este lucioasă, moale şi este lipită strâns de corp. Culorile pe care blana le poate avea variază de la cafeniu, roşcat şi maroniu cu urme de alb pe burtă, piept sau pe toate cele patru picioare. În unele cazuri aceste urme de alb apar şi pe botul lor, pe cap. Dar trebuie să fiţi atenţi la aceste urme sau pete albe deoarece uneori ele pot fi semne ale unei boli care duc la surzenie. Perioada lor de năpârlire este odată pe an şi nu este greu de ţinut sub control deoarece au firul de păr scurt. O periere zilnică sau odată la două zile s-a dovedit a fi eficientă, la fel ca şi frecarea corpului lor cu o cârpă dintr-un material mai aspru, dar nu aşa de dur. 

ultimele cautari: boxer de vanzare, vand caini si catei boxer, vanzare pui vanzari boxer, vand catelusi, boxer de vanzare, catei boxer de vanzare.

Blana unui Boxer fiind scurtă şi lipită de corp nu necesită o îngrijire prea mare. Perierea ocazională folosind o perie aspră cu ţepi este recomandată. Îmbăierea nu trebuie efectuată decât în cazuri de absolută necesitate pentru a se asigura că uleiurile naturale ale pielii nu sunt îndepărtate. Un caine Boxer este de obicei curat şi îşi menţine igiena, precum şi perierea pe cont propriu. Cainele Boxer este un animal de companie de interior şi blana lor scurtă nu le poate oferi maximă protecţie în anotimpul răcoros. 

Este o idee bună ca atunci când sunt catei mici să fie obişnuiţi cu perierea făcută de dumneavoastră prin atingerea şi urechilor şi a labelor. Aceste sesiuni minimale de înfrumuseţare trebuie să fie plăcute şi de obicei să se termine cu laude şi recompense. În cazul în care nu doresc un asemenea tratament atunci veţi avea de-a face cu un caine foarte puternic şi încăpăţânat, un adversar redutabil de luptă.

Dacă urechile sunt modificate prin operaţie chirurgicală atunci când sunt catelusi este necesară o perioadă de convalescenţă, de cel puţin o săptămâna sau două. Se întâmplă cazuri în care cainele va veni acasă cu urechile făcute ţăndări. Uneori se foloseşte un guler elizabetan, dar mulţi stăpâni sunt capabili de a reţine cainele de a-şi scutura viguros capul sau de a-şi scărpina excesiv urechile doar prin intermediul supravegherii lor.


Dresajul

Boxerul este un caine deştept care învaţă repede tot ceea ce doriţi să-l învăţaţi. Dresajul pentru supunere este esenţial, mai ales la această rasa; de la o vârstă fragedă. Necesită un stăpân dominant, capabil să-i controleze, o persoană care a mai avut caini sau care ştie să impună comenzile sale cainelui. Nu răspund la fel de bine la un tratament aspru sau la un ton al vocii ameninţător. Un dresaj ideal pentru ei trebuie să conţină fermitate, consistenţă şi corectitudine.

Cainii din această rasa se descurcă foarte bine în competiţii în care le este subliniată supunerea şi în cele care pune în evidenţă abilitatea de a efectua trucuri pe care dumneavoastră i-aţi învăţat. Boxerului îi plac de regulă jocurile şi exerciţiile în aer liber. Sunt foarte fericiţi când au ocazia să se joace în mediul familiei şi sunt ideali pentru curţile cu un gard solid. Este important să îi menţineţi stimulaţi şi ocupaţii în cazul în care sunt ţinuţi în casă, pentru a preveni orice comportament distructiv care însoţeşte plictiseala la această rasa. Boxerul se va obişnui cu un trai într-un apartament dacă i se oferă suficiente ocazii de exersare şi activitate prin mişcare.


ultimele cautari: boxer de vanzare, vand caini si catei boxer, vanzare pui vanzari boxer, vand catelusi, boxer de vanzare, catei boxer de vanzare.


În cazul în care îi lăsaţi să alerge într-o curte largă fiţi atenţi ca zona să fie bine protejată şi securizată de un gard pe măsură. Cainii din această rasa sunt recunoscuţi pentru talentul lor de a sări peste garduri sau de a scăpa de încuietori – având o înclinaţie spre a scăpa, deşi nu au aceeaşi plăcere imensă de a vagabonda sau de a rătăci de lângă stăpâni.

Nu este bine a-i subestima, deoarece nivelul lor de inteligenţă este suficient de mare pentru a putea deschide cu botul lor orice fel de încuietoare, dacă îi acordaţi prea mul timp pentru o asemenea activitate.

Cu toate că sunt oarecum încăpăţânaţi, cainii din rasa Boxer vor dori de cele mai multe ori să mulţumească stăpânul, şi este de datoria ta să îi faci să-ţi urmeze comenzile. Agresiunea trebuie să fie oprită din faşă, deşi cei mai mulţi dintre ei sunt doar entuziasmaţi şi curioşi.

Probleme de sănătate

Deoarece sunt atâţia caini crescuţi pentru a se ţine pasul cu cererile potenţialilor stăpâni, rasa Boxer are acum câteva predispoziţii caracteristice în ceea ce priveşte starea lor de sănătate. Printre acestea sunt cancerul, displazia de şold, umflarea stomacului, precum şi alergii legate de dietele la care îl supuneţi.

Mai există şi alte preocupări de care trebuie să ţineţi cont atunci când achiziţionaţi un asemenea caine; anume cardiomiopatia, stenoza sub-aortică. Şi mai sunt şi alte predispoziţii fie create de mediul de viaţă, fie sunt de natură genetică şi ereditară; printre care tumorile, epilepsia, alergiile şi probleme ale pielii. O dietă potrivită este absolut esenţială datorită sensibilităţii lor la nivelul stomacului şi tendinţa de a acumula gaze în mod excesiv, precum şi eliberarea lor. 

ultimele cautari: boxer de vanzare, vand caini boxer si vanzare catei boxer, vanzare pui vanzari boxer, vand catelusi, boxer de vanzare, catei boxer de vanzare, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920